- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.210
- 158
- Konu Sahibi tezgahtarnebahat
-
Canim milletin elini degil baska seyini hissediyosundur sen yoksa yolun buralara dusmez seninNe kadar misafirperversiniz fakat nedense aslanım derken kolunu omzuma atmış devremle sohbet ediyormuş gibi hissettim. Dilerseniz sizi de buraya alabiliriz. Dikim kesim işlerine pek hakim değilim ama var örnekleri.
Esinden sıkılan adam 53278181 tane kadinin icine atmaz kendinipeki neden hiç eşinden sıkılmış 32 yaşında evli bir adam ihtimalini mümkün görmüyorsunuz.
terbiyesiz.Canim milletin elini degil baska seyini hissediyosundur sen yoksa yolun buralara dusmez seninbelli saglam elletmissin ruhuna kadar gecmis kim gecirdiysee dikim bilmem de iyi keserim ugra yanima sen benim sey bisey dicem insaata mi kacti topun yada seker vericem diye mi oldu ilk?
sahiden o kadar var mı burda?Esinden sıkılan adam 53278181 tane kadinin icine atmaz kendiniazicik zeka be azicik
Yok o kadardan da fazla da cok baydi be geyigin baska konularda gorusuruz atilmazsan agir ergensin sen yasin kac bilmem ama ergenlik uzun surmussahiden o kadar var mı burda?
Görüşürüz tatlım kendine iyi bak.Yok o kadardan da fazla da cok baydi be geyigin baska konularda gorusuruz atilmazsan agir ergensin sen yasin kac bilmem ama ergenlik uzun surmus
yaa onu ben de gördüm var ya o ne öyle yaa ameliyatla mı yapıyorlar onu?Arkadaş siteye gelen erkeklerde gram beyin olmaz mı ya gerçi haksızlık etmiyim biz neler gördük burda
yaa onu ben de gördüm var ya o ne öyle yaa ameliyatla mı yapıyorlar onu?
Tabi tabii adınıza konu falan da açıyo hatta ama trol bile zeka işidir ondan haberi yok zavallınınha bide hazırda bekliyosun cevap verecen hepimize diye he mi
benimle uğraşmayı bırakır mısın artık yhaaa. o ablaya şikayet ederim bak seni.Tabi tabii adınıza konu falan da açıyo hatta ama trol bile zeka işidir ondan haberi yok zavallının
Tabi tabii adınıza konu falan da açıyo hatta ama trol bile zeka işidir ondan haberi yok zavallının
sadece erkek degilsin eksi'cisin de yallah eksine burdan malzeme cikmaz sana.Erkek olduğumu nasıl anladın,anlatsana biraz.
Ben mi o muValla issiz bu ya
Canim milletin elini degil baska seyini hissediyosundur sen yoksa yolun buralara dusmez seninbelli saglam elletmissin ruhuna kadar gecmis kim gecirdiysee dikim bilmem de iyi keserim ugra yanima sen benim sey bisey dicem insaata mi kacti topun yada seker vericem diye mi oldu ilk?
Şimdi abicim bir odun rendesi buluyorsun,ince ve kalin.Belki bana kızacaksınız fakat gecenin 02:14 ünde çoraplarımı çıkarıp kokuyor mu diye kontrol ettikten sonra kirli sepetine atmamla birlikte yüzüme tokat gibi çarpan bir gerçekle bir gece daha karşılaştım ve sizlerden öneri almak için heyecanla derdimi anlatmak istedim. Tabii aramızda ayak bakımına önem veren insanlar varsa. Arkadaşlar ayaklarımız neden bu kadar kötü neden bizim de pamuk gibi bembeyaz pürüzsüz kılsız ayaklarımız yok? Adaletin bu mu dünya dememek için zor tutuyorum kendimi. Neden elin Almanyalı, Adolph'u Helana'nın ayaklarına nutella çalıp yalıyorken. Bizim Ahmet'ler ayaklarımız görünce yüzünü ekşitiyor. Lütfen bir çare bulun bana ayak bakımımı nasıl yapmalıyım ?
Valla ban korkusuyla bu kadar yazdim insallah ban yemem diye diyeFake abimizi salla da , hayatımda gördüğüm en bombastik laflar siz de yaa. Vaov diyerek okudum. Notlarıma kaydedicem bir gün lazım olursa diye♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?