Tupperware

kızlar bu ürünleri net.te hangi adresten alıyorsunuz? Gittigidiyor da fiyatlar çok uygun ama sahte çıkar mı acaba

ben hep bu ürünleri o siteden aldım orijinal ürünler..fiyat çok uygun oluyor. alırken satıcı ile ilgili yorumları okuyun kesinlikle ordan alın derim yoksa çok pahalı

arkadaşlar genellikle parlak ve berrak cam gibi olanların altında 7 yazar bu ürünler sağlıksızdır.parlaklıgı veren bpa dır..süperşefin altında 7 yazsada ben onu kullanıyorum çünkü içinde yiyecek bekletmiyoruz. 5 yazanlar güvenlidir dikkat ederseniz parlak değil mattır. kapaklarda bazen 4 yazabilir.zararlı değildir. güvenle kullanabilirsinzi

Kızlar, peynir alıyoruz plastik ambalajında yada konserve tenekede, yeşillik alıyoruz üstünde bir sürü tarım kalıntısı ve poşetle eve getiriyoruz. Ve diğer bir sürü şey zaten mutfağımıza gelmeden önce yeterince kirli hale geliyor. Ve sanki bu ürünler mutfağımızza tertemiz gelmiş de biz bunu muhafaza etmeye çalışıyor gibiyiz. Belkide alınan bir ürünü kısa sürede tüketmek, yada tüketebileceğin kadarını almak daha iyisi.

Ailemizi çocuklarımızı tehlikelerden sakınmaya çalışıyoruz. Bebekler için herşeyin doğalını alıp, sağlıklı cam kaplarda vermeye çalışıyoruz. Ama çocuğa bir kaç sene sonra popüler çocuk abur cuburları (yoğurt, sütlü çikolata v.s.) gibi ambalajlı ürünler yedirip, susadığında pet şişede hazır su alıp içiriyoruz.

İçinde bisfonol a içerdiğini duydum ki bu çok tehlikeli. Birde şunun sorgulanmasını istiyorum. yiyeceklerin bozulmasını sağlayan küf, bakteri gibi canlıların yaşamasına izin vermeyen bir madde, yine bir canlı olan insan için ne kadar zararsız olabilir. Çamaşır suyuda hijyen sağlar ama içmiyoruz. Ama iyi reklam, iyi hissettiriyordur belki...

Son düzenleme:
Ürün satışı, üye yapmak yasaktır...

kızlar ben tupparwar çok seviyordum ve devamlı yıllardır alıyordum geçen hafta tupparware'a üye oldum kendime almak için sizlerden almak isteyen olursa gelişinden karsız veririm ilgilenenler özelden msj yazsın...benim gibi çok seviyor bütün ürünleri evimde olsun diyorsanız üye olun o şekilde daha karlı olur. üye olmak isteyenleri üye yapabilirim bu hafta üye olanlara eko şişe 500 ml hediye ve ilk siparişlerinde eko şişe 750 ml hediye edilecektir.bilgi almak isteyenler özeldem msj yazsın...

Plastik urunlerde yazan 7 nin anlami ilk karisim plastik hammadde kullanilmis demek. Markasiz saglik onay belgesiz urun alirken evet 7 yazanini almayin. Tupperware konuyla ilgili satis yaptigi tum ulkelerde basin aciklamasi yayinladi. Bpa hic bir urununde yok ab saglik standartlarina uygundur belgesi var her urunu icin. Hammaddeler gelince parlakligi veren hammadde polikarbonattir. Bu hammadde goz lenslerinin uretiminde de kullanilir. Alirken iciniz rahat olsun. Urunun altinda 7 yaziyor ge icerigiyle ilgili bilgi vermiyorsa kullanmayin. 7 bpa demek degil. Tek tip hammaddeden uretilmedi demek.

Arkadaşlar aranızda danışman olan varsa bi sorum var. Danışman olarak ürünler bize ne kadar indirimli geliyor? Her ürünün indirimi değişiyor mu acaba?

Kizlar merhaba

Sizce Eko kaplarmi,Miksim serisimi daha kullanisli?

Internetten bakıyorumda,kapak harici ne gibi farklari var anlayamadım,kullanim alanlarida ayni gibi...

Kizlar merhaba

Sizce Eko kaplarmi,Miksim serisimi daha kullanisli?

Internetten bakıyorumda,kapak harici ne gibi farklari var anlayamadım,kullanim alanlarida ayni gibi...

ben hem eko hem miks kullanıyorum kullanım amacına göre değişir
mesela hamur miks kapta güzel mayalanıyor yoğurt ekoda
mayalılar ekoda daha uzun süre kalıyor
miks daha sıkı kapaklı ekoya göre.Hemen hemen tüm ürünleri kullanıyorum

ben hemen her ürünü kullanıyorum ve çok memnunum sadece peynir dünyası işe yaramıyor çünkü avrupa standartlarındaki peynirler için yapılmış bizim köy peynirimizi saklamıyor...
süper şefi tek geçerim :)

slm kızlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama benim bir sorum olacak ben bi su şişesi aldım tuperwereden kullanıyorum fakat su bazen değişi,k kokuyor nedeni nedir her gün de yıkıyorum ama neden ???

bende evlenmeden önce baya bi aldım şimdi özellikle bir kaç ürününden çok ama çok memnunum. Süper şef benim sağ kolum diyebilirim:128: Evlendiğimden beri elimde soğan doğramadım henüz. Sera kaptan ve şekşekten de çok memnunum. Ama yeni şekşekler pek kullanışlı değil sanırım ben 3 yıl önce falan almıştım ve benim ki çok iyi çok memnunum.Bir sürü ürünüm olmasına rağmen hala gözüm var almak istiyorum:84::111:

slm kızlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama benim bir sorum olacak ben bi su şişesi aldım tuperwereden kullanıyorum fakat su bazen değişi,k kokuyor nedeni nedir her gün de yıkıyorum ama neden ???

bilemiyorum ama kullanmadığınız zaman ağzını açık bıraksanız belki faydası olabilir

arkadaşlar üye olmak için ne gerekiyor belli miktarda alışveriş yapmamız lazım mı hemen bilgi verirmisiniz

Sahaneeeee bende evlenirken almistim cok övdüler inanmadim ama kullaninca cok memnun kaldim elim ayagim gibi yap kurabiyeyi koy kaba bayatlamasin super

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Minisef, bicaklar, kek kalibi, seker kaplar, eko ve mikslerden cok memnunum. Sera setlerde sebzelerim bozuldu. Ultra prodaki yemekler de lezzetli olmadi. Bu iki urunden memnun kalmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…