kızlar bu ürünleri net.te hangi adresten alıyorsunuz? Gittigidiyor da fiyatlar çok uygun ama sahte çıkar mı acaba
o numaralarla ilgili herkes farklı şey söylüyor ne dogru bilmiyorum ama en iyisi 5 diyorlar sanırım..genelde 5 yazıyor sorduklarında nedir bilmiyorum. bazılarında mesela kapakta baska alt parçada baska yazıyor. kapak daha kalitesiz gibi herhalde yiyecege değmeyecek diye mi düşünülmüş bilmiyorum. yanımda baharat seti var sadece ona bakabilirim :) onda da 5 yazıyor hem kapakta hem altta
kiler, su, sera da 5 tir diye tahmin ediyorum. ama kristalin, damla gibiler galiba 7 emin değilim. onların malzemesi de şefin alt kısmı gibi daha sert plastik onla alakası var mı acaba
netten nerden alırım bilmiyorum ki... su serisi, sera serisi ve peynir saklama kabını almayı düşünüyorum...tavsiye eder misiniz...
arkadaşlar genellikle parlak ve berrak cam gibi olanların altında 7 yazar bu ürünler sağlıksızdır.parlaklıgı veren bpa dır..süperşefin altında 7 yazsada ben onu kullanıyorum çünkü içinde yiyecek bekletmiyoruz. 5 yazanlar güvenlidir dikkat ederseniz parlak değil mattır. kapaklarda bazen 4 yazabilir.zararlı değildir. güvenle kullanabilirsinzi
Arkadaşlar aranızda danışman olan varsa bi sorum var. Danışman olarak ürünler bize ne kadar indirimli geliyor? Her ürünün indirimi değişiyor mu acaba?
Kizlar merhaba
Sizce Eko kaplarmi,Miksim serisimi daha kullanisli?
Internetten bakıyorumda,kapak harici ne gibi farklari var anlayamadım,kullanim alanlarida ayni gibi...
slm kızlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama benim bir sorum olacak ben bi su şişesi aldım tuperwereden kullanıyorum fakat su bazen değişi,k kokuyor nedeni nedir her gün de yıkıyorum ama neden ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?