geçen gün kataloğa bakıyorum, 4lü saklama kabı 250 tl. bu ne yeaaa çok pahalı derken altta büyükçe bi kap 600 tl diyorinanamadım bida baktım. hakkaten öleymiş ya
merhaba kızlar, ben de buzdolabında sebze,marul,vs saklamak için tupperware ürünlerden almak istiyorum. Etrafımda satan olmadığı için internetten alacağım. Bu amaçla kullanmak için hangi ürünleri tavsiye edersiniz? 4 lü sera set buldum internette 108 tl ye uygun mudur fiyatı? Yardımcı olursanız sevinirim.
su şişeleri kötü koku yapıyor.
Minisef, bicaklar, kek kalibi, seker kaplar, eko ve mikslerden cok memnunum. Sera setlerde sebzelerim bozuldu. Ultra prodaki yemekler de lezzetli olmadi. Bu iki urunden memnun kalmadim.
sera sette sebzeler asla ıslak konmayacak ikincisi kapağı kapamadan yarım saat açık şekilde dolapta tutun sebzeler soğusun sonra kapak kapatın böylece nemlenmiyor
Tesekkurler deneyeyim :)
7 temmuz 2014 tarihine kadar geçerlidir.. 250 tl ve üzeri alışverişlerinizde harika hediyeler mevcuttur :)
en azından nasıl kapatacağım hakkında bilgisi olan yok muu
yeşillik için kullanıyorum genelde havasını almaya uğraşma sebzeler ıslak olmasın ona dikkat et ikincisi kapağı kapamadan yarım saat açık şekilde dolapta tutun sebzeler soğusun sonra kapak kapatın böylece nemlenmiyor su damlacıkları oluşursa çabuk çürütebiliyor salatalıklara şaşırdım bozulmaması lazım aslında en büyük derken 9 litreyimi aldın
çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için..evet 9 lt lik olan da var 1,8 lt lik olan da.1,8 ltlik olana kiraz çilek koydum bişey olmadı,ama 9 ltlik olana ne koysam kötü oldu hem de normale göre çok daha erken.ama dediğiniz gibi denicem bi daha,yeşillik için denememiştim bi de onu deniyim. izninizle bir soru daha :kapağını kapatırken hava aldırmadan yarı açık konuma getirmem yeterli olur di mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?