ekmek kabı hangisi bilemedim iki türlü var biri üstten kapaklı normal kutu gibi bide ekmek dünyası diye adı geçen var. ekmek dünyasından memnun olmayanları duydum. ama tinimini iyidir ya onu neden sevmedin hatta onlar kalktı seralar çıktı tinimini daha iyiydi diyor herkes
Teşekkürler yorumunuza. Seralar için yukarda anlattıklarınızı denicem tinimini için de. O zaman belki daha dayanıklı olur sebzeler. Ekmek kabı üstten kapaklı olan kutu gibi. Çok büyük ve bence pek işlevsel değil. Yine de kullanıyorum öylesine.
malesef hiç bişekilde toplamıyor ipi..internet sitesinde 1 tane distiribütörlük numarası var ama cevap veren yok 2 gündür arıyorum telefonları kimse açmıyor...
üst kapağı ikiye ayırabildin mi
ekmek için bende ondan alacaktım kendime :))))) tühhh
bu arada kızlar ben de geliş fiyatından almak için üye olacağım... çevremde bir kaç kişi daha var almak isteyen onlara da satıcam ama sürekli satış yapamam tabi... üye olmak için her ay ürün getirtmek şart mı... nasıl üye olabilirim...
çaykaşığını takıp ayırdığımız kısım değil mi... zaten yıkamak için sürekli ayırıyoruz orayı.. ipli olan kısım yıkanmıyor ya... tornavidayla tutulmuş yer var orda orayı açıcam ama garantiden düşer diye ellemiyorum...
arkadaşlar kredi kartıyla ödeme dışında başka bir yöntem yokmu havale eft gibi mesela illa kredi kartımı olacakk.
in_ay özel mesaj gönderemiyorum canım yeni üye olunca izin vermiyor...
ben aldığım yeşillikler bozulmasın istiyorum bi de peynirlerim için istiyorum işte... peynir için peynir dünyası iyi dediler, sebzeler için de sera serisi iyi dediler... bi de su serisini beğendim... lazım olur sanki evde dursun bi kenarda..
sen hangileri tavsiye ediyorsun... özellikle maydanoz dereotu vb ve peynir için acil ihtiyacım var...
ben bişey daha sormak istiyorum... bu plastiklerin numarası var malum... bu numaralara göre 7 numara BPA içeren plastiklere veriliyormuş yeni öğrendim... ve ben minişefimin altına baktım 7 numara yazıyor...özellikle kiler, su ve sera serinde kaç numara yazıyor acaba... kullananlar bakabilir mi acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?