Tupperware

önerin için teşekkürler daha çok maydonoz dereotu tere için düşündüm şimdi 1.1 lt ye ulaşsam memnun kalırsam büyüğünü yada aynısından 1 tane daha alırım diye düşündüm

malesef hiç bişekilde toplamıyor ipi.. internet sitesinde 1 tane distiribütörlük numarası var ama cevap veren yok 2 gündür arıyorum telefonları kimse açmıyor...

malesef hiç bişekilde toplamıyor ipi.. internet sitesinde 1 tane distiribütörlük numarası var ama cevap veren yok 2 gündür arıyorum telefonları kimse açmıyor...

Teşekkürler yorumunuza. Seralar için yukarda anlattıklarınızı denicem tinimini için de. O zaman belki daha dayanıklı olur sebzeler. Ekmek kabı üstten kapaklı olan kutu gibi. Çok büyük ve bence pek işlevsel değil. Yine de kullanıyorum öylesine.

ekmek için bende ondan alacaktım kendime :))))) tühhh

üst kapağı ikiye ayırabildin mi

çaykaşığını takıp ayırdığımız kısım değil mi... zaten yıkamak için sürekli ayırıyoruz orayı.. ipli olan kısım yıkanmıyor ya... tornavidayla tutulmuş yer var orda orayı açıcam ama garantiden düşer diye ellemiyorum...

bu arada kızlar ben de geliş fiyatından almak için üye olacağım... çevremde bir kaç kişi daha var almak isteyen onlara da satıcam ama sürekli satış yapamam tabi... üye olmak için her ay ürün getirtmek şart mı... nasıl üye olabilirim...

ekmek için bende ondan alacaktım kendime :))))) tühhh

hevesini kırmayayım ben.:44: belki büyük gelmeyecektir sana.

bir çok arkadaşımda sonradan gördüm başka amaçla kullanmaya başlamışlar. ben daha o aşamaya geçmedim.

sürekli satış yapmana gerek yok 3 ay yapmazsan düşüyorsun her hafta sipariş giriliyor bunda her haftanın indirimi ayrı.. aylık olsa belki daha kolay olur. çevrende varsa satabileceğin iyi ama ne yalan söyleyeyim netten alsan gelişinin çok daha altına alabiliyorsun

evet o kısım ben takılınca öyle yapıyorum düzeliyor ondan dedim. ama garantiye girer mi o bilmiyorum sadece kırılma çatlama soyulma geçerliymiş bıçağı körelse girmiyor yani çok saçma yinede bi sor tabi

netten nerden alırım bilmiyorum ki... su serisi, sera serisi ve peynir saklama kabını almayı düşünüyorum...tavsiye eder misiniz...

Son düzenleme:
arkadaşlar kredi kartıyla ödeme dışında başka bir yöntem yokmu havale eft gibi mesela illa kredi kartımı olacakk.

Merhaba :)

2007 den beri Tupperware danışmanıyım. Gerçekten çok güzel ürünleri var. Bir satıcı ve kullanıcı olarak en beğendiklerim;

1. Süper şef (Vazgeçilmezim.)
2. Antartika
3. Şekerler hepsi
4. Şek şek (Tereyağ bile yapıyorum)
5. Peynir dünyası (peynirlerimin kurtuluşu oldu)
6. Kiler (Artık soğan patates saklamak çok kolay. Kokusuz, çürütmeden)
7. Oval Dizayn (Küçük dolaplarda çok fazla ürünü tazeliğiyle saklayabiliyorum. Yan yana, Üst üste.)
8. Ekmek Dünyası (Artık kuruyan ekmeğimiz yok.)
9. Su şişesi ( Elimizden düşmüyor)
10. Ultra pro ( Mükemmel fırın yemekleri yiyoruz)
11. Tencereleri. (Yemeklerin lezzeti tartışılmaz.)
12. Soy soy (Yok böyle bir şey.)
... Ve daha bir sürü güzel ürün. Yukarıdakileri özellikle tavsiye ederim.

merhabalar tupperware danışmanıyım ürünleri geliş fiyatından veriyorum almak isteyenler mesaj gönderebilirler istanbul içerisine kendim ulaştırmaya çalışıyorum diğer şehirlere kargo yoluyla gönderiyorum.ürünleri facebook ta tupperware geliş fiyatına adlı sayfamda yayınlıyorum ismim.......face ten ekleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar tupperware danışmanıyım ürünleri geliş fiyatından veriyorum almak isteyenler mesaj gönderebilirler istanbul içerisine kendim ulaştırmaya çalışıyorum diğer şehirlere kargo yoluyla gönderiyorum.ürünleri facebook ta ''tupperware geliş fiyatına'' adlı sayfamda yayınlıyorum ismim ..... dan ekleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
in_ay özel mesaj gönderemiyorum canım yeni üye olunca izin vermiyor...

ben aldığım yeşillikler bozulmasın istiyorum bi de peynirlerim için istiyorum işte... peynir için peynir dünyası iyi dediler, sebzeler için de sera serisi iyi dediler... bi de su serisini beğendim... lazım olur sanki evde dursun bi kenarda..
sen hangileri tavsiye ediyorsun... özellikle maydanoz dereotu vb ve peynir için acil ihtiyacım var...

günaydın cnm
şimdi nasıl desem herkes herşey için farklı üründen memnun. peynir için ben şeker kaplardan memnunum ve su serisinden. bir başkası kompaktüsten memnun. peynir dünyası benim sattıklarım hiç memnun kalmadı ama memnun olanda var.. kaşar vs gibi kuru peynirlere daha uygun dediler. beyaz peynir biraz su saldığı için kompaktüs ızgaralı bir ürün suyu sızınca peynire değmiyor o açıdan iyi. ama dediğim gibi ben şeker kaplardan memnunum şekerler her şey için çok kullanışlı, büyüğünde yoğurt mayaladım uzun süre de dayandı. patlamış mısır 1 hafta durdu içinde hala kıtır kıtırdı yumuşamamış. seralar iyi ama tinimini vardı seradan önce sanki daha iyiydi ama sera da fena değil.. şu ızgaralı üründe maydonoz ve dereotu uzun dayanmış mesela.. ürün aslında peynir için ama her amaçla kullanılabilir tabi sadece boyut küçük 1,9 lt. marul vs olmaz dereotu maydonoz için olabilir, kompaktüs önerebilirim.. serada meyveler uzun dayandı benim üzüm vs gibi...su serisi de herşeyde kullanılır kalan çerez vs su sızdırmama özelliği var zaten onun kapağı çıtçıtlı poşetler varya ona benzetiyorum ben

ben bişey daha sormak istiyorum... bu plastiklerin numarası var malum... bu numaralara göre 7 numara BPA içeren plastiklere veriliyormuş yeni öğrendim... ve ben minişefimin altına baktım 7 numara yazıyor... özellikle kiler, su ve sera serinde kaç numara yazıyor acaba... kullananlar bakabilir mi acaba...

o numaralarla ilgili herkes farklı şey söylüyor ne dogru bilmiyorum ama en iyisi 5 diyorlar sanırım..genelde 5 yazıyor sorduklarında nedir bilmiyorum. bazılarında mesela kapakta baska alt parçada baska yazıyor. kapak daha kalitesiz gibi herhalde yiyecege değmeyecek diye mi düşünülmüş bilmiyorum. yanımda baharat seti var sadece ona bakabilirim :) onda da 5 yazıyor hem kapakta hem altta
kiler, su, sera da 5 tir diye tahmin ediyorum. ama kristalin, damla gibiler galiba 7 emin değilim. onların malzemesi de şefin alt kısmı gibi daha sert plastik onla alakası var mı acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…