• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware

saklama kapları guzel kalan yemeklerı krakerlerı koyuyorum bayatlamıyo

geçen gün kataloğa bakıyorum, 4lü saklama kabı 250 tl. bu ne yeaaa çok pahalı derken altta büyükçe bi kap 600 tl diyor :53: inanamadım bida baktım. hakkaten öleymiş ya :53: :52::52:

merhaba kızlar, ben de buzdolabında sebze,marul,vs saklamak için tupperware ürünlerden almak istiyorum. Etrafımda satan olmadığı için internetten alacağım. Bu amaçla kullanmak için hangi ürünleri tavsiye edersiniz? 4 lü sera set buldum internette 108 tl ye uygun mudur fiyatı? Yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba kızlar, ben de buzdolabında sebze,marul,vs saklamak için tupperware ürünlerden almak istiyorum. Etrafımda satan olmadığı için internetten alacağım. Bu amaçla kullanmak için hangi ürünleri tavsiye edersiniz? 4 lü sera set buldum internette 108 tl ye uygun mudur fiyatı? Yardımcı olursanız sevinirim.

sana özelden mesaj attım
büyükçe bir şey istiyorsan megastar öneririm yeşilliklerinin hepsini koyabilirsin
sera daha ufak ufak ama işe yarıyor küçüklerine çilek erik vs koyuyorum ben bazende dereotu gibi yer kaplamayan ürünler. gerçi dereotu dayanıksız olduğu için tupper da olsa en fazla 2 gün daha uzun gidiyor

su şişeleri kötü koku yapıyor.

şişeler mutlaka boşken açık bırakılacak kapalı tutmayın hergün yıkayıp kullanmadığınız zaman açık bırakın
bazı arkadaşlar okula koyuyor mesela çocuğuna pazartesi bi dolduruyor cumaya kadar yıkamadan dolduruyor hergün koku yapar tabi çocuk yiyecekli ağzıyla içebiliyor..içtiğimiz su bardağını bile her kullanımda yıkıyoruz değil mi... ha ama bazıları hakkaten ne yaparsan yap kokuyor 750 ml liklerde oldu bi ara.. bende 3-4 tane var kokan yok henüz

Minisef, bicaklar, kek kalibi, seker kaplar, eko ve mikslerden cok memnunum. Sera setlerde sebzelerim bozuldu. Ultra prodaki yemekler de lezzetli olmadi. Bu iki urunden memnun kalmadim.

sera sette sebzeler asla ıslak konmayacak ikincisi kapağı kapamadan yarım saat açık şekilde dolapta tutun sebzeler soğusun sonra kapak kapatın böylece nemlenmiyor

Merhaba arkadaşlar tupperware danışmanıyım kayseride oturuyorum.Hepsinden kendime almak için üye olmuştum ürünleri gelişinden veriyorum.hatta sizde hesaplayabilirsiniz indirim katologtaki fiyattan % 20 düşeceksiniz.diğer şehirlerede kargoyla gönderenilirm

7 temmuz 2014 tarihine kadar geçerlidir.. 250 tl ve üzeri alışverişlerinizde harika hediyeler mevcuttur :)

7 temmuz 2014 tarihine kadar geçerlidir.. 250 tl ve üzeri alışverişlerinizde harika hediyeler mevcuttur :)

Eklentiler

• $Normal (1).webp
    $Normal (1).webp
    15 KB · Görüntüleme: 125
  • $Normal (2).webp
    $Normal (2).webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 149
  • $Normal (3).webp
    $Normal (3).webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 143
  • $Normal (4).webp
    $Normal (4).webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 170
  • $Normal (5).webp
    $Normal (5).webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 147
  • $Normal (6).webp
    $Normal (6).webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 127
  • $Normal (7).webp
    $Normal (7).webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 143
  • $Normal.webp
    $Normal.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 143
  • $Zoom (1).webp
    $Zoom (1).webp
    19 KB · Görüntüleme: 132
  • $Zoom (2).webp
    $Zoom (2).webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 136
arkadaşlar sera setin en büyüğünü aldım ve bir türlü kullanamadım yardımcı olup fikir verebilecek olan var mııı :43:
aldığım çoğu üründen memnunum ama serada şöyle bir sıkıntı yaşadım: aynı kategoride olan sebzeleri koymama rağmen yine de normal süresinden bile daha erken bozuldu,sulandı. acaba kapatmayı mı beceremiyorum :( aldığım kişi kapağını kapatırken diğer kaplar gibi kapattıktan sonra havasını aldırmak için kenarından açmamam gerektiğini söyledi. önce açık konuma getir havasını aldır sonra kapalı konuma getir dedi. öyle de yaptım yine de sulandı :( buzdolabında 2 saat kadar bekletip öyle koydum yine aynı,salatalıklar yumoş gibi olmuş :( acaba sadece yeşillik mi koysam diyorum bu sefer de yarı açık konuma getirebilmek için havasını nasıl aldırıcam veya yeşillik de bozulmaz mı :5: ürünler geldiğinde kullanma kılavuzu yoktu ben de arayıp isteyemedim o anda..şimdi ne yapıcam bilen varsa yardım lütfen :43: çok da yer kaplıyor mübarek nasıl kullanılır bilen var mııı :37:

en azından nasıl kapatacağım hakkında bilgisi olan yok muu :(

yeşillik için kullanıyorum genelde havasını almaya uğraşma sebzeler ıslak olmasın ona dikkat et ikincisi kapağı kapamadan yarım saat açık şekilde dolapta tutun sebzeler soğusun sonra kapak kapatın böylece nemlenmiyor su damlacıkları oluşursa çabuk çürütebiliyor salatalıklara şaşırdım bozulmaması lazım aslında en büyük derken 9 litreyimi aldın

yeşillik için kullanıyorum genelde havasını almaya uğraşma sebzeler ıslak olmasın ona dikkat et ikincisi kapağı kapamadan yarım saat açık şekilde dolapta tutun sebzeler soğusun sonra kapak kapatın böylece nemlenmiyor su damlacıkları oluşursa çabuk çürütebiliyor salatalıklara şaşırdım bozulmaması lazım aslında en büyük derken 9 litreyimi aldın

çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için..evet 9 lt lik olan da var 1,8 lt lik olan da.1,8 ltlik olana kiraz çilek koydum bişey olmadı,ama 9 ltlik olana ne koysam kötü oldu hem de normale göre çok daha erken.ama dediğiniz gibi denicem bi daha,yeşillik için denememiştim bi de onu deniyim. izninizle bir soru daha :kapağını kapatırken hava aldırmadan yarı açık konuma getirmem yeterli olur di mi??

çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için..evet 9 lt lik olan da var 1,8 lt lik olan da.1,8 ltlik olana kiraz çilek koydum bişey olmadı,ama 9 ltlik olana ne koysam kötü oldu hem de normale göre çok daha erken.ama dediğiniz gibi denicem bi daha,yeşillik için denememiştim bi de onu deniyim. izninizle bir soru daha :kapağını kapatırken hava aldırmadan yarı açık konuma getirmem yeterli olur di mi??

olur olur zaten havasını aldırsanda yarı açıkta içine hava dolacak...9 lt aldıysan megastar alsaydın keşke oda 9 lt ve çok kullanışlı ben büyük diye tereddüt ettim almadım dolabım küçük.. seranın 1,8 leri derin ve yayvan olan 4,5 ve 6 litresini kullanıyorum genelde yeşillik ve havuç vs koyuyorum dereotu vs için varsa hiç hava almayan kaplara koyabilirsin sanki daha uzun duruyor şeker kaplar falan varya mesela onlara

Back
X