- 18 Aralık 2012
- 66
- 1
- 96
Kızlar extra şef ve süper rondo arasında kaldım :44:sizce hangisi daha kullanışlıdır? Yardımcı olursanız sevinirim
ben bişey daha sormak istiyorum... bu plastiklerin numarası var malum... bu numaralara göre 7 numara BPA içeren plastiklere veriliyormuş yeni öğrendim... ve ben minişefimin altına baktım 7 numara yazıyor...özellikle kiler, su ve sera serinde kaç numara yazıyor acaba... kullananlar bakabilir mi acaba...
seralarda içine koyduğun yeşilliğin ıslak olmamasına dikkat et. ve önce kapağı açık halde dolaba koy yarım saat gibi bi süre sonra kapağı kapat. yeşillik soğuyunca kapatırsan buhar yapmaz ve çürümesini engeller..bir dene bakalım
aradığın ürün nedir merak ettim indirimden sipariş verirsen daha karlı olur ama bazı ürünler uzun zamandır indirime girmedi yinede her satıcıda fazla ürünler olur eskilerden bulabilirsin bence
antartikadan çok memnunum. buzluk - dondurucu için o ürün biliyorsundur. poşetlerle koyacağıma antartikayla koyuyorum derli toplu oluyor. yemek vs koyarkende zaten poşetle koyamam ii oldu.. sigara böreği koymuştum baktım yapışmış silikon gibi ya o biraz oynatınca börekler birbirinden ayrıldı bence çok kullanışlı
ipli şefin üst kapağı ikiye ayrılıyor içi açılıyor. açmayı denedinmi arada benimkide takılıyor öyle yapınca düzeliyor dene bakalım olmuyorsa yakınında bi merkez varsa götürüver...belki yardımcı olurlar
ekmek kabı hangisi bilemedim iki türlü var biri üstten kapaklı normal kutu gibi bide ekmek dünyası diye adı geçen var. ekmek dünyasından memnun olmayanları duydum. ama tinimini iyidir ya onu neden sevmedin hatta onlar kalktı seralar çıktı tinimini daha iyiydi diyor herkes
Kizlar antartikayi ne sekilde ne saklayarak kullaniyorsunuz
Kizlar antartikayi ne sekilde ne saklayarak kullaniyorsunuz
Sağol canım ekstra şef hoşuma gitti gerçekten ama bu katalogda pahalı gibi geldi bana. Acaba daha sonra güzel bir indirime girer mi?bence ekstra şef :)))
ama iyi araştır rondo 40 tl ye bile satılıyor nette ekstra şef yeni çıktı daha pahalı
Sağol canım ekstra şef hoşuma gitti gerçekten ama bu katalogda pahalı gibi geldi bana. Acaba daha sonra güzel bir indirime girer mi?
ben hem bir tupperware kullanıcısı hem de satıcısıyım.çok objektif olacağım bayanlar.burada amaç birbirimize yardımcı olmak.ürünler kesinlikle mükemmel.buna şüphe yok.bazı ürünler gereksiz sadece.ama bana almak istediğiniz ürünleri kullanımlarını sorarsanıa yardımcı olurum
hatta daha uygun fiyata almanız için üye olmanızı da sağlarım.dileyen bana facebook sayfamdan ulaşabilir.eda ünlü kan.teşekkürler...
Arkadaşlar, marul maydanoz gibi sebzeleri saklamak için tupperware almayı planlıyordum,çünkü aklımda bu markanın en güvenli plastik olduğu yer etmişti,üstelik çokta pahalı,nette arama motoruna sağlıklımı olup olmadığı hususunda arama yaptığımda,Amerika'da üretilen ürünlerin üzerinde plastik kodunun yazdığı(dileyen hangi kodlar olduğuna baksın aklımda tutamadım)ancak bizim ülkemizde sadece ürününün satılırken içine konulan poşette olduğu yazılmış.Neden sizce,lütfen incelemeden almayın.Ben cam kaptan şaşmayın diyorum,bebeğim olunca bu konuları daha çok araştırır oldum.Güvenli plastik kodu ürün üzerinde yoksa almayın.
arkadaşlar peki nerden aldınız ben de taktım kafayı bu ara özellikle salata kurutucusu gibi bişi varmış heralde ya mağazalarda falan satılıyormu yoksa böyle amway falan gibi elden ve netten mi bulabilecez. Ben kendim gidip bizzat almak istiyorum gerçi ggde uygun fiyata buldum bişiler ama kargoyla pahalıya gelir diye korkuyorum
bu arada kızlar ben de geliş fiyatından almak için üye olacağım... çevremde bir kaç kişi daha var almak isteyen onlara da satıcam ama sürekli satış yapamam tabi... üye olmak için her ay ürün getirtmek şart mı... nasıl üye olabilirim...
bu arada kızlar ben de geliş fiyatından almak için üye olacağım... çevremde bir kaç kişi daha var almak isteyen onlara da satıcam ama sürekli satış yapamam tabi... üye olmak için her ay ürün getirtmek şart mı... nasıl üye olabilirim...
güvenlik plastik kodu tupperware in bütün ürünlerinin üzerinde var..lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. tupperware ürün kullanıcısı ve aynı zamanda satıcısıyım. iki evladım var..biri 1 yaşında ve biri de 4,5 yaşında..güvenli bir şekilde ürünlerini kullanıyorum ve oldukça memnunum. hangi ürünün nasıl kullanılacağını bilmek gerekir bence. şahit olmamamla beraber ortalıkta sahte tupperware türevi ürünler olduğunu duydum. belki bahsettikleriniz onlardandır. tupperware e sadece plastik gözü ile bakılmamalı. bir elinize bir tupperware ürünü diğer elinize ise uygun aldığı söylenen bir marka ürünü aldığınızda aradaki kalite farkını kolaylıkla anlarsınız. bahsettiğiniz yazılar tupperware i kötülemek amacıyla yazılmış olabilir. ürünlerle ilgili bilgi almak isterseniz seve seve yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?