O markayı hiç görmedim. Kaç aydır kullanıyorsun bilmiyorum ama glikolik asit kullanılmaz. Bol su iç ve omega 3 al. Ben ilacı kullanırken çocuk doktorum ki çocuktum kullanırken 9. Sınıftım çörek otu yağıyla ve balık yağıyla kulandırttı. Öyle çok cilt bakımı bilmiyordum doktorun verdiği kremleri kullandım biodermanın. Her cilt farklı yani net bir ürün öneremem mesela la roche markasını çok severim onun cicaplast ve toleriane kremini alabilirsin. Ama güneş kremlerini sevmiyorum. Biodermanın güneş kremlerini kullanıuorum ama cilt bakım ürünleri kötü. Avene sadece termal suyu. Ducray ve uriage bu markaların da bariyer onarıcı kremleri var ama kullanmadım. Svr markasında da var sadece 2 kere denedim bariyer kremini .Bunların içeriği aman aman temiz değil.ama seveni çok.
Bariyer için peptit cica hyarulonic asit salyangoz propolis seramid vs kullanman lazım. Bütçe sıkıntı değilse clarins maskesi cildi cam gibi yapıyor. Yine origins ginsengli kremi ve göz kremi önerebilirim. Drunk elephant peptit kremi olabilir. Kiehls midnight recovery serisi de olabilir. Dr jart ceramid ve cica kremleri de olabilir. Skinceuticals p tiox ama aşırı pahalı bir daha o kadar parayı vermem. Yani benim için 3 4 bin verilmez. Max 1000 tl veriyorum.
Daha uygun fiyatlı olarak kore ürünleri olabilir mesela missha time revolution serisi. Skin factory ya da Round lab bariyer kremi. Daha da uygun fiyatlı gratiste skin1004 var onun centellalı ürünleri var. Hada labo var serumu denenir. Yıllardır cosrx snail ürünlerini kullanıyorum. Cosrx propolis serumunu da seviyorum. Reshlab cica kremi de güzel. Cyrene bfida serumu ve bariyer kremi olabilir. Dermoskin nemlendirici ve peptit kremi yine olabilir. Geçen bebak pharma peptit aldım Topicream calm kremine de bakabilirsin. Ceradolin nemlendirici de uygun fiyatlı. Daha da aklıma gelmiyor

bunların hepsini kullandım evet.
Benim güncel rutin tto çay ağaçlı temizleyici kullanıyorum güneş kremim bioderma mineral ve barulab. vichy c vitamini ve hyaluronic asit nemlendirici de round lab. Sivilcem çıkınca sudokrem sürüyorum. Şuan ilk olarak cosrx snail ve la roche cicaplast dahil ederdim ben olsaydım. Onlar yetmezse diğer yazdıklarım.