• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lüks kozmetik takıntısı

Göz kremi the inkey list kafeinli beauty of joseon retinal göz kremi mary and may tranexamic glutatyon heimish rose eye patch bunlar mükemmel asla milla yapmaz c vitamini de vichy ve la roche. Kesinlikle parasını hak ediyorlar. Ben retinol aşığıyım ama 1 senedir kullanamıyorum bebek düşüncem yüzünden
Retinol ne kullanıyorsunuz acaba ?

Pahalı ürün kullanmanızda sorun yok bence. Hatta herkes bakım ürünlerinde imkanını biraz zorlamalı diye düşünüyorum. Bazı konularda gerçekten ucuz etin yahnisi muhabbeti doğru. Alternatifi olmuyor yani. Ancak gereksiz tüketim gerçekten sıkıntı. Altta yatan nedeni bulmalısınız. Bi dönem evimde ömür boyu yetecek kadar makyaj malzemem vardı mesela. O dönem ne meşhursa koştura koştura alırdım. Neyin yerini doldurmaya çalışıyordum bilemiyorum. Ta ki cildimde rosacea çıkana kadar. Artık istesem de fazla ürün kullanamıyorum. Her rutinim sade olmak zorunda. En çok da neye yanıyorum biliyor musunuz? Servet ödediğim ürünler, şehrimde mağazası olmayan markalar için kalkıp İstanbul’a gittiğim ürünler yüzünden bu hale geldim. Makyaj yapıp bakım mı yapmadım diye düşüneceksiniz asssla ihmal etmedim. Gün sonunda doktorum bi süre güneş kremini bile yasakladı. Güneş kremi kullanmaktansa güneşe çıkmayacaksın dedi. İşin kötüsü rosacea tedavisi olan bi hastalık değil. Tam yatışıyor derken küçük bi neden yüzünden aniden hortlayabiliyor. Çok şükür ki yavaş yavaş tanımaya başladım cildimi. Artık bütün ürünlerim az ve öz. Makyaj olabildiğince yok. Beslenme düzeni ve takviye ile desteklemek zorundayım. Şu an önceden kutularına baktıkça bile içimi açan kremler yerine doktorun yaptırdığı el yapımı kremi kullanıyorum. 5 liralık plastik kutu içinde. ve tek iyi gelen de o 😅😂 eldeki ürünlerimi içim yana yana kardeşime ve arkadaşlarıma dağıttım. Doktoruma ucuz ürün kullanmadığımı göstermek için elimde ürünlerle kapısına gittim. Saf altın suyu da sürsen sana iyi gelmeyen ürünün ne olduğunun anlamı yok dedi. Gerçekten de yoktu. İnanır mısınız şu an güneş kremim bile dermoskin diye bi marka. Ve fiyatı da 250 civarı bişeydi. Yani süreç sonunda öğrendim ki ürünün fiyatı kıstas değil. Size iyi gelenin ne olduğu püf nokta. Umarım bunları tecrübe ederek öğrenmezsiniz.

Ben de sürekli kıyafet ve ayakkabı alıyorum. Çok pahalı değil ama artık almayayım diyorum sonra bir şeyler oluyor ve alıyorum. Ne yapabilirim, aldığım kıyafetleri uzun süre giyiyorum ama bu yaz için yetecek bir sürü elbise vs var ama yok şunun yakası şöyle güzel diyerekten alıyorum. Sürekli borcum oluyor, kapatayım şu borçları diyorum, olmuyor.

Bana sormamışsınız ama Medik8'in retinol formülleri çok başarılı. Zaten bestseller ürünleri de retinol serisi 1'den 24'e kadar seviye seviye gidiyor, başlangıçtan cildinizin alışma durumuna göre arttırarak gidersiniz. Ama tavsiyem yazın başlamayın bence Eylül - Ekim. O arada anti-agingten de geri kalmayayım derseniz, önerim bu olurdu.

Bu da vitamin A içerikli retinol alteratifi

Benim kullandığım ürün çook fazla ama 10 senedir sürekli kullandım ara ara retinol ara ara retinoid ara ara retinal. İlk 14 yaşında aknetrent 17 yaşında da tre olan kremi. Sonra 20 yaşında tekrar differin. Benim cildim hassas değil yağlı ve eskiden çok kötüydü. Şuan kullanamıyorum ama genelde cildime iltifat ediyorlar o kadar düzeldi tabii ben prp mezo ve altın iğne yaptırdım kötü botoks geçmişim de var. Ben medik8 cyrene ve wishtrend retinali tavsiye edebilirim eğer o eczane ürünleri olmuyorsa. Ben de mesela 1 eczane kremini alıyorum o bana 4 5 ay gidiyor bahar gibi kozmetik olanı alıyorum yaza kadar kullanıyorum sonra yazın ara veriyorum kışın tekrar eczane kremi. Cildin hassassa by wishtrend retinal çok iyi. Ama benim cildime yanlış tedavi uygulandı doktor aknetrent kullanırken kimyasal peeling yaptı yüzüm simsiyah oldu tüp patlatmış gibi sonra ben evde ağdayla bıyığımı yaktım kabuk bağladı güneş kremi önemsemedim yine de melazma olmadı sadece mor mor sivilce lekeri vardı. O yüzden cildi hassas olana önermem. Retinolün en iyi yönü her şeyi yapıyor. Minimal rutin için ideal. Onarıcı krem serum retinol nemlendirici temizleyici güneş kremi. Şuan sadece c vitamini kullanıyorum hamilelikten dolayı ama emzirmem bitince dönerim. Retinoid aşırı agresif alışmak zor retinol daha hassas ama hem etkisi uzun sürüyor sonuç görme retinal daha hassas ama daha güçlü .

Benim kullandığım ürün çook fazla ama 10 senedir sürekli kullandım ara ara retinol ara ara retinoid ara ara retinal. İlk 14 yaşında aknetrent 17 yaşında da tre olan kremi. Sonra 20 yaşında tekrar differin. Benim cildim hassas değil yağlı ve eskiden çok kötüydü. Şuan kullanamıyorum ama genelde cildime iltifat ediyorlar o kadar düzeldi tabii ben prp mezo ve altın iğne yaptırdım kötü botoks geçmişim de var. Ben medik8 cyrene ve wishtrend retinali tavsiye edebilirim eğer o eczane ürünleri olmuyorsa. Ben de mesela 1 eczane kremini alıyorum o bana 4 5 ay gidiyor bahar gibi kozmetik olanı alıyorum yaza kadar kullanıyorum sonra yazın ara veriyorum kışın tekrar eczane kremi. Cildin hassassa by wishtrend retinal çok iyi. Ama benim cildime yanlış tedavi uygulandı doktor aknetrent kullanırken kimyasal peeling yaptı yüzüm simsiyah oldu tüp patlatmış gibi sonra ben evde ağdayla bıyığımı yaktım kabuk bağladı güneş kremi önemsemedim yine de melazma olmadı sadece mor mor sivilce lekeri vardı. O yüzden cildi hassas olana önermem. Retinolün en iyi yönü her şeyi yapıyor. Minimal rutin için ideal. Onarıcı krem serum retinol nemlendirici temizleyici güneş kremi. Şuan sadece c vitamini kullanıyorum hamilelikten dolayı ama emzirmem bitince dönerim. Retinoid aşırı agresif alışmak zor retinol daha hassas ama hem etkisi uzun sürüyor sonuç görme retinal daha hassas ama daha güçlü .
wish trend ben de hiç işe yaramadı.. sivilcelerim için zoretanin kullanıyorum yüzüm kurudu ama cildim leke, kırışıklık ve sivilce izi dolu. Bbl lazer bir işe yaramadı, yüzümü soydurdum o da olmadı ne yapsam bilmiyorum.

Bana sormamışsınız ama Medik8'in retinol formülleri çok başarılı. Zaten bestseller ürünleri de retinol serisi 1'den 24'e kadar seviye seviye gidiyor, başlangıçtan cildinizin alışma durumuna göre arttırarak gidersiniz. Ama tavsiyem yazın başlamayın bence Eylül - Ekim. O arada anti-agingten de geri kalmayayım derseniz, önerim bu olurdu.

Bu da vitamin A içerikli retinol alteratifi
Yurt dışından mı getirtmek gerekiyor ? Nasıl sipariş veriyorsunuz bir de bunu deneyim.

wish trend ben de hiç işe yaramadı.. sivilcelerim için zoretanin kullanıyorum yüzüm kurudu ama cildim leke, kırışıklık ve sivilce izi dolu. Bbl lazer bir işe yaramadı, yüzümü soydurdum o da olmadı ne yapsam bilmiyorum.
Zoratenin bitmeden tedaviye başlama. Bariyeri güçlendir. Ben de hap tedavisi sonrası 2 kere yaşadım sivilce. 2. Tedaviden döndüm. O zaman en etkili retinoid sabırla ilerleme lazım. Her dermatolog iyi değil mesela bana yanlış tedavi uyguladı hap tedavisinde kimyasal peeling yaptı. Gittiğim başka doktor böyle bi tedavi olmaz demişti. Clinique yeni bir ürün çıkardı balm retinoid ama çok nazik diyorlar.

Zoratenin bitmeden tedaviye başlama. Bariyeri güçlendir. Ben de hap tedavisi sonrası 2 kere yaşadım sivilce. 2. Tedaviden döndüm. O zaman en etkili retinoid sabırla ilerleme lazım. Her dermatolog iyi değil mesela bana yanlış tedavi uyguladı hap tedavisinde kimyasal peeling yaptı. Gittiğim başka doktor böyle bi tedavi olmaz demişti. Clinique yeni bir ürün çıkardı balm retinoid ama çok nazik diyorlar.
Retinoid dediğim tretinoin kremler bu arada. Ben mesela cildimde fayda gördüğüm için kullanıyorum benim cildimde irite edici değil. O yüzden kışın bunu baharda retinal. Ama tabii doktor önerisi vs dinleyin ben yurtdışındaki içerik üreten dermatologlara bakıyorum hatta bizim ülkede reçetesiz olduğu için bazen görüyorum yurtdışından gelen turistler 3 4 tane alıp gidiyor. Ama çooook agresif ve alışma süresi var bırakma korkunç. Benim cildimde işe yarıyor her şeyi denedim.

Sevgili kızlar , benim bir zaafım var ve asla bunu aşamıyorum , kozmetik delisiyim resmen bütün paramı kozmetiğe döküyorum ve malesef hep pahalı şeyleri alıyorum. Her ay yeni bişey istiyorum dayanamayıp alıyorum bu ay 12bin tllik ürün almışım ve toplasan 5-6 ürün eder. İhtiyacım da yok ama bahsettiğim ürünler mesela doğal gül yağı , dior , nars shiseido kryolan markalarının ürünleri. Bütün param buraya gidiyor. Nolur biraz akıl verin :(
Alma?

Yurt dışından mı getirtmek gerekiyor ? Nasıl sipariş veriyorsunuz bir de bunu deneyim.
Medik8'in Türkiye'de online alışveriş için sitesi var Medik8 Türkiye yazarsanız çıkar. Bazı eczanelerde dermokozmetik reyonu olanlar satabiliyor. Sitede satış yapan eczane listesi de var, linkedim. İşbirliği değil, Medik8 duysun beni. Tekliflere açığım :D

Bayiler

DOA kozmetiği takip et x ten.
Doadan aldığım hiçbir üründen memnun kalmadım sadece saç maskesi yağı ki 10 senedir herhalde takip ediyorum işe yarıyor mu yaramıyor mu belli değil sanki su sürüyorum çevremde de memnun kaldım diyen 1 kişi yok farklı markadan aldığım üründe 1 şişede görüyorum. C vitamini aldım yok güneş kremi yok. Pek güven vermiyor onun yerine dermoskin daha iyi fiyatları da benzer

almak için değil ya, işte bazı şeyleri tazen tüketin vs gibi bilgiler için. Ben kozmetik almam, alacak olsam da hiç birini bilmem. Sen maşallah hepsine hakimsin alacak olursam sana soracağım not aldım seni 😄

Doadan aldığım hiçbir üründen memnun kalmadım sadece saç maskesi yağı ki 10 senedir herhalde takip ediyorum işe yarıyor mu yaramıyor mu belli değil sanki su sürüyorum çevremde de memnun kaldım diyen 1 kişi yok farklı markadan aldığım üründe 1 şişede görüyorum. C vitamini aldım yok güneş kremi yok. Pek güven vermiyor onun yerine dermoskin daha iyi fiyatları da benzer

almak için değil ya, işte bazı şeyleri tazen tüketin vs gibi bilgiler için. Ben kozmetik almam, alacak olsam da hiç birini bilmem. Sen maşallah hepsine hakimsin alacak olursam sana soracağım not aldım seni 😄
Eh keşke bilmeseydim ama 11 12 yaşından beri sivilce derdim var 🤣 mecburen öğreniyorum

Medik8'in Türkiye'de online alışveriş için sitesi var Medik8 Türkiye yazarsanız çıkar. Bazı eczanelerde dermokozmetik reyonu olanlar satabiliyor. Sitede satış yapan eczane listesi de var, linkedim. İşbirliği değil, Medik8 duysun beni. Tekliflere açığım :D

Bayiler
Çok teşekkür ederim ☺️ Denemediğim şey kalmadı umarım faydasını görürüm. Yaşadığım yerde de satan var bayağı, erişimi de kolaymış :)

Şu an cildim kupkuru oldu doktorların verdiği kremleri sürüyorum ama yine de kuruyorum ve ince kırışıklıklarım artıyor sanki, bana ne önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şu an cildim kupkuru oldu doktorların verdiği kremleri sürüyorum ama yine de kuruyorum ve ince kırışıklıklarım artıyor sanki, bana ne önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.
O ince kırışıklıklar nemsizlikten. Hangi ürünleri kullanıyorsunuz

Ya konudan bağımsız ben böyle bakımlı insanlara özeniyorum😅
Keşke ufak ben de olsaydımdı🥹
Neyse ben de fikrimi söyleyeyim, gereksiz alışverişin ruhsal sıkıntı kısmından ziyade doğaya zarar, üretimde kullanılan su miktarı, karbon salınımı gibi kısımlar beni çok daha fazla rahatsız ediyor. Gereksiz ya da fazla hiçbir şey almıyorum o yüzden. Makyaj severim, bu alanda doktorası olan arkadaşlarımın incelemesini yaptığı ürünleri alıyorum ama sadece bittikçe yeniliyorum. Çoğu güneş ürününde mesela kanserojen içerik var, ciltten olduğu gibi emiyoruz maalesef.
hangilerini kullanıyorsunuz peki :)

Back
X