Tupperware

aldığım arkadaşında tupper şişesi vardı,makineye at bişey olmaz dedi.
ilk makineye attım ama ağzı çok kötü kokuyor şişenin çok tiksindim
sanki beklemiş bulaşık suyu gibi: ((

arkadaşlar tupper şişesi olanlarda şişenin ağız kısmında kötü bi koku oluştu mu?
benimki bulaşık gibi kokuyor: (
bir arkadaş sirkeli su dene dedi onu deneyeceğim ama onun dışında bu durumu yaşayıp çözen varsa benimle paylaşabilir mi?

aldığım arkadaşında tupper şişesi vardı,makineye at bişey olmaz dedi.
ilk makineye attım ama ağzı çok kötü kokuyor şişenin çok tiksindim
sanki beklemiş bulaşık suyu gibi: ((
kesinlikle hiç bir tuppernı makinede yıkama derim bacım evet yııkanabilyor ama yıkamaman daha sağlıklı makinede yıkama.........

evet ben demiştim sirkeli suyla veya karbonat dök 1 çay kaşığı suyla çalkalaaa alınannn ilk eşyalarmı sirkelisu ve karbonatla silerim bennnn ...tupperımda ilk zaman kokmuştu şimdi bu sıcaklarda bile kokmuyor o kokuyu anladım bennn sirkeli suuu acil yappp

tamam o zaman hemen yapayım,elma sirkesi olur demi: ))
makineyede atmam artık yeter ki bu kadar iğrenç kokmasın

kızlar alacağım ürüne karar verdim ama çevremde hiç satan yok tek bir ürün içinde kargo parası falan verip netten almak istemiyorum tupperware mağazası görmüştüm ama orası satış yapanlar için dağıtım merkezi falan mı ben oraya girip istediğim ürünü alabilir miyim hem alacağım ürünü görmüşte olurum cvplarınızı bekliyorummm

tamam o zaman hemen yapayım,elma sirkesi olur demi: ))
makineyede atmam artık yeter ki bu kadar iğrenç kokmasın
olur elma üzüm farketmezzz sirkeee temizler...

bacım evet oraları danışmanlara satan yerler oluyor ama illaki ordakilerdende danışmanlık yapanlar oluyorr yani muhakakk derler xxxxx hanım aracılığı ile satalım diyeee... yakınında varsa alabilirsinnnn

arkadaşlar slm bende tupperware distribütörüyüm elimdeki fazla ürünleri geliş fiyatına vermeyi düşünüyorum .özelden bana ulaşırsanız yardımcı olabilirim

arkadaşlar,
ben de bu yaz başı bayağı bir tupperwear alışverişi yaptım..ancak bazı ürünlerini aldığıma pişmanım açıkçası..bazı ürünleri değerini hak ederken bazıları 5 para etmiyor..mesela sera kapları bence hiç iyş değil.koyduğum yeşillklerim hep çürüdü..

Kızlar daha önce de yazmıştım ama cevap gelmedi bıçak seti ve modern peri seti kullanan var mı aranızda? Varsa memnun kaldınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum

kızlar tupperware satan birini buldum ama sipariş verirken illaki o haftanın kataloğundan mı ürün sipariş vermeliyiz benim istediğim ürün o katalogta değilde normal senelik katalogta var

kızlar tupperware satan birini buldum ama sipariş verirken illaki o haftanın kataloğundan mı ürün sipariş vermeliyiz benim istediğim ürün o katalogta değilde normal senelik katalogta var
Senelik katalogdan sipariş verebilirsin canım ama indirim kataloğundan verirsen senin için daha karlı olur. Eğer acelen yoksa indirime girmesini bekle derim

arkadaşlar benim mini şefin ipini bi çektim artık ipi toplamıyor dışında kaldı napsak ki... düzelir mi bu çok karıştırmak da istemedim... internetten aldım aldığım kişiyi de bulamam napsak yaa danışmanlık yapanlar bi akıl verin lütfen çok üzüldüm elim ayağım gibiydi benim o... (

canım onu her tupperware satışı yapan kişiler almak zorunda...tanıdığın biri varsa ver değişim yapılıyor 10yıl garantililer

evet aynen katılıyorum size. benim de alıp memnun olmadığım var, mesela şu tiniminiler, mesela büyük ekmek kabı...
almasam olurmuş.. çok gereksizler

seralarda içine koyduğun yeşilliğin ıslak olmamasına dikkat et. ve önce kapağı açık halde dolaba koy yarım saat gibi bi süre sonra kapağı kapat. yeşillik soğuyunca kapatırsan buhar yapmaz ve çürümesini engeller..bir dene bakalım

aradığın ürün nedir merak ettim indirimden sipariş verirsen daha karlı olur ama bazı ürünler uzun zamandır indirime girmedi yinede her satıcıda fazla ürünler olur eskilerden bulabilirsin bence

Kizlar antartika ozellikleri hakkinda bilginiz varmi

antartikadan çok memnunum. buzluk - dondurucu için o ürün biliyorsundur. poşetlerle koyacağıma antartikayla koyuyorum derli toplu oluyor. yemek vs koyarkende zaten poşetle koyamam ii oldu.. sigara böreği koymuştum baktım yapışmış silikon gibi ya o biraz oynatınca börekler birbirinden ayrıldı bence çok kullanışlı

ipli şefin üst kapağı ikiye ayrılıyor içi açılıyor. açmayı denedinmi arada benimkide takılıyor öyle yapınca düzeliyor dene bakalım olmuyorsa yakınında bi merkez varsa götürüver...belki yardımcı olurlar

evet aynen katılıyorum size. benim de alıp memnun olmadığım var, mesela şu tiniminiler, mesela büyük ekmek kabı...
almasam olurmuş.. çok gereksizler

ekmek kabı hangisi bilemedim iki türlü var biri üstten kapaklı normal kutu gibi bide ekmek dünyası diye adı geçen var. ekmek dünyasından memnun olmayanları duydum. ama tinimini iyidir ya onu neden sevmedin hatta onlar kalktı seralar çıktı tinimini daha iyiydi diyor herkes

Son düzenleme:
in_ay su serisinden 1.1 litre yeşillik saklamak için düşündüm

kompaktüs diye bir ürün var asıl peynir için diyorlar ama teyzem onda dereotu ve maydonoz saklamış çok memnun kalmış içi ızgaralı. ama 1,9 litre marul vs için küçük gelir. su serisinde ben peynir saklıyorum yeşillikte denemedim açıkçası ama memnun olanlar varmış duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…