iyiiii görmen güzel olmuş fotolarnı koyuppp tavsiyede öneride bulunabilirsinnn alıcılar adına:)
ma bak gg ye bakıver size gelişi yüksek meblaymışşşş:)
evet koku geçtiii bacım... onun için ilk aldığınnn bu tarz ürünleri bu şekilde yıkamak gerirmiş...şimdiden güle güle kullan bacım..... sakın sakın bulaşık makinesine atma iç bir ürünü yıpratıyorrr
kesinlikle hiç bir tuppernı makinede yıkama derim bacım evet yııkanabilyor ama yıkamaman daha sağlıklı makinede yıkama.........aldığım arkadaşında tupper şişesi vardı,makineye at bişey olmaz dedi.
ilk makineye attım ama ağzı çok kötü kokuyor şişenin çok tiksindim
sanki beklemiş bulaşık suyu gibi: ((
evet ben demiştim sirkeli suyla veya karbonat dök 1 çay kaşığı suyla çalkalaaa alınannn ilk eşyalarmı sirkelisu ve karbonatla silerim bennnn ...tupperımda ilk zaman kokmuştu şimdi bu sıcaklarda bile kokmuyor o kokuyu anladım bennn sirkeli suuu acil yappparkadaşlar tupper şişesi olanlarda şişenin ağız kısmında kötü bi koku oluştu mu?
benimki bulaşık gibi kokuyor: (
bir arkadaş sirkeli su dene dedi onu deneyeceğim ama onun dışında bu durumu yaşayıp çözen varsa benimle paylaşabilir mi?
kesinlikle hiç bir tuppernı makinede yıkama derim bacım evet yııkanabilyor ama yıkamaman daha sağlıklı makinede yıkama.........
evet ben demiştim sirkeli suyla veya karbonat dök 1 çay kaşığı suyla çalkalaaa alınannn ilk eşyalarmı sirkelisu ve karbonatla silerim bennnn ...tupperımda ilk zaman kokmuştu şimdi bu sıcaklarda bile kokmuyor o kokuyu anladım bennn sirkeli suuu acil yappp
olur elma üzüm farketmezzz sirkeee temizler...tamam o zaman hemen yapayım,elma sirkesi olur demi: ))
makineyede atmam artık yeter ki bu kadar iğrenç kokmasın
bacım evet oraları danışmanlara satan yerler oluyor ama illaki ordakilerdende danışmanlık yapanlar oluyorr yani muhakakk derler xxxxx hanım aracılığı ile satalım diyeee... yakınında varsa alabilirsinnnnkızlar alacağım ürüne karar verdim ama çevremde hiç satan yok tek bir ürün içinde kargo parası falan verip netten almak istemiyorum tupperware mağazası görmüştüm ama orası satış yapanlar için dağıtım merkezi falan mı ben oraya girip istediğim ürünü alabilir miyim hem alacağım ürünü görmüşte olurumcvplarınızı bekliyorummm
Senelik katalogdan sipariş verebilirsin canım ama indirim kataloğundan verirsen senin için daha karlı olur. Eğer acelen yoksa indirime girmesini bekle derimkızlar tupperware satan birini buldum ama sipariş verirken illaki o haftanın kataloğundan mı ürün sipariş vermeliyiz benim istediğim ürün o katalogta değilde normal senelik katalogta var
arkadaşlar benim mini şefin ipini bi çektim artık ipi toplamıyor dışında kaldı napsak ki... düzelir mi bu çok karıştırmak da istemedim... internetten aldım aldığım kişiyi de bulamam napsak yaa danışmanlık yapanlar bi akıl verin lütfen çok üzüldüm elim ayağım gibiydi benim o...(
arkadaşlar,
ben de bu yaz başı bayağı bir tupperwear alışverişi yaptım..ancak bazı ürünlerini aldığıma pişmanım açıkçası..bazı ürünleri değerini hak ederken bazıları 5 para etmiyor..mesela sera kapları bence hiç iyş değil.koyduğum yeşillklerim hep çürüdü..
arkadaşlar,
ben de bu yaz başı bayağı bir tupperwear alışverişi yaptım..ancak bazı ürünlerini aldığıma pişmanım açıkçası..bazı ürünleri değerini hak ederken bazıları 5 para etmiyor..mesela sera kapları bence hiç iyş değil.koyduğum yeşillklerim hep çürüdü..
kızlar tupperware satan birini buldum ama sipariş verirken illaki o haftanın kataloğundan mı ürün sipariş vermeliyiz benim istediğim ürün o katalogta değilde normal senelik katalogta var
Kizlar antartika ozellikleri hakkinda bilginiz varmi
arkadaşlar benim mini şefin ipini bi çektim artık ipi toplamıyor dışında kaldı napsak ki... düzelir mi bu çok karıştırmak da istemedim... internetten aldım aldığım kişiyi de bulamam napsak yaa danışmanlık yapanlar bi akıl verin lütfen çok üzüldüm elim ayağım gibiydi benim o...(
evet aynen katılıyorum size. benim de alıp memnun olmadığım var, mesela şu tiniminiler, mesela büyük ekmek kabı...
almasam olurmuş.. çok gereksizler
in_ay su serisinden 1.1 litre yeşillik saklamak için düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?