çok güzelmiş özgülcüm
ben hem katalogdan hem de gg dan aldım.gg dan alırken orjinal olur mu diye tereddüdlerim vardı açıkçası ben vanda olduğum için bana şimdilik sadece termos geldi..bakalım sabah çayı koyup denedim.bekliyorum bi kaç saat daha dursun diye..
bir de ürün normal bir sarı kartonun içinde geldi ben markanın adı vs yazan bi karton bekliyordum ama.karton da made in eu yani ingilterede üretilmiştir yazıyr.umarım orjinaldir.kullanılmamışa benziyordu.ben satıcıya bunların neden bu kadar ucuz olduğunu katalogla arasında neden bu kadar fark olduğunu sordum..o da onların bayağı bi satış yaptırkarını bu nedenle gelişinden ve daha ucuza aldıkları için daha ucuza da sattıklarını söylediler.
dost kazığı konusunda da haklısın.
ben gg dan sera set istiridye kaplar buzluk için antartika serisi vs aldım bakalım gelince ne düşüneceğim?..
canım sana özelden yazdım satıcının adını,
bu arada ben termostan beklentilerime cevap alamadım.ilk gün denedim 6 saat sonunda çay istediğim kadar sıcak değildi.
ancak daha sonra tekrar denedim 1 2 st sonra idare ediyr.
seralar falan da geldi.yeşillikleri kurutp koydum içine bakalım ne kadar gidecek?..ancak daha katalogdan aldıklarım gelmedi.gelsin kullanınca yazacağım
domates saklamak için su grubu nasıldır acaba kullanan var mı yada domates nerde saklanmalı.seralarda domates resmine x koymuşlar..
canım maalesef seralarda domates saklanmıyor. onun içi eko kap kullanıyorum ben. gayet memnunum.
Ben de tupperware kullanıyorum ve çok memnunum. Şu çocuklara dondurma yapılan lolibuzları tavsiye ederim. Muz çilek kayısı blenderdan geçirip kalıplarına koyuyorum. Bazen yoğurt da ekliyorum. Buzdolabında bir gün sonra oğlum için sağlıklı dondurmalarım oluyor.
Eki Görüntüle 729551
Instagramda birinden alıyorum. Piyasaya göre ciddi ucuz veriyor. Çünkü bol satış yapıp hediye kazanmak istiyormuş. Neredeyse aldığı fiyattan bana veriyor.
Ben de tupperware kullanıyorum ve çok memnunum. Şu çocuklara dondurma yapılan lolibuzları tavsiye ederim. Muz çilek kayısı blenderdan geçirip kalıplarına koyuyorum. Bazen yoğurt da ekliyorum. Buzdolabında bir gün sonra oğlum için sağlıklı dondurmalarım oluyor.
Eki Görüntüle 729551
Instagramda birinden alıyorum. Piyasaya göre ciddi ucuz veriyor. Çünkü bol satış yapıp hediye kazanmak istiyormuş. Neredeyse aldığı fiyattan bana veriyor.
Eki Görüntüle 729551
Eki Görüntüle 729551
Instagramdan aldiginiz kisi kim acaba.birde orjinaldir demi?
Instagramdan aldiginiz kisi kim acaba.birde orjinaldir demi?
merhabalar, benim tupperware miksim pro 1,5 litre hakkında sormak istediğim bişey var. bana hediye geldi,turuncu silikon kapak saklama kapları gibi tam kapanmıyor, kapanması gerekiyor mu? yoksa çırpma kabı olduğu için mi öyle?
canım sana özelden yazdım satıcının adını,
bu arada ben termostan beklentilerime cevap alamadım.ilk gün denedim 6 saat sonunda çay istediğim kadar sıcak değildi.
ancak daha sonra tekrar denedim 1 2 st sonra idare ediyr.
seralar falan da geldi.yeşillikleri kurutp koydum içine bakalım ne kadar gidecek?..ancak daha katalogdan aldıklarım gelmedi.gelsin kullanınca yazacağım
domates saklamak için su grubu nasıldır acaba kullanan var mı yada domates nerde saklanmalı.seralarda domates resmine x koymuşlar..
termos hangisi var sende bilmiyorum ama bendekinde 2 gün sonra dökerken ilk zamanki gibi olmasa bile hala içilebilecek kadar sıcaktı
bendeki siyah premium termos
sera bende kullanıyorum ama seradan bi önce tinimini ler vardı onlar yeşilliği daha ii saklıyordu bence.. seraları ilk etapta kapağı açık koyun dolaba sebzeler biraz soğusun sonra kapağını kapatın.. 1 saat falan yeter heralde..domates falan içinde megastar öneriyorlar 9 litrelik kocaman bişe ama farklı şeyler konup saklanabilir.. domates salatalık vsvs... karpuz için çok iyiymiş...
bende kullanıyorum yeşilinden ilk aldığımda 2 hafta su koktu adeta meğer karbonatlı sirkeli suyla çalkalamak gerekiyormuşşşş ben öyle suyla yıkadımmm suyu kokuttu...bende plastik su şişesi siparişi verdim biri 1 lt diğeri 0,5 lt.
kullananınız var mı memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?