Tupperware

canım bana özeldden mesaj atabilirmisin kullanıcının adını

canım sana özelden yazdım satıcının adını,

bu arada ben termostan beklentilerime cevap alamadım.ilk gün denedim 6 saat sonunda çay istediğim kadar sıcak değildi.

ancak daha sonra tekrar denedim 1 2 st sonra idare ediyr.

seralar falan da geldi.yeşillikleri kurutp koydum içine bakalım ne kadar gidecek?..ancak daha katalogdan aldıklarım gelmedi.gelsin kullanınca yazacağım

domates saklamak için su grubu nasıldır acaba kullanan var mı yada domates nerde saklanmalı.seralarda domates resmine x koymuşlar..

canım maalesef seralarda domates saklanmıyor. onun içi eko kap kullanıyorum ben. gayet memnunum.

Ben de tupperware kullanıyorum ve çok memnunum. Şu çocuklara dondurma yapılan lolibuzları tavsiye ederim. Muz çilek kayısı blenderdan geçirip kalıplarına koyuyorum. Bazen yoğurt da ekliyorum. Buzdolabında bir gün sonra oğlum için sağlıklı dondurmalarım oluyor.

Instagramda birinden alıyorum. Piyasaya göre ciddi ucuz veriyor. Çünkü bol satış yapıp hediye kazanmak istiyormuş. Neredeyse aldığı fiyattan bana veriyor.

bu dondurma kapları ve meyveleri dondurma haline getirme fikri güzelmiş gerçekten.ben de kızıma alabilirm..

İnstagramdaki alışveriş yaptığın kişi kim acaba???

benim kız hergün dondurma yiyor, bu fikir güzelmiş hem sağlıklı. kimden alıyorsun yazabilirmisin?

Instagramdan aldiginiz kisi kim acaba.birde orjinaldir demi?

oldukça uygun fiyata tupperware ürünleri satıyorum bende..isteyen arkadaşlar olursa mesaj atabilirler..fiyatlarıma oldukça güveniyorum:)

E bende geliş fiyatından veriyorum. Gerçi artık alacağımı aldım,elimde olan fazlaları satıyorum ama yinede bilginize İlgilenenler mesaj atabilirler

aynısnı ben de kullanıyorum:) dediğiniz gibi örtme amaçlı..aynı zamanda o kapağı karıştırma kabının altına koyabiliyorsunuz böylece karıştırma yaparken kabı kullanımınıza göre eğebiliyorsunuz

Üye olma sebebim tupperware ile ilgiliydi aslında bilgi almak amaçlı girdim. Sadece burası da değil başka yerlerde de araştırmalar yaptım. Fakat son günlerde hakkında hiçte iyi şeyler duymadım. Kanserojen bir madde içerdiğini, biberonlarda da bu madde kullanıldığı için Kanada'da bu tip plastik malzemelerin yasaklandığı ve toplatıldığını öğrendim. Bir de yorumlarda şu tip şeyler var, "salatayı 15 gün bozulmadan saklıyor" diyorsunuz. Normalde salata yapıldığı gün tüketilmelidir. Salatayı 15 gün saklıyorsa içerisindeki kimyasallarda anormallik vardır. Yine aynı şekilde raf ömrü 3 gün olan sandviç ekmeğini yine 15 ile 20 gün hiç bozulmadan, taptaze sakladığını okudum. Ben şahsen raf ömrü 3 gün olan bir unlu mamülü 15 gün sonra göz göre göre yiyemem.

Buna benzer bir yazıyı başka bir siteye de yazmıştım. Fakat tupperware satış temsilcileri beni ikna etmek için uğraştılar, adeta canını dişine takanlar oluyor. Tupperware ürünleri hangi maddeden yapılıyor? onu açıklamak isteyenler oldu. İşin birde ekonomik boyutu var. Çalışmayan ev hanımlarının para kazanmak için girdikleri bu işte, çevreleri genişse, ayda 500 TL ile 2000 TL arasında para kazanıyorlar. Onları da anlıyorum, para kazandıkları ürünün kötülenmesini kimse istemez. Ama benim bütün mutfak eşyalarım cam. İnanın geçen bir aile dostumuzun kızı satış temsilcisi "cam sağlıksız" dedi. Sırf 1 tane 37 TLlik saklama kabı satmak için cam sağlıksız dedi. O kadar anlattı, satmaya çalıştı ki, utancımdan tamam alıyorum dedim.

Neden böyle körü körüne bir bağlılık var diye düşünürken ve araştırırken, Mustafa İslamoğlu diye birinin araştırmalarını buldum. Tupper gibi amerikadan gelen ürünlerin hepsinin aslında bir para tarikatı olduğunu söylüyor. Müslüman ev hanımlarını kullanarak, prim vererek, hediyeler vererek, ürünlerin satılmasını sağlıyorlar. Neden ? Çünkü halkın %90 ı müslüman olan ve başı örtülü bayanlara inanır, hatta dini sohbetlere gidenlerin söylediklerine inanmamak aptallıktır. İşte bu tip ürünler, böyle ortamlarda satılıyor ve yahudi sermayesine bilmeden destek veriliyor. Öğrenildiği zamanda "yiğidi öldür hakkını yeme" tarzında ifadeler kullanıyorlar.

Konu hakkında bilgi almak için, Mustafa İslamoğlu'nun yazılarını okuyoabilirsiniz.

Son düzenleme:

termos hangisi var sende bilmiyorum ama bendekinde 2 gün sonra dökerken ilk zamanki gibi olmasa bile hala içilebilecek kadar sıcaktı
bendeki siyah premium termos

sera bende kullanıyorum ama seradan bi önce tinimini ler vardı onlar yeşilliği daha ii saklıyordu bence.. seraları ilk etapta kapağı açık koyun dolaba sebzeler biraz soğusun sonra kapağını kapatın.. 1 saat falan yeter heralde..domates falan içinde megastar öneriyorlar 9 litrelik kocaman bişe ama farklı şeyler konup saklanabilir.. domates salatalık vsvs... karpuz için çok iyiymiş...

Son düzenleme:

merhaba canım

ben bi gg dan aldım bi de katalogdan aldım.gg unki siyah kataloğunki kırmızı.. gg daki daha ucuzdu katalogdaki nin bardakları da var o yüzden sanırım.ikisini de kullanıyorum..sanırım hava nın sıcaklığının da etkisi var.benim için de idrae ediyor artık. ben çok sıcak çay seviyorum..

bende plastik su şişesi siparişi verdim biri 1 lt diğeri 0,5 lt.
kullananınız var mı memnun musunuz?

bende plastik su şişesi siparişi verdim biri 1 lt diğeri 0,5 lt.
kullananınız var mı memnun musunuz?
bende kullanıyorum yeşilinden ilk aldığımda 2 hafta su koktu adeta meğer karbonatlı sirkeli suyla çalkalamak gerekiyormuşşşş ben öyle suyla yıkadımmm suyu kokuttu...
memnunummm genel olarak su iyi saklanıyor ve zaten günlük bitiyor başka bir şişe olsa evden damacanaya su koyup götüremem yanımda ama onu her daim taşıyorum.... başkada pek bir önemi yok tupperware ürünlerini bulaşık makinesine atmayıp elde ve süngerin yumuşuk tarafıyla yıkarsanız sorun yaşanmıyor pek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…