- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayy bacım seni bu topicdede görmek daha harikaaaabenim de elimde olan geliş fiyatına nerdeyse vereceğim ürünler var ilginizi çekiyorsa özel msj atabilirsiniz irtibata geçeriz.örneğin ipli şef rondo dan var ve çok uygun fiyata veriyorum yanında küçük birde hediye veriyorum.
vayy bacım seni bu topicdede görmek daha harikaaaa![]()
ipli rondoyu kaça veryon bacımmm anneme hediye alıcamm bir araaa??? birde hangi şehirr gönderim adına sordummm![]()
bende kullanıyorum yeşilinden ilk aldığımda 2 hafta su koktu adeta meğer karbonatlı sirkeli suyla çalkalamak gerekiyormuşşşş ben öyle suyla yıkadımmm suyu kokuttu...
memnunummm genel olarak su iyi saklanıyor ve zaten günlük bitiyor başka bir şişe olsa evden damacanaya su koyup götüremem yanımda ama onu her daim taşıyorum.... başkada pek bir önemi yok tupperware ürünlerini bulaşık makinesine atmayıp elde ve süngerin yumuşuk tarafıyla yıkarsanız sorun yaşanmıyor pek....
iyiiii görmen güzel olmuş fotolarnı koyuppp tavsiyede öneride bulunabilirsinnn alıcılar adına:)zaten senin sayende gördüm :)) arkadaş listesinde arkadaşların yazdığı msj ları gösteriyorya baktım tupper yazıyo anaaam dedim :)
ipli rondoya sen ne kadar verirsin :))) şaka şaka onun şuan fiyatı ne bilgi versene bana en son bildiğim kadarıyla 85 di ama geliş fiyatı 70 di doğru mu?gönderim kolay sen takma kafana ptt nin canı sağolsun:)) pahalı olmaz sanmıyorum.hallederiz
evet koku geçtiii bacım... onun için ilk aldığınnn bu tarz ürünleri bu şekilde yıkamak gerirmiş...sirkeli karbonatlı suyla yıkayınca koku geçti herhalde?
inşallah bende memnun kalırımiçok teşekkür ederim![]()
iyiiii görmen güzel olmuş fotolarnı koyuppp tavsiyede öneride bulunabilirsinnn alıcılar adına:)
ma bak gg ye bakıver size gelişi yüksek meblaymışşşş:)
DOĞRU DİYON BACIMMM gelişi gidişi öyledirrr ancakk çok çok üyen lucak satışın olucakda hediyelerleee belki kar olurrrr... bende geçen yıl almaya başladım zaten naylona karşıydım ama bir kaç bişeyni aldımmmm yinedeee.... orijinal olup olmadığını nerden anlayacammki ayrıca aldım öyle amaaaa???canım geliş normal fiyatından %20 daha indirimli oluyor sadece şu üyeleri olanlar varya o kişiler arada hediye falan alıyomuş galiba, yada işte bazen indirime giriyor falan o zamanlar denk getirmek lazım.ben şimdi bakıyorum ama fiyatlar bence hiçte ucuz gelmedi bana, ucuz olan şeyler baktımda küçük hediye verilen şeylerden su şişeleri onlara bazen bedava bile dağıtılıyor onlarda paraya dönüştürüyorlar ama mesela bıçak seti zaten 180 di en son 190 küsür bile vardı gg ye baktığımda, her yere bak canım işte neresi işine gelirse ordan al ama orjinal olup olmama ihtimaline dikkat et olur mu?
posta kutunu boşalt bacım... msjlarım gelmiyor sanaaa...canım geliş normal fiyatından %20 daha indirimli oluyor sadece şu üyeleri olanlar varya o kişiler arada hediye falan alıyomuş galiba, yada işte bazen indirime giriyor falan o zamanlar denk getirmek lazım.ben şimdi bakıyorum ama fiyatlar bence hiçte ucuz gelmedi bana, ucuz olan şeyler baktımda küçük hediye verilen şeylerden su şişeleri onlara bazen bedava bile dağıtılıyor onlarda paraya dönüştürüyorlar ama mesela bıçak seti zaten 180 di en son 190 küsür bile vardı gg ye baktığımda, her yere bak canım işte neresi işine gelirse ordan al ama orjinal olup olmama ihtimaline dikkat et olur mu?
DOĞRU DİYON BACIMMM gelişi gidişi öyledirrr ancakk çok çok üyen lucak satışın olucakda hediyelerleee belki kar olurrrr... bende geçen yıl almaya başladım zaten naylona karşıydım ama bir kaç bişeyni aldımmmm yinedeee.... orijinal olup olmadığını nerden anlayacammki ayrıca aldım öyle amaaaa???![]()
boşalttım canım :) kusura bakma birazcık teknik aksaklık yaşattık sanaposta kutunu boşalt bacım... msjlarım gelmiyor sanaaa...
çok sağol bacımmmm zaten şimdi memmleketteyim ve cepten giriyorummm kredi kartım da yok artık eve dönünce ancakkkk bakarımmm... çok sağollll![]()
sağol bacımm.... haklısınnboşalttım canım :) kusura bakma birazcık teknik aksaklık yaşattık sana
kredi kartıylada sitelerden alış veriş yaparsan dikkat et sen zaten bilirsin işinide :) ben hatırlatayım dedim.
ben rondo aldım 49.90 a birde süper şef ipli oda 49 du ama gg den yani dediğin gibi millet bayaaaa almışşşş işi ilerletmiş öyle satıyolar galibaaaa ondan uygun gelmişti banaa...güvenilir sitelerden alman lazım yoksa tabi kullanmadan belli olmaz güzelim, sen kendine de aldın galiba süper şef ne kadardı aldığında fiyatı ve ne zaman aldın?
çok abartmaya gerek yok bence bacımmmm süper şef alıverKızlarr merhaba ...
Bende almak ıstıyorum ılk kez kullanacagım ...
Nelerı almamı onerırsınız ? Nereden alayım ?
Yardımcı olursanız sevınırımm![]()
çok abartmaya gerek yok bence bacımmmm süper şef alıver
sera setler sebzeyi uzun süre tutuyor.. çalışıyorsan haftalık havuç marul lahana kıyıp koyarsın ve işten gelip yiyeceğin kadarnı zeytinyağlarsın hopp sana salata olmuş olur....
zaten bir almaya başlayıncaaa saklama kaplarındanda alırsın kalmış yemekleri korsunnnn...![]()
Ben pembe suluk olanını almıştım hatta fiyatınıda söyleyim 15tl'ye ama içinde su ertesi gün bekleyince koku yapıyor neden acaba?
Canım yeşillik saklamak için en uygun olanı sera serisi. Farklı bir kapak yapısı var. Üzerinde hangi sebzeyi hangi kapak konumunda saklayacağına dair resimli anlatım var.Kızlarr banada yeşillik saklamak için tavsiyede bulunur musunuz netten baktığımda F20 diye bir kutu var ama onu annem beğenmedi tek parmaklar gibi hava aldırmayan bişey istiyormuşcevaplarınızı bekliyorumm
bahar cevabın için teşekkürler sera serisini göstereyim anneme birde su serisinden 1.1 litrede uygun gibi duruyor maydanoz, dereotu, roka 1 hafta dayansa yeter her hafta pazara çıkıyoruz![]()