- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
geyikli olmuyooo Ilk gün 50 sayfa gitti şimdi durgunluk dönemine girdi
eee artık sende burlardasın madem ikimiz geyik yaparız
yapalım kuzummm geyik muhabeti candır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geyikli olmuyooo Ilk gün 50 sayfa gitti şimdi durgunluk dönemine girdi
eee artık sende burlardasın madem ikimiz geyik yaparız
Kızlar çok şükür bugün rahim dikişi olayında atlattım o kadar stres boşa yapmışım ama o ameliyat pozisyonuna girmek yıpratıyor insanı gene de şükürler olsun ki atlattım hayırlısıyla artık çıkış kapılarını kapadık inş. çıkmaya yeltenmez totişlerim 😀😀
Allah de ötesini bırak...
alışamamışlardır gelirler canımmm
ilk koydukların vardı ya hani ben bunları biliyordum dediklerin heh işte onlara gülmedin sadece diğerleri şahaneydi görmemişim
sizin sürrealist halleriniz demek bu kadarmış elit değil varoş takılcanız demek neyse artık
yapalım kuzummm geyik muhabeti candır
yok yok tam tersi hızlı bi şekilde alışıp heveslerini aldılar...
ben başında olsam toplayacamda her zaman da olmuyorum ki yaneee
ayy kıyamam ya banada resimler güzeldi demişsin ya valla çok incesin tşk ettim
ben ölesine takılıyorum işte arada ama sohbet etcek kimseyi bulamıyorum geldiklerinde görürler diyede 2 3 resim atmadan çıkmıyorum
sonuçta burası tüp bebek dışı bi sohbet alanı değil mi :)) demekki sadece sürrealistlerin sohbet alanı demek daha dogruymuş
nitekim hem tüpçü hem elit hem sürrealist pek kimse yok anlaşılan o ki
ha diyince olmuyor ki bu geyik
yine muhteşem bi yorumlama
valla bize sen lazımsın diyorum ve rafet el romandan bu şarkıyı armagan ediyorum sana #egunal#
BİR Kahve saati yapalım hepside geliryok yok tam tersi hızlı bi şekilde alışıp heveslerini aldılar...
ben başında olsam toplayacamda her zaman da olmuyorum ki yaneee
ha diyince olmuyor ki bu geyik
yine muhteşem bi yorumlama
valla bize sen lazımsın diyorum ve rafet el romandan bu şarkıyı armagan ediyorum sana #egunal#
BİR Kahve saati yapalım hepside gelir
ramazan geldi sıcaklar bastırdı mecbur kalmadıkça dışarı çıkma planım yok bu ay...
bu hafta bir siparişim var sonra boşum onu teslim etcem salı günü pazartesi yaparım..
yarın itibari ile sizınlayım ( kulakların çınlasın ivana )
pazartesi salı kesintiye uğrayacak sadece...
ramazan geldi ona da rağbet olmaz şimdi
en iyisi iftara toplanalım biz
ay valla geldi 11 ayın sultanı
ben de ramaznda evde olmayı seviyorum nitekim oruçluyken dışarda olcak gücüm kalmıyor
birine de gidemiyorsun kuru kuru sohbet de olmuyor
illa bi çay kahve bişi istiyo insan ozaman
en iyisi evde kalmak
bızımlasın da umarım diğer kızçelerinde bızımle olur
en telaşlı zaman :122::122::122::122:
bu topiği toplamak zor olcak anlaşılan
aynen canımcım..
evde öylece pc başında pineklemeyi düşünüyorum..
30 günlük plan yaptım bunun 1 haftası regl dolayısı ile gezme olabilir 1 hafta hariç..
1.gün saat kaçta kalkarsam direk topiğe gelcem..sonra evi yalandan bi toplayacam iftar yemeği sohbeti yapcam sizinle sonra hazırlık yapcam o ara hep size yazcam..
2.gün saat kaçta kalkarsam direk topiğe gelcem..sonra evi yalandan bi toplayacam iftar yemeği sohbeti yapcam sizinle sonra hazırlık yapcam o ara hep size yazcam..
3.gün saat kaçta kalkarsam direk topiğe gelcem..sonra evi yalandan bi toplayacam iftar yemeği sohbeti yapcam sizinle sonra hazırlık yapcam o ara hep size yazcam..
4.gün saat kaçta kalkarsam direk topiğe gelcem..sonra evi yalandan bi toplayacam iftar yemeği sohbeti yapcam sizinle sonra hazırlık yapcam o ara hep size yazcam..
Bu böyle uzar gider nasıl ama planım
aynen canımcım..
evde öylece pc başında pineklemeyi düşünüyorum..
30 günlük plan yaptım bunun 1 haftası regl dolayısı ile gezme olabilir 1 hafta hariç..
1.gün saat kaçta kalkarsam direk topiğe gelcem..sonra evi yalandan bi toplayacam iftar yemeği sohbeti yapcam sizinle sonra hazırlık yapcam o ara hep size yazcam..
2.gün saat kaçta kalkarsam direk topiğe gelcem..sonra evi yalandan bi toplayacam iftar yemeği sohbeti yapcam sizinle sonra hazırlık yapcam o ara hep size yazcam..
3.gün saat kaçta kalkarsam direk topiğe gelcem..sonra evi yalandan bi toplayacam iftar yemeği sohbeti yapcam sizinle sonra hazırlık yapcam o ara hep size yazcam..
4.gün saat kaçta kalkarsam direk topiğe gelcem..sonra evi yalandan bi toplayacam iftar yemeği sohbeti yapcam sizinle sonra hazırlık yapcam o ara hep size yazcam..
Bu böyle uzar gider nasıl ama planım
miiiiikemmmmmeeeeellllllllllllllll
temmuzun ilk haftası benimde regl dönemi malum
ama gebiş haberimizle topiği yeniden canladndırabilrz
sadece buraya yazarız öbür tarafa yazmayız hihiihhihihihiihihih nasıl plan
valla bırak tüpçüyü eliti sütçüsüde gelir ozamana herbişeyside
evet buraya yazarız burda hamile hamile dolanırız oraya gidince tedavi planları yaparız
yemek hazırlıgı mode on görüşürüzz hanımlarrr
Eki Görüntüle 1170968