How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüpçü Kızların Sürreal Sohbeti :)

Allah iyiliğinizi versin.Başlığı görünce kk da sohbet olduğu zaman bizim kızı işlettikleri geldi aklıma:).Kardeşim sohbete girmiş bi,Sohbette 2 kişi birimiz sütçüyü birimiz tüpçüyü aldık eve demişler:)Bana geliyor bi bak ya bunlar ne diyo diye:1::52:

Valla bizim işimiz ilk başta sütle değil tüple :9::9::9: tüpü alalım sütü sonra düşünürüz :9::9::9:

Allah iyiliğinizi versin.Başlığı görünce kk da sohbet olduğu zaman bizim kızı işlettikleri geldi aklıma:).Kardeşim sohbete girmiş bi,Sohbette 2 kişi birimiz sütçüyü birimiz tüpçüyü aldık eve demişler:)Bana geliyor bi bak ya bunlar ne diyo diye:1::52:

:9::9::9::9::9::9:

Yüzümüz yeni topiğimiz gibi hep neşeli olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Lililililililililiiiiiii:52::52::52::52::52:

ayyy sahi dimi nedense armut diyorum ama gözümde farklı sekillendiriyorum Allah Allah dedim bi an neyse yaa beni mi kırcam o da ters armut olayım:52:

olsun seker gündürzleride görüşürüz:34:

demekki bildiğimiz armutmuş:1::1::1:

Ama niye öyle diyorsun ya benimkisi de bıngıl bıngıl etli işte ister ye ister oynat :27::27::27::27:

Tabii canım onunda bi gideri var sonuçta asla yadırgamam dışlamam:1::1:

Öteki topik takıldı kaldı :9::9::9:
Kızlar ben öğle arasına çıkıyorum gelince açacağım gene

bende yemeğe kaçıyorum gelince görüşürüz kaldıgım yerden tam gaz devam edicem:27::27:

anaammm bu kurbikle test yapılmazkiii bunu görünce benm çiş ger gider:52:

:52::52: Allah iyiliğini vermesin yaa kayınbabanı benzettiğine bakkk

aynen yapılmaz yapılmazzz:52:
başka yokmu bunun gibisinden :40:

Öteki topik takıldı kaldı :9::9::9:
Kızlar ben öğle arasına çıkıyorum gelince açacağım gene
tmm canım hemencik gel ama :10:

Back