- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 33
oooo olmamııııKız onun koçasıda mı vaaaar
Gönder kız bakalım
işteeee karşınızdaaaaa feyzoooooooooooooooo
Eki Görüntüle 1165855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo olmamııııKız onun koçasıda mı vaaaar
Gönder kız bakalım
Allah iyiliğinizi versin.Başlığı görünce kk da sohbet olduğu zaman bizim kızı işlettikleri geldi aklıma:).Kardeşim sohbete girmiş bi,Sohbette 2 kişi birimiz sütçüyü birimiz tüpçüyü aldık eve demişler:)Bana geliyor bi bak ya bunlar ne diyo diye
Allah iyiliğinizi versin.Başlığı görünce kk da sohbet olduğu zaman bizim kızı işlettikleri geldi aklıma:).Kardeşim sohbete girmiş bi,Sohbette 2 kişi birimiz sütçüyü birimiz tüpçüyü aldık eve demişler:)Bana geliyor bi bak ya bunlar ne diyo diye
phala senin dansözün kocasını buldum getireyimmi burayaaaaa
Yüzümüz yeni topiğimiz gibi hep neşeli olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Lililililililililiiiiiii
gördünmü ablaaGetir tabii ne demek:)
anam ama bu karısındandan oynak dimi sadece göbeğe çalışımış karısı en azından orantılıAyyy kusacağım şimdi
gördünmü ablaa
anam ama bu karısındandan oynak dimi sadece göbeğe çalışımış karısı en azından orantılı
anaammm bu kurbikle test yapılmazkiii bunu görünce benm çiş ger giderkurbaga mı kızzz bu ayyy
sabahtır aradıgın kurbagayı bulmuşsun işte
çok harikasın vallla bayıldım
Allah iyiliğini vermesin yaa kayınbabanı benzettiğine bakkkay çok komikmiş bu yaa benim kayınbaba gibi göt göbek maşallahhhhh
ay çok komikmiş bu yaa benim kayınbaba gibi göt göbek maşallahhhhh
ayyy sahi dimi nedense armut diyorum ama gözümde farklı sekillendiriyorum Allah Allah dedim bi an neyse yaa beni mi kırcam o da ters armut olayım
olsun seker gündürzleride görüşürüz
Ama niye öyle diyorsun ya benimkisi de bıngıl bıngıl etli işte ister ye ister oynat
gördünmü ablaa
anam ama bu karısındandan oynak dimi sadece göbeğe çalışımış karısı en azından orantılı
valla kilosundan değil ama öyle oynayan kocam olsa bende bosardımBen olsam hemen boşardım
Öteki topik takıldı kaldı
Kızlar ben öğle arasına çıkıyorum gelince açacağım gene
anaammm bu kurbikle test yapılmazkiii bunu görünce benm çiş ger gider
Allah iyiliğini vermesin yaa kayınbabanı benzettiğine bakkk
tmm canım hemencik gel amaÖteki topik takıldı kaldı
Kızlar ben öğle arasına çıkıyorum gelince açacağım gene