• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Estrofem sabah2 akşam2
Progeaf sabaj1 akşam1 ama kendi doktorum bir e düşürdü
PROGESTAN vajibal sabah öğle akşam 2 şer
Hibor iğne
PROGESTAN iğne
Böyle cnnm
Kendi doktorum azaltarak kesicem dedi ilaçları
Senin doktor ne diyor ?
Yaa açıkçası bn adam akıllı bi Dr bulamadım henüz 2 Dr değiştirdim ikisi de ilaç dozu konusuna karış almayacağını tüp bebek Dr u olmadıkları için .en son cuma günü gittiğim Dr progestan i sabah 1 akşam 1 olarak kullan. İğnesini bırak dedi. Bn de öyle yaptım. Ama bugün kahverengi kanamayla acile gittim kanama alanları var dedi. Yarın başka bi Dr a gideceğim .
Sen hangi hastane hangi Dr a gidiyorsun belki bana da yakınsa bn de giderim

Yaa açıkçası bn adam akıllı bi Dr bulamadım henüz 2 Dr değiştirdim ikisi de ilaç dozu konusuna karış almayacağını tüp bebek Dr u olmadıkları için .en son cuma günü gittiğim Dr progestan i sabah 1 akşam 1 olarak kullan. İğnesini bırak dedi. Bn de öyle yaptım. Ama bugün kahverengi kanamayla acile gittim kanama alanları var dedi. Yarın başka bi Dr a gideceğim .
Sen hangi hastane hangi Dr a gidiyorsun belki bana da yakınsa bn de giderim
PROGESTAN derken canım fitili mi bir e düşürdü ?
Ben bursadayım ama
Sen ?

Yaa çok teşekkür ederim yanıtınız için ben 7 haftalığım şuan, 5.haftada olmuştu yerleşme olduğunu biliyordum şimdi tekrar olunca korkmuştum dayanamayıp acile gittim. Bebek iyi çok şükür ama rahim ağzında kronik bi yara varmış orası kanıyor muş fitile devam şuan başka bi şey vermedi inşallah geçer bekliyorum
Merhaba bende de rahim ağzımda yara var. Tüp bebek düşünüyorum . Gebe kalmadan önce rahim ağzında yara olduğunu biliyor muydunuz . Gebelikte sorun yaratıyor mu acaba. Ben çok tedirginim. Doktorla konuştunuz mı bu konuda. Acaba benim önce bu yarayı yaktırmam mı gerek ?

Merhaba bende de rahim ağzımda yara var. Tüp bebek düşünüyorum . Gebe kalmadan önce rahim ağzında yara olduğunu biliyor muydunuz . Gebelikte sorun yaratıyor mu acaba. Ben çok tedirginim. Doktorla konuştunuz mı bu konuda. Acaba benim önce bu yarayı yaktırmam mı gerek ?
Merhaba geç gördüm. Ben bu yarayı bilmiyordum ama olsaydı doktorum söylerdi büyük ihtimalle tüp bebek işlemlerinde oldu diye düşünüyorum. Doktorla konuştuğumda geçer önemli değil vs diye konuştu, 2 hafta fitil kullandım şuan kullanmıyorum herhangi bi kanama yok çok şükür. Siz doktorla bi konuşun o size ne yapılması gerektiğini söyler tabi

Back