Tüp mide ameliyatım ve annem…

Kiloma göre balona uygun olmadığımı söyledi doktorum çünkü diyabet gibi yandaş hastalıklarım var bunuda ameliyatla tedavi ediyor

Yaşam tarzıyla alakalı sanırım veya psikolojik sorunlarla.

O zaman olabilir. Geçmiş olsun. Bir de diyetle kilo verip veremediğinize de bakıyorlar. VKI 35 ve üzeri olmalı. Keşke her şey boğazını tutmakla olsaydı. Kardeşim yıllardır diyetisyene gidiyor, insilün direnci falan var doktor son çare olarak tüp mide önerdi. Şimdi ameliyat oldu. Ben diyetisyene gitmediğim halde 95'ten 79'ları görmüş sonra pes etmiştim. Kendimi övmek için söylemiyorum. Hastalıklar da kilo vermeye engel oluyor. Son çare olmalı.

Sizde inşallah en kısa zamanda sağlıklı kilonuza kavuşursunuz.kesinlikle fazla dillendirmemek en iyisi ama ben söylemiş bulundum

Ailenizde ust uste kayıplar yasanmıs Allah sabırlar versin oncelikle mekanları cennet olsun.. Ben annenizi haklı buldum, bunca acıdan sonra sizide kaybetme korkusu yasıyor. Ameliyat tehlikeli ve bile bile bu tehlikeye sizi atmak istemiyor her annenin verecegi tepki bu bence.. Acılı bir anneyi uzmeyin derim ben şuan psikolojik olarak zaten bir tramva geciriyor ustune ameliyatınızda Allah korusun en ufak bir sıkıntı olsa kafasında buyutebilir Allah muhafaza stres ve uzuntu biliyorsunuz ki kalp krizini tetikliyor.. Kilo vermek evet cok zor hele ki kronik hastalıklarda varsa ama iyi bir diyetisyenle yola cıkılırsa basaracagıza inanıyorum ben.
Merak ettim daha onceki zayıflama programlarınızda yogun spor da yaptınız mı? Koşu yürüyüş yüzme vs.. Diyetle birlikte spor yapılırsa normalden daha fazla kilo vermek kolaylaşıyor. Ozellikle yüzme bu konuda bir numara cok kısa sürede sıkılasıp kiloların gittiğini goreceksiniz

Simdiden sonra eşiniz dışında kimseye söylemeyin. Annenize de vazgeçtim olmayacağım deyin bitsin. Ölüm hikayeleri her operasyonda her hastalıkta var. Liposakşından da bir sürü kişi öldü, binlerce kişi yaptırmaya devam ediyor. Doğumun da riksleri var vs vs. Hemsiresiniz. Doktoru hastaneyi arastirdiniz karar verdiniz. Istediginiz şeyi yapın. Asla vicdan yapmayın

Kısır bir döngü hastalık yüzünden kilo alıp, kilo aldıkça hasta olmak. Kendi kuyruğumu yakalamaya çalışıyorum yıllardır, başaramadım

Evet hepsini yaptım denedim. İnsülin direncim çok yüksek verdikleri şeker ilaçları karaciğerimi etkiledi. Artık çok yoruldum iyileşmek istiyorum kilosunu milosunuda geçtim sağlıklı olmak istiyorum

Teşekkür ederim inşallah içimden geleni yapacağım

Annenin dediklerini arkana atacaksın ve kendi yolunda ilerleyeceksin. Sen annene saygısızlık yapmıyosunki. Sağlığın için ameliyat olacaksın ne var bunda. Ben dört ay önce tüp mide ameliyatı oldum resmen yeniden doğdum. Hem şekerim tiroidim hormonlarım düzeldi hem de zayıflatıp güzelleştim kendime güvenim geldi. Hiç aç gezmiyorum ama kilo veriyorum bu mükemmel bişey. Benim ailem de izin vermiyodu en son resti çektim. Şeker çok kötü bişey hiç vakit kaybetmeden bu ameliyatı ol derim canım. Artık teknoloji gelişti yeni tüp mide ameliyatları daha güvenilir. Doktorlar bu konuda daha bilgili. Annen konuşsun dursun. Kocanın elinden tut ve yeni bir hayat bizi bekliyo diye mutlu mutlu gez.

Benim iki ayrı arkadaşım tüp mide ameliyatı geçirdi. Bir tanesi uzun süre hastanede kalmak zorunda kaldı. Stresli uzun bir süreç geçirdi. Korkutmak istemem Ancak bir süre kendinde bile değildi. Çok şükür korkulan olmadı şuan zayıfladı ama sanırım yeme içme konusunda problemleri var.
Diğeri maalesef doktorun varis çorabı uyarısında bulunmaması sebebiyle vefat etti aynı hafta içinde. Pıhtı attığı söylendi. Ki o zamanlar yaşımız 20ydi. Baya acı bir tecrübeydi.
Ben doktor değilim. Bilemiyorum tabiki. Ama yakından şahit olduğum iki ayrı operasyonu da olumlu gözlemleyemedim. O yüzden önyargılıyım. Kendim de şuanda hamile olduğum için aldım zaten hormonlarla alakalı problemim vardı. Ama daha önce de endokrin doktoruna gitmiştim zaten. Bence endokrin doktoruna gözükün derim. Onların kontrolünde eğer değerleriniz de uygunsa iğne tedavisi ile zayıflayabilirsiniz diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Igne tedavisi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…