Tüp mide ameliyatım ve annem…

Basınız sagolsun çok üzüldüm kayıplarınıza. Ozel olmazsa abinizin aşısı var mıydı? Altta yatan hastalığı var mıydı? Bir yakınım entübede yatıyor o yüzden merak ediyorum.
Çok sağolun. Abimin aşısı yoktu aşıfan yan etkilerinden çok korkuyordu ama kronik bir hastalıkta yoktu ve çok kısa üç dört gün içinde oldu bitti herşey bizde anlayamadık.

5 aylık tüp mide ameliyatlıyım,üstelik 94 kilo 1.58 boy ile oldum.( Karaciğer yağlanması,tansiyon,insülin direnci, kolesterol,) hepsi mevcuttu.Ailem,eşim ilk başta olmaz dediler,daha sonra doktorlar kalp krizi geçirme olasılığımın daha fazla olduğunu söyleyince ikna oldular.Ameliyat sonrasında 5.gün normal hayatıma geri döndüm,10.gün işe başladım,en ufak bir sıkıntım olmadıKiloları verdikçe yan hastalıklar bir bir gitmeye başladı , ilaçları bıraktım.Şu an 70 kiloyum,on kilom kaldı.

1 sene önce kız kardeşimle aynı gün tüp mide ameliyatı olduk. Ameliyata gitmeden 1 gün önce anneme söyledik. Söylemediğini bırakmadı. Ölürsünüz çocyklarınız annesiz kalır vs. Ben olumlu bişey söylemeyeceksen hiç birşey söylrme dedim. Sonuç olarak 9 ayda ikimizde ideal kilomuzun altına düştük. Ve geçirdiğimiz süreci rahat atlattığımıza bire bir şahit olunca 4 ay önce annemde ameliyat oldu. Belki içiniz rahatlar diye resimlerimizide yükledim.

Eklentiler

• IMG-20220610-WA0035.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 197
  • IMG-20220507-WA0000.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 194
Bu kiloları sağlık sorununu ve komplikasyonlari yaşayan sensin .bence kalbini dinle .annen kayıplarından ötürü Hassaslaşmis ama insülin e başlamadan al önlemini.insulinde adamı şişiriyor .bence ol gençsin inşallah bir şey olmaz

Nerde hangi Dr a kaça oldunuz

Geçen sene kardeşimin arkadaşı oldu çocuk 190 145 kiloydu ve yaşı 22 di . Şuan 85 kilo iyice zayıfladı diyetine uydu ve spora başlayacak yeniden vucut inşaa edecek kendine . Herkes de aynı tepkimeler olmaz . Elbette riskleri vardır siz bunu göze almışsınız belliki olaan kilo ve yaşantı hayatınızı etkiliyor ki bu kararı almışsınız . Şansınız açık olsun kulaklarınızı tıkayın ve iyi şeyler olumlayın iyi geçsin.

Tu
Tup mide ameliyati olan biri olarak 10 aydir yasiyorum .doktirunuzu cok iyi arastirin ve guvenin iyiki olmusum iyiki vaz gecmemisim on aylik bir tup nideliyim anneniz yakinlarini kaybettigi icin endiseleniyor dr la onuda gorusturun. Yine deseler yine olurum. 107 ile ameliyat oldum su an 63 kiloyum her seyime yetisebiliyorum.tanidigim arkadaslarimdan seker hastasi olanlar unsulini birakti oyle diyeyim sana

Bende de hepsi var maalesef tebrik ederim darısı bana olsun inşallah:)

Yaa çok güzelsiniz çok tebrik ederim bende buraya atabilirim inşallah aylar sonra

Teşekkür ederim

Evet ilaçları bırakmam için olmak istiyorum aksi halde kendi kendime ideal kiloya gelsem bile ilaçlara yaşamaya devam etmem lazım. Bu beni hem bedenen hem psikolojik olarak çok zorluyor. Kendimi 70 yaşında hissediyorum.

Evet ilaçları bırakmam için olmak istiyorum aksi halde kendi kendime ideal kiloya gelsem bile ilaçlara yaşamaya devam etmem lazım. Bu beni hem bedenen hem psikolojik olarak çok zorluyor. Kendimi 70 yaşında hissediyorum.
Hic kimseyi dinlemeyip olmanizi tavsiye ediyorum. Cunku bende oyleydim. Simdi 1 saatlik yolu cok rahat yuruyorum

Lütfen ketojenik beslenmeye geçin tüp mide falan hikaye diyabetmiş tansiyonmuş kolesterolmüş lipodemmiş hepsine elveda dedim 6 ay gibi kısa bir sürede 50 bedenden 38-40 bedene düştüm tüp mide mucize değil bende seneler boyu diyetler spor salonları detokslar herşeyi denedim 2 sene tüp mideyi araştırdım artık kesin tüp mide olucam dediğim zaman ketojenik beslenme tesadüfen karşıma çıktı onuda araştırdım artık önümde 2 seçenek vardı ya tüp mide olacaktım ya ketojenik beslenecektim tüp mide ameliyatı olup verdiği kiloları geri alıp ketojenik beslenmeyle tüm sağlık sorunlarını geride bırakıp ideal kilosuna ulaşanları görünce dedim ki ketojenik beslenmeyi bende deneyim buda çare olmazsa ameliyat olucam dedim iyiki de denemişim şükürler olsun asıl mucize budur lütfen sizde en azından sadece 1 ay deneyin devamı kolaylıkla gelecek emin olun

Siteye bu konuya cevap yazmak icin mi uye oldunuz?

Ketojenik beslenme diyabet hastalarına yasak. Maalesef öyle herşey herkese göre değil. Şunu yaptım bunu dene diyenler sağlıklı insanlar kaş yapayım derken gözümü çıkarmak istemem. Bir kez böyle bir hataya düştüm ketoasidozdan döndüm. Şakaya gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…