TÜP BEBEKTE UZUN PROTOKOL

Kızlar sonucunuz ne oldu heyecanla okudum en başından sonuna..o kadar hormona değmiştir inşallah

Bu kadar hormon yerine ..klomen ve çok az doz iğne kullandırıp önden gidenler toplansaydı.. diğer arkadan gelenleri yine klomenle büyütüp tekrar opu yapsaydı .. Aret kamarın kullandığı bir taktik.. hem hormona boğmazdı ..hem kalitesini düşürmezdi.. bu tedavinin ismi de minitüp bebek

Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim. Hiç duymadım dediğiniz tedavi yöntemini ama keşke dediğiniz gibiyse keşke onu yapsalardı ama artık biraz geç bunun için . İnanılmaz iğne kullandım maalesef ama hepsi hormon değil yinede kötü tabi. Henüz sonuca gelemedik ne kadar iğne kullandığımızı oradan hesaplayın işte 03 Ocak opu olacak benim diğer arkadaşımında hemen hemen benzer tarihler olacak . Bakalım bunca eziyete değer umarım

İnşallah güzel sonuca ulaşırsınz hepiniz de ,Rabbim tüm emeğinizin karşılığını kolaylıkla ,hayırlı, güzel olanı versin takipteyim sizi

Benim de yumurtalar asenkron gelişiyor ,2 tüp bebek denedik ,yüksek doz kullanmıştım bende ,az olgun çıkmıştı ,öncesinde sizinki gibi baskılama yapılmadı bana ..direk iğnelere başladık,öden gidenler toplanmıştı sadece ..şimdiki fikrim de önceki gibi size yazdığım gibi ..bakalım doktora dediğimde ne dicek ..

Bizim tedaviden uygular belkide o şekildeyse. Doktor zaten şimdi başlarsak öndekiler gelişir dedi arkadakiler gelişimi az olur dedi o yüzden döngünün 21. Günü başlattı doktor. Güzel sonuçlar alırsak yumurta sayısı falan olarak yine güncellerim sizi

Valla bi korktum sizin deneyimlerinizi okurken o kadar sancı zorluk çekmişsiniz ..zaten psikolojim nanay kaldırabilir miyim bilmiyorum.. o kadar hormonu ..bakalım hayırlısı kolayı göz aydınlığı olsun

Arkadaşlar Pazar günü opu oldum maalesef ultrasonda 14 tane görünen yumurtalardan 6 tane toplandı 2 tane olgun çıktı. pazartesi aradılar Biri döllenmiş ikincisi geriden gelmiş. Sözde bugün arayacaklardı ama aramadılar da

Acaba yüksek doz mu iyi mi gelmiyor ? Çok okudum buradan düşük dozla havuz yaptıran ,embriyosu iyi gelişen .. S Semsem21

Acaba yüksek doz mu iyi mi gelmiyor ? Çok okudum buradan düşük dozla havuz yaptıran ,embriyosu iyi gelişen .. S Semsem21
Ben de sizinle aynı fikirdeyim ama iki ayrı doktor da hep yüksek doz verdiler. Bu dördüncü denemem. Bir kere ilaçsız doğal gelişmesini bekleyelim dedim ama olmaz dedi doktor. Bu son artık denemeyeceğim Bu defa oldu oldu olmadı doğal yöntemleri veya fitoterapi deneyeceğim

Bugün tatil ya belki ondan aramamışlardır . İnşallah altın yumurta olurda hemen tutunur sana transfer taze mi olacak?

Hayır pes etme lütfen bir çok insan bilmem kaçıncı denemesinde hamile kalıyor negatif düşünme pes etme. Yaş kaçtı ki senin

Bugün tatil ya belki ondan aramamışlardır . İnşallah altın yumurta olurda hemen tutunur sana transfer taze mi olacak?
Tatil olduğunu biliyorum ama çarşamba arayacağız demişti o yüzden beklentiye girdim. Bir de özel klinik genelde Tatil günleri de çalışıyorlar

Çok zor geliyor artık, cehennem azabı gibi... 38 yaşındayım
Daha yaşınız o kadar ileri değil mücadeleyi bırakmak yok lütfen evet zor olduğunu biliyorum ama sonucu güzel olacak merak etmeyin. Recai papuçcu cok iyi bir doktor bende duymuştum ama olmazsa benim doktorumuda denemenizi isterim ve fiyatlarda cok uygun diğer yerlere göre

Doktorunuz kim

Hakan Turan tunalıda klinişi gen art ile çalışıyor ama para odaklı bir doktor değil en azından bu konuda garanti verebilirim. Ücretsiz bi ön görüşme ayarlayabiliyorsunuz detaylı dinliyor ve ilgileniyor. Birde hiç ücret ödemiyorsunuz toplama işlemine kadar yapılan hiç bir işlemden muayeneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…