TÜP BEBEKTE UZUN PROTOKOL

ikosan B biruyaa o kadar gün yazmışsınız okuyunca hepsini iyi ki varsınız diyorum ya paylaşmak çok kıymetli Emeğinize sağlık Benim geçmekte olduğum yoldan siz de geçtiniz ümit oldunuz bana, pes edecektim artık dün gece çatlayacağımı düşündüm ama yazılanları okuduk motivasyonum arttı gerçi hala ne gelen var ne giden bakalım

Sizde iyi ki varsınız hiç strese sokmayın kendinizi gelir hormon iğneleri zaten onlar illaki vücutta değişikler yapar hatta diğer arkadaşımın doktoru döngünün dışında bu iğneler diyede belirtmiş akışına bırakın

Merhaba hiç merak etmeyin ben 14 iğne oldum 15 iğnemi olacakken adet oldum. Yaşadığınız herşey normal bend pes etmeyi çok istedim bazen... Ama bu yöntem eşit boyutta yumurta büyümesine sebep oluyor . Benim sonuçlarım güzel geldi opu oldum yumurtalar sağlıklı olcak mı olmayacak mı derken güzel yumurtalar elde ettik . Bizde hergün birşeyler yolunda değil diye korku yaşadık ama çok Şükür sonunda sonuç güzel oluyor motivasyonunuzu bozmayın

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz aynı günde test vericez inşallah güzel beta hgc sonuçları görürüz

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz aynı günde test vericez inşallah güzel beta hgc sonuçları görürüz
Merhaba hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alacağız. Siz taze mi dondurulmuş mu transfer oldunuz?

ikosan çok sevindim sizin adınıza maşallah Allah hep güzel, mutlu haberler almayı nasip etsin güzel olumlu mesajlarınızı okudukça çok mutlu oluyorum inşallah ben de buraya mutlu gelişmeler yazarım, özellikle gonapeptyl ruh hali değişiklikleri yapıyor son iki üç gündür ama yolumuza devam inşallah yazdıklarınız bana çok iyi geldi, iki yakın arkadaşım ikisi de tüp bebekle evlatlarını kucaklarına aldılar ama ikisi de uzun protokolün u’sunu bile bilmiyor, ben de bilmiyordum, öğrenmiş olduk böylece, 2023 te özelde kısa protokolle boş folikül ve embriyo gelişimi durması sebebiyle şu an devlet hastanesindeki doktorum bu tedaviye başlamayı uygun gördü, bu sefer sadece Gonal f değil Pergoveris de kullanacakmışım kalite açısından uzun protokolün çok daha iyi olduğunu gösteren çalışmalar var araştırdıkça gördüğüm bu inşallah güzel haberler yakındır

İnşallah yakındır bizde örnek bulamadık bu tedaviyi olan o yüzden açmıştım bu başlığı gerçekten çok bilen yok. Uzun olsun güzel olsun yeter ki. Ben tabi ohss oldum hastanede yatıyorum sonrası sıkıntılarm oldu ama böyle olması gerekiyormuş

Çok çok geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede toparlanırsınız acil şifalar diliyorum

Evet canım dondurulmuş embriyo transferi oldum
Ben taze transfer oldum. Siz transfer olurken sizden kan tahlili vs istendi mi? Benden istememişlerdi ama ben yine de gidip e2 ve progesteron vermiştim. Progesteron 123 çıkmıştı, çok yüksek yani... tabi transfer heyecanı ben kan testi yaptığımı söylemeyi unuttum, şimdi bir çok İnternet sayfasında progesteron yüksekse transferin iptal edilmesi gerektiği yazıyor. Siz bıktırdınız mı acaba progesteron değerinize

Acıbadem de başladık bir sürece canım benden aynı gün almadılar 5 gün önce istediler o yeterli dediler benim 0.050 çıktı normal dediler sanırım transfer öncesi 1.5 altında olması gerekiyor diye biliyorum ama tabiki herkesin doktorun her kliniğin farklı olabilir ama regli dönemin yaklaştı mı belki o yüzden yüksek çıkmıştır nerde tüp bebek sürecine başladınız

Ankara centrum klinikte. Recai Pabuçcu doktorum. Regl dönemim de yaklaşmıştı zaten. İnşallah sorun olmaz

Ankara centrum klinikte. Recai Pabuçcu doktorum. Regl dönemim de yaklaşmıştı zaten. İnşallah sorun olmaz
Neden taze transfer yaptılar yaş kaç

Kızlar bu sabah adet oldum çok şükür İlk defa adet olduğuma bu kadar sevinmiş olabilirim karnım nasıl ağrıyor anlatamam ama ağrı kesici bile içimden dedim severek katlanıyorım şu an acıya

Kızlar selam ikosan daha iyisindir inşallah Bugün adetin ikinci günü doktora gittim tedavi başladık çok şükür adetin ilk günü yarım gonapeptyl vur demişt doktorum, bugün kesiyoruz dedi bundan sonra Gonal-f ve Pergoveris devam ediyoruz ilerde cetrotide başlayacağız artık gonapeptyl yok dedi, çoğu kişide gonapeptyl devam etmiş sanırım ikosan sizin de benim gibiydi diye hatırlıyorum bir an tereddüte düştüm yine

Selam balımm. Hala hastanede yatıyorum maalesef ama bugün ağrı kesici verdiler biraz rahatladım umarım hep böyle gider. Bizim gonapepty yarım doz şeklinde devam etti ama sen doktorunu dinle her doktor hastaya göre tedavi uyguluyor benim mesela sadece gonapepty ve gonalf vardı ve en düşük doz kullandım ben başkada iğnem yoktu ilacımda yoktu. Diğer arkadaşımda pergoverisde vardı.

Allah tez şifa versin daha da rahatlarsın inşallah ikosan Haklısın canım doktoruma çok güveniyorum ama gonapeptyle daha fazla para vermene gerek yok elindeki cetrotide ları kullanalım diyince eski doktorum geldi aklıma o da bu tarz cümleler kurmuştu cetrotide yerine duphaston vercem bu da aynı etki yapar demişti bu kadar para harcanıyor artık devede kulak kalıyor bazı ilaçların parası, doktorlar da bazen üzülüyor bence halimize bir de ilaç bulmakla uğraşıyoruz ilaç yoklarıyla.. belki benimle aynı durumda olan vardır ama dediğin doğru kesinlikle haklısın bir sorun olsa hemşireler de orada doktorla birlikte hesap yaptılar anlattılar bir terslik olsa onlar da söylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…