Selamlar. Aradığın tüm ilaçları ferzan eczanede bulabilirsin. Daha yeni tüm ilaçlarımı aldım oradan. Hepsi muhteşem insanlar. Acıbademin yanında. Bulamazsan da civarındakilere sor. Ayrıca tavsiyem tüm eczaneleri araştır. Genelde bunlar soğuk zincir olduğundan ellerinde tutmuyorlar. Rabbim yardımcın olsun.kızlar konudan bağımsız birşey soracağım hepiniz pozitif sonuçlar alısınız hayırlısıyla inşAllahben Bursada yaşıyorum yumurta takibi yaptırıyorum bu ay aramadığım yer kalmadı ovitrelle iğne bulamadım sizler nerelerden buldunuz bana yardımcı olurmusunuz en azından bi dahaki ay için bulmam lazım aramadığım eczane kalmadı inanın şehir dışı bile aradım ama yok yok
Bende uzun protokol sonucu tedaviye başladım. Adetimde öyle anormal bir gecikme hatırlamıyorum. Ama güzel ve özel bir yöntem olduğunu hocamdan biliyorum. Sağolsun çok sağlıklı yumurtalar aldık bu protokol sonucu.Merhaba kızlar size bir kaç sorum olacak. Aranızda tüp bebekte uzun protokol uygulanan var mı ? Döngünüzün ortlama 21. Günü yumurta baskılayıcı bir iğne kullanmaya başlıyorsunuz ve adet olunca normal tüp bebek tedavisindeki kısımlara geçiliyor yumurta büyütme vs vs. Benim sorum şu iğne kullandığınız süre boyunca regli gecikmesi yaşadınız mı? Bana 7 iğne verdi ama henüz regli olmadım bugün 4. İğnemi yapacağım. 6. Gün hala regli olmadıysam iğne eklemesi yapılacak. Sizin süreciniz nasıl geçti regli olmada problem yaşadınız mı? Ve pozitif sonuçlar aldınız mı
Direk firmayı arayın.Ya işte depolarla falan bağı olan biri olması lazım bu işler için. Bulması zor oluyor. Ya umarım çıkar karşınıza bu işlerden anlayan eli kolu uzun getirtecek biri. Ayrıca eczanelerde olmasa bile getirtmeleri gerekiyor size çok saçma cidden. İsteseler yaparlar
İçimi rahatlatan bir cevap oldu acaba iyi olur mu güzel yumurta olur mu kaygısındayım. Yarın kontrolüm var. Size bi kaç soru sormak istiyorum.Bende uzun protokol sonucu tedaviye başladım. Adetimde öyle anormal bir gecikme hatırlamıyorum. Ama güzel ve özel bir yöntem olduğunu hocamdan biliyorum. Sağolsun çok sağlıklı yumurtalar aldık bu protokol sonucu.
23 aralık transferim oldu. Şimdi güzel sonuçları bekleceğiz inşallah. Haftaya gebelik testi. Bu yoldaki herkesin rabbim yardımcısı olsun.
Hangi ilaçları kullanmıştın uzun protokolde . Ben önce gonapepty kullandım her gün adetle birlikte yarım doz gonapepty ve 175 gonalf kullanıyorum .Direk firmayı arayın.ben bir kez öyle yaptım. Bayram öncesi ilaçları temin edip bayram sonu tedaviye başlayacağız. İlaç yok. muadilş de asla olmaz dedi hocam.Yaklaşık 30 küsür kutuydu sanırım lazım. Bursayı baştan sona gezdim telefonla ayırttım ama sayı tamamlanmıyor. Firmayı aradım ilk dikkate almadılar. İkinci kez aradım . Sonra bana firma müdürü dönüş yaptı.. Alacağım eczaneyi belirtti gittim aldım. Yani biraz çaba lazım. Yoksa asla temin edemezdim. Derdinizi ve aciliyetinizi anlatın. Daha etkili olur.
Merhaba tekrar. Adetten 2 haftaöncesi başlanıyor iğnelere.bu ön hazırlık. Belli aralıkla Adetin ikinci günü Bazıları daha ekleniyor. uzun protokol denmesinin sebebi bu sanırımsüre uzun 20 gün falandı ve bir sürü iğne.İçimi rahatlatan bir cevap oldu acaba iyi olur mu güzel yumurta olur mu kaygısındayım. Yarın kontrolüm var. Size bi kaç soru sormak istiyorum.
1. Kaç günde yumurta toplama işlemine geçildi
2. Taze transfer mi rahim dinlendirme mi eğer öyleyse kaç regli beklediniz.
3.birde yumurta büyütürken kasıklarınızda ağrı olmuşmuydu
4. Yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz jdjdjdjjdjdd
Dolu soru sordum cevaplarsan mutlu olurum.
Umarım pozitif sonuçlar alırsın heyecanını paylaşıyorum susamını sağlıkla kucağına almanı diliyorum
Hangi ilaçları kullanmıştın uzun protokolde . Ben önce gonapepty kullandım her gün adetle birlikte yarım doz gonapepty ve 175 gonalf kullanıyorum .
GonapeptylHangi ilaçları kullanmıştın uzun protokolde . Ben önce gonapepty kullandım her gün adetle birlikte yarım doz gonapepty ve 175 gonalf kullanıyorum .
Anladım bende 21. Gün iğnelere başladım sonra adet olamadım bi türlü 14 tana gonapepty yaptım adet öncesi adetle birlikte gonalf eklendi bana sadece diğer ilaçlar bende yok demekki gerek görmedi umarım güzel yumurta olur çektiğiniz eziyete değer şuan 5. Gündeyim gonalf olmaya başlayalı dozumda düşük bilemiyorum soru işaretlerim var ama göreceğiz. Sizin yaşınız kaçtı acabaMerhaba tekrar. Adetten 2 haftaöncesi başlanıyor iğnelere.bu ön hazırlık. Belli aralıkla Adetin ikinci günü Bazıları daha ekleniyor. uzun protokol denmesinin sebebi bu sanırımsüre uzun 20 gün falandı ve bir sürü iğne.
Yumurta sayına ve kalitene bakıyorlar genelde dondurulmuş transferde başarı yüksek. 3. Gün den sonra sağlıklıysa 5. Gün emriyosunu donduruyorlar.
Çok ağrım olmadı . Ama toplandıktan sonra yatmadım . Akşama doğru çok sancım oldu
Sonrasında 1 ay rahim dinlendirme yani ilaçlardan arındırma oluyor. Hemen ertesi ay değil yani transfer.
Tavsiyem o günü dinlenerek geçir. Birkaç gün sancı çektim.
Adetim sanırım çok gecikmedi.
Tavsiyem adet takvimine bilgilerini not et. Ben sana oradan bakıp yardımcı oluyorum. İleride lazım olabilir. ilaçlarını dahi not al.
Aklına takılan olursa sorabilirsin.
Sürekli birşeyler okuyorum sürecim nasıl geçecek vs diye aşırı heyecanlı ve stresliyim ama teslimiyet en güzeli rabbim isterse herşey olur biliyorum ben çabamı gösteriyorum şuna sonrası taktiri ilahi ben en baştayım yaş 30 amh 0.65 yumurtalarım da yaşıma göre küçükmüş rahim filmi vs bütün klasik işlemler halloldu bugün ofis histereskopi yaptı tüp bebek doktorum herhangi miyop vs birşey görmedi doktor temiz çıktı rapor alabilmek için diğer işlemleri hallediyoruz yarın gideceğiz tekrar doktora bakalım nasip de yeni yılla birlikte başlayacağız işleme inşallah hepimizin güzel geçer dilerim rabbim emeklerimizin karşılığını kolaylıkla sağlıkla hayırla nasip etsinAnladım bende 21. Gün iğnelere başladım sonra adet olamadım bi türlü 14 tana gonapepty yaptım adet öncesi adetle birlikte gonalf eklendi bana sadece diğer ilaçlar bende yok demekki gerek görmedi umarım güzel yumurta olur çektiğiniz eziyete değer şuan 5. Gündeyim gonalf olmaya başlayalı dozumda düşük bilemiyorum soru işaretlerim var ama göreceğiz. Sizin yaşınız kaçtı acaba
Merhabalar. Hepimizin süreci bambaşka yolumuz aynı ama sokaklarımız başka.. insan bir umut kendi için birşeyler bulmaya çalışıyor okuyor ama dediğiniz gibi teslimiyet en güzeli. Size uzun mu kısa mı hangi protokolü uygulayacak doktorunuz. Raporunuzu inşallah alırısnız benimde yarın kontrolüm var bakalım yumurtam olacak mı istediği şekildeSürekli birşeyler okuyorum sürecim nasıl geçecek vs diye aşırı heyecanlı ve stresliyim ama teslimiyet en güzeli rabbim isterse herşey olur biliyorum ben çabamı gösteriyorum şuna sonrası taktiri ilahi ben en baştayım yaş 30 amh 0.65 yumurtalarım da yaşıma göre küçükmüş rahim filmi vs bütün klasik işlemler halloldu bugün ofis histereskopi yaptı tüp bebek doktorum herhangi miyop vs birşey görmedi doktor temiz çıktı rapor alabilmek için diğer işlemleri hallediyoruz yarın gideceğiz tekrar doktora bakalım nasip de yeni yılla birlikte başlayacağız işleme inşallah hepimizin güzel geçer dilerim rabbim emeklerimizin karşılığını kolaylıkla sağlıkla hayırla nasip etsin
Merhaba. Yani toplam kaç gün sonra yumurta toplama işlemi olmuş oluyor? Benimde 5. Günün kaç gün sonra toplanacağını merak ediyorum yarın kontrolüm var. Ne şanslısınız 5. İğnede regli olmuşsunuz ben taaaa 14. İğneyi oldum 15. Gonapepty olacağım gün regli oldumMerhaba arkadaşlar. Uzun protokolde sonlara yaklaştım ben de. 3 defa denememe rağmen Kısa protokolden sonuç alamadım. Diğer arkadaşlara bilgilendirme amaçlı tedavimden bahsedeyim:
Adetin 21. Günü gonapeptyl başladım, 5 iğneden sonra regl oldum
Adetin 1. Günü 6. Gonapeptyl i de tam yaptım
Adetin 2. Günü gonapeptyl yarım, gonalf 225 ve menapur 150 yaptım
Yarın son iğneleri de kullanıp Cuma günü çatlatma iğnesi yapacağım. Pazar günü de Opu olacağım. Hepinize şimdiden güzel sonuçlar almanızı diliyorum
Uzun kısa henüz birşey demedi bakalım yarın ne diyecek b12 1206 çıkmış aşırı yüksekMerhabalar. Hepimizin süreci bambaşka yolumuz aynı ama sokaklarımız başka.. insan bir umut kendi için birşeyler bulmaya çalışıyor okuyor ama dediğiniz gibi teslimiyet en güzeli. Size uzun mu kısa mı hangi protokolü uygulayacak doktorunuz. Raporunuzu inşallah alırısnız benimde yarın kontrolüm var bakalım yumurtam olacak mı istediği şekilde
Anlıyorum sizi. Çok stresli ve hiç bitmeyecek gibi. Gonapeptyl e başladığım günden opuya kadar 20 gün oluyor benim.Merhaba. Yani toplam kaç gün sonra yumurta toplama işlemi olmuş oluyor? Benimde 5. Günün kaç gün sonra toplanacağını merak ediyorum yarın kontrolüm var. Ne şanslısınız 5. İğnede regli olmuşsunuz ben taaaa 14. İğneyi oldum 15. Gonapepty olacağım gün regli oldumyaşadığım stresi anlatamam
Dozu yüksek vermiyorlar. Ben gonalı 150 kullandım. Diğerleri de varya vücudu çok zorlamaması için. Yaş 44 canım. Ama hiçbir sorun yok adetim çok düzenli. Riske atmamak için yaştan ötürü tüp bebeği denedik yani.Anladım bende 21. Gün iğnelere başladım sonra adet olamadım bi türlü 14 tana gonapepty yaptım adet öncesi adetle birlikte gonalf eklendi bana sadece diğer ilaçlar bende yok demekki gerek görmedi umarım güzel yumurta olur çektiğiniz eziyete değer şuan 5. Gündeyim gonalf olmaya başlayalı dozumda düşük bilemiyorum soru işaretlerim var ama göreceğiz. Sizin yaşınız kaçtı acaba
Hayırlı olsun cnö inşallah güzel sağlıklı yumoşlar okur. Bende uzun protokol de toplama oldu. Gonalf 900 ü kaç kare aldın yada menapuru.? Ben çok ilaç kullandım 3 kere gonalf 900 kullandım çok mu kullanmışım onu anlamaya çalışıyorum sadece. Bana çok geldi. Ve vücudum toplamadan sonra bir türlü kendine gelemedi. Acaba uzun protokol den dolayı mı diye düşünüyorum. İlk opu da bu kadar iğne kullanmamıştım daha kolaydı. İlkinde 2 embriyo oldu 3. Gün. Ama 2. Opuda uzun protokol de tek embriyom oldu 3. Gün oda. Pek bir anlamı yok galiba uzunun kısanın.Merhaba arkadaşlar. Uzun protokolde sonlara yaklaştım ben de. 3 defa denememe rağmen Kısa protokolden sonuç alamadım. Diğer arkadaşlara bilgilendirme amaçlı tedavimden bahsedeyim:
Adetin 21. Günü gonapeptyl başladım, 5 iğneden sonra regl oldum
Adetin 1. Günü 6. Gonapeptyl i de tam yaptım
Adetin 2. Günü gonapeptyl yarım, gonalf 225 ve menapur 150 yaptım
Yarın son iğneleri de kullanıp Cuma günü çatlatma iğnesi yapacağım. Pazar günü de Opu olacağım. Hepinize şimdiden güzel sonuçlar almanızı diliyorum
Benim bu 4. Denemem. 3 defa Kısa protokolden sonuç alamadım, iki defa embriyo gelişmedi son yaptığımda ise yumurtalar çok büyüdüğü için boş çıktı. Ben de çok fazla ilaç kullandım ve sanırım sonuç alamamanın nedeni bize aşırı ilaç vermeleri. Gonalf 2 adet 900'lük ve 1 adet 450'lik ve menapurdan da 1 adet 1200 ve 1 adet 600'lük aldım gonapeptyl sayamadım bile. Siz hiç transfer oldunuz mu? Ben bir de rahim yapışıklığı ve inceli ile mücadele ediyorumHayırlı olsun cnö inşallah güzel sağlıklı yumoşlar okur. Bende uzun protokol de toplama oldu. Gonalf 900 ü kaç kare aldın yada menapuru.? Ben çok ilaç kullandım 3 kere gonalf 900 kullandım çok mu kullanmışım onu anlamaya çalışıyorum sadece. Bana çok geldi. Ve vücudum toplamadan sonra bir türlü kendine gelemedi. Acaba uzun protokol den dolayı mı diye düşünüyorum. İlk opu da bu kadar iğne kullanmamıştım daha kolaydı. İlkinde 2 embriyo oldu 3. Gün. Ama 2. Opuda uzun protokol de tek embriyom oldu 3. Gün oda. Pek bir anlamı yok galiba uzunun kısanın.
Fazla ilaç bozuyor bence.Evet daha önceki tedaviden 1 kere Transfer oldum 2 tane 3. Gün embriyosu. Ama tutmadı lar . Kısmet inşallah bu son embriyom altın yumurta dır. Canıma can katar. İnşallah cnm senin de tez zamanda bebeğin kucağında olur. Rabbim bu yolda emek veren tüm kaderdaşlarımın da duaları kabul olur.Benim bu 4. Denemem. 3 defa Kısa protokolden sonuç alamadım, iki defa embriyo gelişmedi son yaptığımda ise yumurtalar çok büyüdüğü için boş çıktı. Ben de çok fazla ilaç kullandım ve sanırım sonuç alamamanın nedeni bize aşırı ilaç vermeleri. Gonalf 2 adet 900'lük ve 1 adet 450'lik ve menapurdan da 1 adet 1200 ve 1 adet 600'lük aldım gonapeptyl sayamadım bile. Siz hiç transfer oldunuz mu? Ben bir de rahim yapışıklığı ve inceli ile mücadele ediyorum
Teşekkür ediyorum Allah herkesin gönlüne göre versin. Sağlıklı evlatlar versin. Kimse anne olamamak ile sınanmasınFazla ilaç bozuyor bence.Evet daha önceki tedaviden 1 kere Transfer oldum 2 tane 3. Gün embriyosu. Ama tutmadı lar . Kısmet inşallah bu son embriyom altın yumurta dır. Canıma can katar. İnşallah cnm senin de tez zamanda bebeğin kucağında olur. Rabbim bu yolda emek veren tüm kaderdaşlarımın da duaları kabul olur.