• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEKTE UZUN PROTOKOL

Canım hocam benim 2019 yılında ilk denememde bebek sahibi olmanı sağlayan alanında saygı değer bir hoca . 2 denememizde pozitifi yakaladık maalesef kalbi durdu 9 haftada . Tekrar denersen gene kendisine giderim
Hala Hakan hoca ile devam ediyorum bende henüz transfer yapılmadı martın ilk haftası inşallah olacak transfer 🤍 cokta memnunum. Umarım sizde tekrardan anne olursunuz 🌸

Çok teşekkür ederim.ankaradan farklı bir sehirdeyiz şimdi. 4 arkadaşımı gönderdim kendisine 4 de bebek sahbi oldu. Birine uzun protokol uygulanmıştı. Hakan hocama güvenin Allah'ın izniyle pozitifi göreceksiniz. Transferini yaparken iyi yolculuklar anneniz sizi bekliyor demişti.hala kulağımda sözleri.guzel sonuçlarınızı bizimlede paylaşın olur mu.

Çok teşekkür ederim.ankaradan farklı bir sehirdeyiz şimdi. 4 arkadaşımı gönderdim kendisine 4 de bebek sahbi oldu. Birine uzun protokol uygulanmıştı. Hakan hocama güvenin Allah'ın izniyle pozitifi göreceksiniz. Transferini yaparken iyi yolculuklar anneniz sizi bekliyor demişti.hala kulağımda sözleri.guzel sonuçlarınızı bizimlede paylaşın olur mu.
Ay gözlerim doldu bu cümleye 🥹🥹 paylaşacağım . Teşekkürler ederim güzel dilekleriniz için 🤍 hocama güveniyorum embriyo kalitemizde sayımızda iyi kendi sayesinde .

Back