Yazdım. Bendende gebelik testi istediler ben eminim ama yinede gece acilde vericem. Hemşire diyo ki 9. İğneleri bulanı gördüm ama seninki çok geçti bir emin olalım sen iğneyi olduğu gibi devam et dedi . Dedim biriyle tanıştım onunda 11. 12. İğnesi iğnenin etkisi olabilir mi diyo ki iğne senin döngünü devre dışı bırakan birşey valla hiçte öyle olmadı kanayamadık bi. Neyse göreceğiz.Yaz yazda bi bakaın oda olmadı garip bişey moralim bozuldu vallahi olmayacak şey nasıl oluşuyor falan bakalım bi adet olabilsek önümüze bakalım bunalttı iyice bu olay
Ay vallahiiii öyle pesler pesi sen bi test yaptır bakalım belkide gerçekten kanamaman gereken konular vardırYazdım. Bendende gebelik testi istediler ben eminim ama yinede gece acilde vericem. Hemşire diyo ki 9. İğneleri bulanı gördüm ama seninki çok geçti bir emin olalım sen iğneyi olduğu gibi devam et dedi . Dedim biriyle tanıştım onunda 11. 12. İğnesi iğnenin etkisi olabilir mi diyo ki iğne senin döngünü devre dışı bırakan birşey valla hiçte öyle olmadı kanayamadık bi. Neyse göreceğiz.
Yok ya benim tüpün biri alındı diğeride tamamen tıkalı ayrıca korunduk zaten imkansızdı ki negatif çıktı zaten verdim kanıAy vallahiiii öyle pesler pesi sen bi test yaptır bakalım belkide gerçekten kanamaman gereken konular vardır
Tamam bakalım hayırlısı olsun adet olana kadar devam.. benim aklıma şey takılıyor sürekli bu iğneyi adet olunca yarım vuracakmışım ya doktor diyorki kalanı 1 cclik insulin şırıngaları var iğnesiyle satılan ona çek diyor iyide bu iğne hazır enjektör nasıl çekilcek doktor dönüşü eczaneye sordum çekemezsin ki onu diyor almadım bende o dediği şeyi eczacı öyle diyince her yerde de bu soruyu arıyorum belki aynı iğneyi tekrar vuran olmuştur diye yok bulamadım böyle bişey aynı iğne ucu tekrar vurulurmu ki acabaYok ya benim tüpün biri alındı diğeride tamamen tıkalı ayrıca korunduk zaten imkansızdı ki negatif çıktı zaten verdim kanı
Evet bu benimde aklıma takılan bi durum. Bana yarım yapacaksın demedi bu arada. Ama diyebilirde. Aynı iğneyi tekrar yapmak hiç sağlıklı durmuyor açıkçası ancak arkası çıkarılıp çekilebilir boş olan bir iğnede deneTamam bakalım hayırlısı olsun adet olana kadar devam.. benim aklıma şey takılıyor sürekli bu iğneyi adet olunca yarım vuracakmışım ya doktor diyorki kalanı 1 cclik insulin şırıngaları var iğnesiyle satılan ona çek diyor iyide bu iğne hazır enjektör nasıl çekilcek doktor dönüşü eczaneye sordum çekemezsin ki onu diyor almadım bende o dediği şeyi eczacı öyle diyince her yerde de bu soruyu arıyorum belki aynı iğneyi tekrar vuran olmuştur diye yok bulamadım böyle bişey aynı iğne ucu tekrar vurulurmu ki acaba
Valla adet olunca iğneyi falan götürüp siz yapın ben bi göreyim diyesim geliyor sjsjjd kız buna nasıl takılmışsam rüyama bile girmiş ahshhshsd bakalım bi adet görelim nasıl olacak olmadı ben doktora yazarım arkasını çıkarıp şırınga içindekinimi çekeceğim diyeEvet bu benimde aklıma takılan bi durum. Bana yarım yapacaksın demedi bu arada. Ama diyebilirde. Aynı iğneyi tekrar yapmak hiç sağlıklı durmuyor açıkçası ancak arkası çıkarılıp çekilebilir boş olan bir iğnede dene
Bu arada eşim diyorki çok saçma şeye takılmışsın adet olunca haber verceksin diyor o gün içinde sorarsın bugün nasıl vuruyorduk diye yarım vur yarında muayneye gel dicek zaten diyor 2. Gün çağırmıştı ya o zaman istersen götürürsün başka iğnelere geçilecek zaten ondan sonra dedi ya diyor haklı biriEvet bu benimde aklıma takılan bi durum. Bana yarım yapacaksın demedi bu arada. Ama diyebilirde. Aynı iğneyi tekrar yapmak hiç sağlıklı durmuyor açıkçası ancak arkası çıkarılıp çekilebilir boş olan bir iğnede dene
Ahahahhsa doğru söylemiş evet benim kocamda ne kadar adet olmayacağımdan eminse 5 tane daha iğne almış. Hemşire dedi ki 9. İğneleri yapanları gördümde senin gibi 13ü hiç görmedim . Sağ ol ya dedim bende skdjjdkfBu arada eşim diyorki çok saçma şeye takılmışsın adet olunca haber verceksin diyor o gün içinde sorarsın bugün nasıl vuruyorduk diye yarım vur yarında muayneye gel dicek zaten diyor 2. Gün çağırmıştı ya o zaman istersen götürürsün başka iğnelere geçilecek zaten ondan sonra dedi ya diyor haklı biri
Adet olacağımız inancın var mı dkdjjdjfj geçen hafta perşembe kan verdirdiler östrojen seviyeme göre bi kaç güna kanama başlar dediler hani nerede kfkjfjgjkgValla adet olunca iğneyi falan götürüp siz yapın ben bi göreyim diyesim geliyor sjsjjd kız buna nasıl takılmışsam rüyama bile girmiş ahshhshsd bakalım bi adet görelim nasıl olacak olmadı ben doktora yazarım arkasını çıkarıp şırınga içindekinimi çekeceğim diye
Ahahahhsa doğru söylemiş evet benim kocamda ne kadar adet olmayacağımdan eminse 5 tane daha iğne almış. Hemşire dedi ki 9. İğneleri yapanları gördümde senin gibi 13ü hiç görmedim . Sağ ol ya dedim bende skdjjdkf
ay varya acayip güldümAdet olacağımız inancın var mı dkdjjdjfj geçen hafta perşembe kan verdirdiler östrojen seviyeme göre bi kaç güna kanama başlar dediler hani nerede kfkjfjgjkg
Ben iğnenin bir etkisi olduğunu düşünmeye başladım hayır doğru düzgün adette sorun yaşayıp yaşamadığını bildirende olmadı bu tedavinin uygulandığı kişiler vardır sonuçta. Millet opudan transferden bahsediyor biz daha 2. Levela atlayamadıkay varya acayip güldümbide az önce kendi kendime diyorum ki ilknurla bize yanlış tedavi mi uyguluyolar acaba ahhshshsd ya tedavinin normali bu yada bi yerde bi yanlışlık var
kesinlikle katılıyorum djdjdj durmadan bakıyorum bu durumda olan yaşayıp görmüş biri varmı diye seninle benden başka yok türünün son örneği gibiyiz snndhdBen iğnenin bir etkisi olduğunu düşünmeye başladım hayır doğru düzgün adette sorun yaşayıp yaşamadığını bildirende olmadı bu tedavinin uygulandığı kişiler vardır sonuçta. Millet opudan transferden bahsediyor biz daha 2. Levela atlayamadık
Artık adet oldum mesajını bekliyorum senin yeto djjsjsjs aynı gün olsa da süreci beraber götürsek . Yarın muayeneye çağırdılar beni arayıp şimdikesinlikle katılıyorum djdjdj durmadan bakıyorum bu durumda olan yaşayıp görmüş biri varmı diye seninle benden başka yok türünün son örneği gibiyiz snndhd
Hshshs aynen öyle bende bekliyorum beraber gitcek zaten benceArtık adet oldum mesajını bekliyorum senin yeto djjsjsjs aynı gün olsa da süreci beraber götürsek . Yarın muayeneye çağırdılar beni arayıp şimdi
Haberleşiriz ya . Olduğun dk bana yaz bende olcam söz djdjjdjdjdjd bugün olsamda keşke yarınki muayenede direk tüp bebeğe geçsekHshshs aynen öyle bende bekliyorum beraber gitcek zaten benceiyi olmuş ya sana ne dicek bakalım
Hemen yazcam shhshs inşallah koskoca gün olursun hiç belli olmaz şuan döngünün kaçıncı günündesin sen ben 18 kasımda olmuşum 33. GünümdeyimHaberleşiriz ya . Olduğun dk bana yaz bende olcam söz djdjjdjdjdjd bugün olsamda keşke yarınki muayenede direk tüp bebeğe geçsek
Oha döngüler bile neredeyse aynı bende 17 Kasım. 34. Günümdeyim. Bunların hepsi nasıl tesadüf olabilir ya snjsjsjsjd ilknurersoykiday ekle sorun yoksa senin için bdhdjdjjdjHemen yazcam shhshs inşallah koskoca gün olursun hiç belli olmaz şuan döngünün kaçıncı günündesin sen ben 18 kasımda olmuşum 33. Günümdeyim
Biz henüz opu olmadık biz daha bugün adet olduk ikimizde ve tüp bebek iğnelerine başladık. Ama bizimde adetimiz gecikti geç olduk . Opudan sonra gecikir mi bilmiyorum henüz o aşamada değiliz siz ilk kaçıncı iğnede adet oldunuz ? Tüp bebek iğnelerine başlamadan önce kaçıncı gonapepty de adet oldunuz yaniMerhaba arkadaşlar 2. Opumu oldum uzun protokol de. Yalnız 11 gün oldıgu halde hala adetim gelmedi. Uzun protokol de eşit büyüsün diye gonapeptyl verdiler ya Uzun süre acaba aynı anda büyüyen bütün yumurtalar ı aldılar damı adet gelmiyor.biliyorum biraz komik ama aklıma bişey de gelmiyor çare arıyorum açıkçası. İlknopuda 5. Gün gelmişti normal protokol dü. Sizlerin kaçıncı günde geldi Uzun protokol den kaynaklı olabilir mi