Kesinlikle bak aynı şeyler ya mideme vuruyor rahim sancım falan gerçekten çok kötü bişey bende en son cinsel ilişki olmuştu şimdi iğne yaparken ödüm kopuyor ya bebek varsa bu bişey yaparsa bebeğe diye öffff vallahiAdet olacakmışım gibi ağrım var sürekli akıntı cabası. 9. İğnemi yaptım gelen giden yok. Mideme vurdu bütün kemiklerim ağrıyor hatta kusuyorum kaç gündür ağrıdan. Valla korktuğum için korundum ben testte yapmadım valla. Bebek varsa o kadar iğne ne olacak şimdi
Valla bende bakıyorum kaç gündür herkes uzun protokol ne diye soruyor jdjdjdjd. Bu arada ben 30. Günüme girmişim ne 29 uAy inannn bende öyle bakıyorum benimle aynı durumu yaşayan kimse yok günleri tutan kimse yok gerçekten bende çok sevindim o kadar ağrım varki doktorda normal falan öyle dediği içinde bişey yapamıyorum az önce allah yalvarıyorum allahım bayılayım bari bahaneyle hastanelik olurum orda derdimi anlatırım diye tövbeler tövbesi ne yaşıyoruz biz ya
Reçeteyi okudun mu ?Kesinlikle bak aynı şeyler ya mideme vuruyor rahim sancım falan gerçekten çok kötü bişey bende en son cinsel ilişki olmuştu şimdi iğne yaparken ödüm kopuyor ya bebek varsa bu bişey yaparsa bebeğe diye öffff vallahi
Sana neden uzun protokol uygulandı ?Kesinlikle bak aynı şeyler ya mideme vuruyor rahim sancım falan gerçekten çok kötü bişey bende en son cinsel ilişki olmuştu şimdi iğne yaparken ödüm kopuyor ya bebek varsa bu bişey yaparsa bebeğe diye öffff vallahi
Benim pkom var, yumurta sayım çok fazla zaten uzun protokol kısa protokol diye bişeyde demedi 14 tane bu iğneyi verdi adet olunca yarım vur 2. Günü gel protokele karar vericem dedi shshhshs belki bunu bıraktırıp başka iğne vericem yada başka iğnelerle buna devam ettiricem dedi birde yumurta toplamada eğer ohss olma ihtimalim varmış pko olduğum için transferide 1 ay yada 2 ay sonra yaparız dedi durum bundan ibaretSana neden uzun protokol uygulandı ?
Okudum yazmıyorki hiç bişey hamileler kullanmasın yazıyor da emin olamıyoruz ki böyle bişeydeReçeteyi okudun mu ?
Bende pcos yok ama benimde beyin atacağı yumurtayı seçiyomuş regli ile birlikte aslında sağlıklı tüplerim olsa ikiz annesi olacak şekilde yemişim. Benimde transfer hemen olmayacak rahim dinlenecekBenim pkom var, yumurta sayım çok fazla zaten uzun protokol kısa protokol diye bişeyde demedi 14 tane bu iğneyi verdi adet olunca yarım vur 2. Günü gel protokele karar vericem dedi shshhshs belki bunu bıraktırıp başka iğne vericem yada başka iğnelerle buna devam ettiricem dedi birde yumurta toplamada eğer ohss olma ihtimalim varmış pko olduğum için transferide 1 ay yada 2 ay sonra yaparız dedi durum bundan ibaret
Tedavi boyunca adet olmazsınız gibi okudum sanki bende emin olamıyorum birinin yorumunu mu okumuştum acaba . Kafam allak bullak bana 7 tane verdi bunu yaparken olacaksın dedi olmadım 5 tane daha eklediler işteOkudum yazmıyorki hiç bişey hamileler kullanmasın yazıyor da emin olamıyoruz ki böyle bişeyde
Sen korunmadın mı peki ?Okudum yazmıyorki hiç bişey hamileler kullanmasın yazıyor da emin olamıyoruz ki böyle bişeyde
Evet birisi öyle yazmış ordan aklınızda kalmıştır benim doktorumda duphaston verdi adet düzenleyici salı günü bitti sökülmem içindi herhalde ama yok olamadım valla bende daha bide tedaviler herkesin çok çok farklı nen hep aynı sanardım protokol meselesinide yeni öğrendim zaten biran önce olalım inşallah ben bu ağrıdan kurtulmak istiyorum şuanlık inşallah tez zamanda bizim gibi isteyen herkese versin kucaklarımız boş kalmasınTedavi boyunca adet olmazsınız gibi okudum sanki bende emin olamıyorum birinin yorumunu mu okumuştum acaba . Kafam allak bullak bana 7 tane verdi bunu yaparken olacaksın dedi olmadım 5 tane daha eklediler işte
Yok rahim filmi çekilmiştim kasımın sonhaftası kontrol sonrası doktor dedi ilişki olabilir dedi bizde 14. Gün yaptık ama bidahada ilişki olmadı çünkü zaten Ağrılar başladı fırsat olmadıSen korunmadın mı peki ?
Bende yeni öğrendim uzun protokolü. İnşallah herşey güzel olacak. Gönlünden geçenlerin 100 katını rabbim sana versin. Bu yolda mücadele eden herkesin bebişi olsun inşallah. Bakalım bi adet olup tüp bebek iğnelerine başladaydım . İnsan bi yandan sabırsızlanıyor. Bende Eylül'de rahim filmi çektirdim tek tüpün yok zaten diğeride komple tıkalı çıktıEvet birisi öyle yazmış ordan aklınızda kalmıştır benim doktorumda duphaston verdi adet düzenleyici salı günü bitti sökülmem içindi herhalde ama yok olamadım valla bende daha bide tedaviler herkesin çok çok farklı nen hep aynı sanardım protokol meselesinide yeni öğrendim zaten biran önce olalım inşallah ben bu ağrıdan kurtulmak istiyorum şuanlık inşallah tez zamanda bizim gibi isteyen herkese versin kucaklarımız boş kalmasıntüplerinizede takılmayın rabbim hiç spermi olmayana bile doğal gebelik nasip ediyor çevremde de örneği var allaha sığınalım olmayanı düşünmeyelim elimizdekilere şükür edelim bizimde olcak ben inanıyorum bu ağrıların falan çok güzel mükafatı olacak bence
Ay yoksa hamile falan olmaysın cidden. Rahim filmi sonrası hamile kalan çok biliyorsun. Tüplerin nasıl çıktıYok rahim filmi çekilmiştim kasımın sonhaftası kontrol sonrası doktor dedi ilişki olabilir dedi bizde 14. Gün yaptık ama bidahada ilişki olmadı çünkü zaten Ağrılar başladı fırsat olmadı
Amiiin hepimizin inşallahBende yeni öğrendim uzun protokolü. İnşallah herşey güzel olacak. Gönlünden geçenlerin 100 katını rabbim sana versin. Bu yolda mücadele eden herkesin bebişi olsun inşallah. Bakalım bi adet olup tüp bebek iğnelerine başladaydım . İnsan bi yandan sabırsızlanıyor. Bende Eylül'de rahim filmi çektirdim tek tüpün yok zaten diğeride komple tıkalı çıktı
Hiç bi sorun çıkmadı benim 2022de bi kere çekilmişti ondada sorun yoktu şimdi tüp beneğe başlıyoruz diye aradan 3 yıl geçince mecbur çekilmek zorunda kaldı valla inan ne yapacağımı bilemiyorum bendee şüpheye düşmekten helal oldumAy yoksa hamile falan olmaysın cidden. Rahim filmi sonrası hamile kalan çok biliyorsun. Tüplerin nasıl çıktı
Yok benimki açılmadı denemişler . Bloklu şekilde tıkalı olsun yapacak birşey yok. İnanılmaz bir teslimiyetteyim. Senin yaş kaçAmiiin hepimizin inşallahay kesinlikle şu evreyi geçip adet olup diğer iğnelere falan geçmek istiyorum hatta şeye geçelim direkt embriyoloğun bizi arayıp bilgi verdiği günlere falan geçelim hemen çabucak ahhshss olsun rahim filminde açılıyor o kapalı kapılar zaten hiç şüphe etme iyi olmuş çekildiği
Olsun allah büyüktür ol dedikten sonra her şey olur.. 28 yaşındayım ben sen kaç yaşındasınYok benimki açılmadı denemişler . Bloklu şekilde tıkalı olsun yapacak birşey yok. İnanılmaz bir teslimiyetteyim. Senin yaş kaç
Karnımda sıcak su torbası var artık kanamak istiyorum yetooo sabah uyandığımda ikimizde regli olmuş olalım. AmiiiiiinHiç bi sorun çıkmadı benim 2022de bi kere çekilmişti ondada sorun yoktu şimdi tüp beneğe başlıyoruz diye aradan 3 yıl geçince mecbur çekilmek zorunda kaldı valla inan ne yapacağımı bilemiyorum bendee şüpheye düşmekten helal oldum
Bende 29 adım İlknur çok memnun oldum yol arkadaşımOlsun allah büyüktür ol dedikten sonra her şey olur.. 28 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın
Ay aynen bende şuan aynı durumdayım ahshshsh 2 yıl adet olmamak istedim şimdi adet olmak istiyorumKarnımda sıcak su torbası var artık kanamak istiyorum yetooo sabah uyandığımda ikimizde regli olmuş olalım. Amiiiiiin