TÜP BEBEKTE UZUN PROTOKOL

Kesinlikle bak aynı şeyler ya mideme vuruyor rahim sancım falan gerçekten çok kötü bişey bende en son cinsel ilişki olmuştu şimdi iğne yaparken ödüm kopuyor ya bebek varsa bu bişey yaparsa bebeğe diye öffff vallahi

Valla bende bakıyorum kaç gündür herkes uzun protokol ne diye soruyor jdjdjdjd. Bu arada ben 30. Günüme girmişim ne 29 u

Reçeteyi okudun mu ?

Sana neden uzun protokol uygulandı ?

Sana neden uzun protokol uygulandı ?
Benim pkom var, yumurta sayım çok fazla zaten uzun protokol kısa protokol diye bişeyde demedi 14 tane bu iğneyi verdi adet olunca yarım vur 2. Günü gel protokele karar vericem dedi shshhshs belki bunu bıraktırıp başka iğne vericem yada başka iğnelerle buna devam ettiricem dedi birde yumurta toplamada eğer ohss olma ihtimalim varmış pko olduğum için transferide 1 ay yada 2 ay sonra yaparız dedi durum bundan ibaret

Bende pcos yok ama benimde beyin atacağı yumurtayı seçiyomuş regli ile birlikte aslında sağlıklı tüplerim olsa ikiz annesi olacak şekilde yemişim. Benimde transfer hemen olmayacak rahim dinlenecek

Okudum yazmıyorki hiç bişey hamileler kullanmasın yazıyor da emin olamıyoruz ki böyle bişeyde
Tedavi boyunca adet olmazsınız gibi okudum sanki bende emin olamıyorum birinin yorumunu mu okumuştum acaba . Kafam allak bullak bana 7 tane verdi bunu yaparken olacaksın dedi olmadım 5 tane daha eklediler işte

Tedavi boyunca adet olmazsınız gibi okudum sanki bende emin olamıyorum birinin yorumunu mu okumuştum acaba . Kafam allak bullak bana 7 tane verdi bunu yaparken olacaksın dedi olmadım 5 tane daha eklediler işte
Evet birisi öyle yazmış ordan aklınızda kalmıştır benim doktorumda duphaston verdi adet düzenleyici salı günü bitti sökülmem içindi herhalde ama yok olamadım valla bende daha bide tedaviler herkesin çok çok farklı nen hep aynı sanardım protokol meselesinide yeni öğrendim zaten biran önce olalım inşallah ben bu ağrıdan kurtulmak istiyorum şuanlık inşallah tez zamanda bizim gibi isteyen herkese versin kucaklarımız boş kalmasın tüplerinizede takılmayın rabbim hiç spermi olmayana bile doğal gebelik nasip ediyor çevremde de örneği var allaha sığınalım olmayanı düşünmeyelim elimizdekilere şükür edelim bizimde olcak ben inanıyorum bu ağrıların falan çok güzel mükafatı olacak bence

Bende yeni öğrendim uzun protokolü. İnşallah herşey güzel olacak. Gönlünden geçenlerin 100 katını rabbim sana versin. Bu yolda mücadele eden herkesin bebişi olsun inşallah. Bakalım bi adet olup tüp bebek iğnelerine başladaydım . İnsan bi yandan sabırsızlanıyor. Bende Eylül'de rahim filmi çektirdim tek tüpün yok zaten diğeride komple tıkalı çıktı

Yok rahim filmi çekilmiştim kasımın sonhaftası kontrol sonrası doktor dedi ilişki olabilir dedi bizde 14. Gün yaptık ama bidahada ilişki olmadı çünkü zaten Ağrılar başladı fırsat olmadı
Ay yoksa hamile falan olmaysın cidden. Rahim filmi sonrası hamile kalan çok biliyorsun. Tüplerin nasıl çıktı

Amiiin hepimizin inşallah ay kesinlikle şu evreyi geçip adet olup diğer iğnelere falan geçmek istiyorum hatta şeye geçelim direkt embriyoloğun bizi arayıp bilgi verdiği günlere falan geçelim hemen çabucak ahhshss olsun rahim filminde açılıyor o kapalı kapılar zaten hiç şüphe etme iyi olmuş çekildiği

Ay yoksa hamile falan olmaysın cidden. Rahim filmi sonrası hamile kalan çok biliyorsun. Tüplerin nasıl çıktı
Hiç bi sorun çıkmadı benim 2022de bi kere çekilmişti ondada sorun yoktu şimdi tüp beneğe başlıyoruz diye aradan 3 yıl geçince mecbur çekilmek zorunda kaldı valla inan ne yapacağımı bilemiyorum bendee şüpheye düşmekten helal oldum

Yok benimki açılmadı denemişler . Bloklu şekilde tıkalı olsun yapacak birşey yok. İnanılmaz bir teslimiyetteyim. Senin yaş kaç

Karnımda sıcak su torbası var artık kanamak istiyorum yetooo sabah uyandığımda ikimizde regli olmuş olalım. Amiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…