Transferin ilk akşamı eşimle dışarda yedik içtik :) ikinci gün dışarda kahvaltı yapıp biraz dolaştık.3.gün işe başladım.İkinci gün ılık duşumu da yaptım ben.Hareketimi kısıtlamadım ama birseylere uzanmamaya dikkat ettim.İlk üç dört gün karın ağrılarım oldu sonra azaldı.Ananas ve kabak çkirdeği tutunmayı kuvvetlendiriyormuş.Bence en önemlisi psikoloji kesinlikle rahat olunmalı ona buna dikkat edelim derken geriliyoruz aslında.Olacaksa zaten oluyor ))) sevgiler...Amin insAllah Transferden önce neler yapildi, neye dikkat etttin, transferden sonra ne yaptin cok soru sordum kusura bakma
Mrb gazide genetige gtmek istiyorum bende de 2 negatif tüp var.gazideki genetik sirasini nasil aldiniz ben siirtte ikamet ediykrum daselamlar benim de ilgiyle takip ettigim bir konu biz de dun esimle genetik tarama icin kan verdik ve esim sperm de verdi gazi unv hastanesinde 200 Tl civari bir fark ile 1 ay sonra cikacak sonucumuz sperm hasari da 350 Tl iki negatif tup denemem var ama gazideki doktor oykuyu dinleyince pihtilasmadan suphelendi simdiye kadar bakilmamisti sebepsiz infertilite diye birsey yok kesinlikle ben 4 yildir sebepsiz adi altinda takildim kaldim sebebi bulunursa cozumu de bulunacak bu yuzden icim dun cok rahatladi daha sonuclar cikmadan sonuclarimi da paylasirim
Benim 1 tane gitti oda zor gittiEmbriyolarında genetiğe ulaşılamayıp tekrar bakılacak olan var mı?yani sonucu nötr çıkan
Sonuç geldi mi canım.ben de translokasyon var hiç sağlıklı bulunamıyor ya sağlıksız ya genetiğe ulaşılamıyor ve az gidiyor genetiğe benim de 3 tane.inş sağlıklı gelir seninBenim 1 tane gitti oda zor gitti
Yok tatlım sağlıksız geldiSonuç geldi mi canım.ben de translokasyon var hiç sağlıklı bulunamıyor ya sağlıksız ya genetiğe ulaşılamıyor ve az gidiyor genetiğe benim de 3 tane.inş sağlıklı gelir senin
Canim hayirli olsun insallah sendedir bebisin. Bizdede kromozomda sorun yok ama yinede dr um pgt istedi. Daha once ikiz kaybim var yasim 38. Maliyeti nedir pgt nin?ben de ngs yaptırdım 7 embrıyoya 1 tane normal geldı transferım oldu sımdı sonuc beklıyorum sabırsızlıkla
Canim hayirli olsun insallah sendedir bebisin. Bizdede kromozomda sorun yok ama yinede dr um pgt istedi. Daha once ikiz kaybim var yasim 38. Maliyeti nedir pgt nin?
Yaaa cok sevindim saglicakla al kucagina insallahhsag ol canım hayırlı haberı yenı aldım cok mutluyum darısı senın ve ısteyen herkesın basına. benımkı yalnız ngs
tanesi 425dolar bıyopsi 1115tl
canım bizimki de sebepsiz infertiliteydi. 4 kez denedik 3ünde pgt yapıldı 30 kadar toplanıyordu ama sağlıklı ancak 2 tane geliyordu. bizim kendi gnetik testleriniz sağlıklıydı. sonuç olarak hiç biri tutmadı. biz de ara verelim dedik ve nasılsa olmuyor diye üstüne düşmedik ve Rabbim kendisi nasip etti. yani kosaca sebepsiz infertilitede genellikle sorun psikolojik de olabiliyor. inşallah Rabbim sağlıcakla verir sizlere deArkadaşlar merhaba üç kez tüp bebek denedik tutmadı sorunumuz sebepsiz infertilite embiriyolar 5. Günde 4.5 günlük gibi gelişim gösteriyordu bunun için 6 güne götürüldü ve 5aa 4ab embiriyo elde edildi buna rağmen tutmadı bir çok embiriyolog acgh ngs önerdi aynı durumda olanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?