• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek sürecinde PGT yaptırdınız mı ?

• Ankete Katılan
    340
canım bizimki de sebepsiz infertiliteydi. 4 kez denedik 3ünde pgt yapıldı 30 kadar toplanıyordu ama sağlıklı ancak 2 tane geliyordu. bizim kendi gnetik testleriniz sağlıklıydı. sonuç olarak hiç biri tutmadı. biz de ara verelim dedik ve nasılsa olmuyor diye üstüne düşmedik ve Rabbim kendisi nasip etti. yani kosaca sebepsiz infertilitede genellikle sorun psikolojik de olabiliyor. inşallah Rabbim sağlıcakla verir sizlere de
Benim eşimde tranklasyon var bende pcos rapor aldım raporumda sebepsiz İvf yazıyor .
Benimde 25 yumurtamdan 1 tanesi 6.güne gitti pgt de sağlıksız dı

Bizimkiside sebepsizbizde üç kez denedik üstelik embriyolara genetik tanı yapıldı yedi taneden üçtane 5aa ve bir tane 6Bb geldi iki iki kondu bir kimyasal diğeri hiç tutmadı.:( ilkide iki tane kondu ohss oldum ve iki aylık kese gözüktü kalp atışı olmadı :( . Bizde şimdi tekrar denemeye korkuyoruz ve çaresiziz

Bizimkiside sebepsizbizde üç kez denedik üstelik embriyolara genetik tanı yapıldı yedi taneden üçtane 5aa ve bir tane 6Bb geldi iki iki kondu bir kimyasal diğeri hiç tutmadı.:KK43: ilkide iki tane kondu ohss oldum ve iki aylık kese gözüktü kalp atışı olmadı :KK43: . Bizde şimdi tekrar denemeye korkuyoruz ve çaresiziz
Bende ohss oldum korkuyorum cnm çok ağrı oldu. Ölümü ensemde hissettim

canım bizimki de sebepsiz infertiliteydi. 4 kez denedik 3ünde pgt yapıldı 30 kadar toplanıyordu ama sağlıklı ancak 2 tane geliyordu. bizim kendi gnetik testleriniz sağlıklıydı. sonuç olarak hiç biri tutmadı. biz de ara verelim dedik ve nasılsa olmuyor diye üstüne düşmedik ve Rabbim kendisi nasip etti. yani kosaca sebepsiz infertilitede genellikle sorun psikolojik de olabiliyor. inşallah Rabbim sağlıcakla verir sizlere de
Amin inşallah aslında biz ilk yıllarda düşünmüyorduk olsa o zaman olurdu diye düşünüyorum yani eşlerde genetik sorun yok ise genetik gereksiz mi?

Bende bir ay hastanede yattım dört litre su aldılar. Okadar çok çektimki keşke bebeğim olsaydı. Unuturdum hepsini. Sanırım umidimi yitiriyorum. Ama vazgeçmiyorumda psikolojim çok bozuldu. Allah kimsenin kucağı boş bırakmasın. Çok zor imtihan

Bende bir ay hastanede yattım dört litre su aldılar. Okadar çok çektimki keşke bebeğim olsaydı. Unuturdum hepsini. Sanırım umidimi yitiriyorum. Ama vazgeçmiyorumda psikolojim çok bozuldu. Allah kimsenin kucağı boş bırakmasın. Çok zor imtihan
Kızlar ümidinizi kaybetmeyin. Benimde 2.denemede oldu. 6 embriyo pgt ye gitti 1 i sağlam geldi o da Allahın izniyle oldu. Allah ol derse olur. Gerisi hikaye. Neler neler duydum. Tüp bebekle olmayıp kendiliğinden olanlardan tutunda neler neler var.

Benim 6 tane embriyom teste gitti 5.gün bugün sonuç bekliyorum yorumları gördükçe pişman oldum keşke taze transfer yapsaydım .. diğer 3 embriyom da 5.güne çıktı ama orta kalite dediler 2.gün embriyosu transfer olup hamile olan var kafam çok karıştı

Kızlar ümidinizi kaybetmeyin. Benimde 2.denemede oldu. 6 embriyo pgt ye gitti 1 i sağlam geldi o da Allahın izniyle oldu. Allah ol derse olur. Gerisi hikaye. Neler neler duydum. Tüp bebekle olmayıp kendiliğinden olanlardan tutunda neler neler var.
Slm canim pgt ne oluyo benimde 2 tane dondurulmuş var. İlki kimyasal gebelik oldu. 2. Yi denemek istiyorum da doktorla görüşmeye gidicem öncesinde bazı tektikler yapılsını istiyorum da onun için soruyorum garantiye almak icin

Sonuç geldi mi canım.ben de translokasyon var hiç sağlıklı bulunamıyor ya sağlıksız ya genetiğe ulaşılamıyor ve az gidiyor genetiğe benim de 3 tane.inş sağlıklı gelir senin
Benimde 15.kromozom da robertsonion translokasyon var,sizinki ne,rabbim en hayirlisini nasip etsin inş

merhaba arkadaslar , benimde 3. tup bebek denemem bahceci umutta tedavi goruyorum. 2 tane 5.gun embriyom var donduruldu cgh testine gonderildi ama kafam cok karisik bugun doktorum aradi testte sonuc belirlenememis %10 oraninda boyle olabiliyormus simdi embriyolar saglikli mi degil mi belli degil ocak ayi icinde transfer yapilacak dendi. Acaba benzer durumu yasayan var midir ? Baska yapilabilecek bir test falan yok mudur diye sordum doktoruma yok dedi tamamen kadere kalmis ! bu belirsizlik berbat bir durum

merhaba arkadaslar , benimde 3. tup bebek denemem bahceci umutta tedavi goruyorum. 2 tane 5.gun embriyom var donduruldu cgh testine gonderildi ama kafam cok karisik bugun doktorum aradi testte sonuc belirlenememis %10 oraninda boyle olabiliyormus simdi embriyolar saglikli mi degil mi belli degil ocak ayi icinde transfer yapilacak dendi. Acaba benzer durumu yasayan var midir ? Baska yapilabilecek bir test falan yok mudur diye sordum doktoruma yok dedi tamamen kadere kalmis ! bu belirsizlik berbat bir durum
Benimkine pgd yapılmıştı. Seninki gibi bir durumu hiç duymadım cnm. Allah yardımcın olsun.

Slm kızlar bu pgt dediginiz yöntemin ücreti nedir bilgi verirseniz sevinirim 6 düşügüm var genetik testi yeni verdik sonuç bekliyorum en kötü ihtimallerden yola cıkmak istiyorum kendimi en kötüsüne hazırlamak için :(

Slm kızlar bu pgt dediginiz yöntemin ücreti nedir bilgi verirseniz sevinirim 6 düşügüm var genetik testi yeni verdik sonuç bekliyorum en kötü ihtimallerden yola cıkmak istiyorum kendimi en kötüsüne hazırlamak için :KK43:
He pardon siz kendiniz genetik test verdiniz yanlış anlamışım .. ben şişli memorialde yaptırıyorum pgt ücreti embriyo başına 295 dolar .. 6 tane yolladım 3 tane sağlıklı geldi diğer üçünd2 kromozmsal bozukluk varmış daha transfer olmadım .. doktorun aramasını bekliyorum ..

Back