- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Anladım canım en uygun memorial de diye biliyorum hatta tedaviniz başlamadıysa kesinlikle memorial de başlayın derimBahceci canım ortalama bir ücret merak ediyorum faiş fiyatlar duydum o yuzden bilgi edinmek istiyorum brz
Yani kaç emriyo verildi misal 6 embriyo gitti diyelim 5 i saglıklı cıktı nekadar ödeniyorHe pardon siz kendiniz genetik test verdiniz yanlış anlamışım .. ben şişli memorialde yaptırıyorum pgt ücreti embriyo başına 295 dolar .. 6 tane yolladım 3 tane sağlıklı geldi diğer üçünd2 kromozmsal bozukluk varmış daha transfer olmadım .. doktorun aramasını bekliyorum ..
Yani kaç emriyo verildi misal 6 embriyo gitti diyelim 5 i saglıklı cıktı nekadar ödeniyor
Yani temiz olanlaramı ücret ödüyoruz canım yoksa her embriyoya ayrı ayrımıAnladım canım en uygun memorial de diye biliyorum hatta tedaviniz başlamadıysa kesinlikle memorial de başlayın derim
Merhaba canm size pgt fish yöntemi mi uygulanacak?Bizden pgt için paket fiyati istediler.Embriyo kaç tane olursa olsun 2000 dolar.Bu 3.deneme olunca 1800 verdik.Daha sonra sağlıklı gelenler ngs ye gitti.Ngs de embriyo başına 250 dolar +kdv verdik.Biz tek gen hastasıyız O yüzden iki yöntemden ayrı ayrı geçti. Sadece kromozom sorunu varsa hangi yöntem uygulanacaksa sadece o yöntemden geçiyor.Yani kaç emriyo verildi misal 6 embriyo gitti diyelim 5 i saglıklı cıktı nekadar ödeniyor
Kaç embriyo gönderirseniz canm.Ama dediğim gibi biz fish yöntemine paket fiyat verdik.Embriyo başına değil. Her merkezinki farklı olabilir tabi..Yani temiz olanlaramı ücret ödüyoruz canım yoksa her embriyoya ayrı ayrımı
Ya kozlar ne kadar zor bu işlemlerr hep para parası olmayanlar cocuk sahibi olamayacakmııı bu ne adalettirrr yaaaaaaaaaaMerhaba canm size pgt fish yöntemi mi uygulanacak?Bizden pgt için paket fiyati istediler.Embriyo kaç tane olursa olsun 2000 dolar.Bu 3.deneme olunca 1800 verdik.Daha sonra sağlıklı gelenler ngs ye gitti.Ngs de embriyo başına 250 dolar +kdv verdik.Biz tek gen hastasıyız O yüzden iki yöntemden ayrı ayrı geçti. Sadece kromozom sorunu varsa hangi yöntem uygulanacaksa sadece o yöntemden geçiyor.
Evet canm parayla dönüyor malesef ama bu şekilde evlat sahibi olan çok insan var.Biz de yapamayiz o parayi bulamayız dedik ama bu 3 tedavimiz oldu Daha doğrusu 4.tedavi 3. transfer olacak.Ya kozlar ne kadar zor bu işlemlerr hep para parası olmayanlar cocuk sahibi olamayacakmııı bu ne adalettirrr yaaaaaaaaaa
Hayır canım ben 6 tane yolladım hepsinin parasını ödedim 3 ü sağlıklı geldiYani temiz olanlaramı ücret ödüyoruz canım yoksa her embriyoya ayrı ayrımı
Sizin hangi merkezKaç embriyo gönderirseniz canm.Ama dediğim gibi biz fish yöntemine paket fiyat verdik.Embriyo başına değil. Her merkezinki farklı olabilir tabi..
Genetik merkezi Ankara'da Mikrogen canm.Sizin hangi merkez
Merhaba benim size sorum olacak ben ve eşim fenilketonuri taşıyıcısıyz. Bir tane oğlum oldu bu hastaligin en hafif turu çıktı çok şükür bizde bu şekilde öğrendik. Şimdi bizim diger gebeligimde cikma ihtimali %25 ama bn guvenemiyorum o yüzden saglikli embriyo olsun die düşünüyorum. Acaba ne kadar fiyat bizim normal yoldan oluyor bebegimiz ama taşıyıcı hastalik sahibiyiz. Tskler simdiden cevap verirseniz sevinirimMerhaba canm size pgt fish yöntemi mi uygulanacak?Bizden pgt için paket fiyati istediler.Embriyo kaç tane olursa olsun 2000 dolar.Bu 3.deneme olunca 1800 verdik.Daha sonra sağlıklı gelenler ngs ye gitti.Ngs de embriyo başına 250 dolar +kdv verdik.Biz tek gen hastasıyız O yüzden iki yöntemden ayrı ayrı geçti. Sadece kromozom sorunu varsa hangi yöntem uygulanacaksa sadece o yöntemden geçiyor.
3 yıllık evliyim. Bu süre zarfında 5 kez düşüğüm oldu. Kendim de hekim olduğum için düşükleri genetik testine gönderdim. Hepsinde kromozomal anomali saptandı. Genelde 8-9. Hf kalp duruyodu ve küretaj oldum. Eşim ve benim genetik testlerimiz normaldi. Bu yüzden tekrar aynı travmayı yaşamamak için pgt ye karar verdik. Klinik araştırırken ucuz olmasından ziyade hem biyopsi alınacağından hem embriyo donduralacağı ve tekrar çözüleceği için aslında en önemli kısım embriyolojide bitiyor. Kliniğin embriyoloğu ne kadar iyiyse başarı da o kdr artıyor. Benim 20 yumurtamın 10 tanesi sağlamdı. Biyopsiler önceden alınıp dondurulduğu için hepsini aynı anda göndermek zorunda değilsiniz. Ben 3 tanesini gönderdim genetiğe. 3 ü de sağlam geldi. Ha sıkıntı olaaydı yine gönderirdim. Birden para vermek zorunda değilsiniz o kdr. Ayrıca okuyğum yayınlarda rahim dinlendirme yönteminin gebelik şansını da artırdığını okudum. Bu sırada bir siklus menstruasyon geçti. Rahim toparlandı. Ve doktorumun tavsiyesiyle hiç hormon ilacı kullanmadan yumurtlama takibine göre döllenme zamanında 2 embriyo transfeim yapıldı. Şu an 8 haftalık gebeyim. Kalp atışlarımız da var çok şükür. Herhangi bi sorun olmadığını söyleseler de tabi kucağına alana kadar endişeniz bitmiyor. Ben bahçecide yaptırdım ivf. Genetik ve ilaçlarla beraber 12-14 bin civarı toplam maliyeti oldu. Umarım verdiğim bilgiler yardımcı olur. İsteyen herkese hayırlı yavrucaklar nasip olsun
Merhaba. Siz ne yaptınız? Pgt yapmaya karar verdiniz mi?Çok teşekkür ederim . ınş sağlıkla kucaginiza alirsiniz bebeginizi.
Hayırlısı olsun. Rabbim herşeyi dilediğiniz gibi gerçekleştirsin inşallah. TeşekkürlerBenim bebeğim daha küçük hem maddi olarak biraz da toparlanmam lazım. Büyük ihtimal eylül ekim ayı olacak . eşim de bende memur olduğumuz için biz tayin isteyecegz bulundugumuz yerden bazi durumlarimizin belli olmasi lazim.
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Bize de yol gösterir misiniz? Umarım dilediğiniz gibi olmuştur.Ben ilk bebeğimi preeklampsiden kaybettim. Bu sefer 8 yumurtam oluştu 8 ine de genetik test yaptırdım. 4 u anormal 4 u normal çıktı. 2 si transfer edildi. İnşallah hayırlısı olur.
Sizin sorun neydi? Neden pgd yaptırdınız?Ben şu an pgd ile hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?