Tüp Bebek sürecinde PGT yaptırdınız mı ?

• Ankete Katılan
    340

6 derken tam 6 kere tup bebek hepsi yenibaştan ...hic dondurulmuşum olmuyodu 6 tedavidede sonuç negatif hic biri tutmadı..doktor bırakın artik bu isleri yipranmayın bile dedi ...bizde sorun eşimdeydi sperm sayisi cok az hareket yok morfoloji de sıfır dı ...tedavilerle biraz artiş oluyodu ama hic olmadı ...umudumu kaybettigim zamanlar cok oldu ama hep duaa ettim cok istedim ve sabrettim ..rabbim ol dedi ve oldu cok sukurr....insalahhh kucagima aldigimida görürüm.
ÂLLAHIMM ISTEYEN HERKESE BENIM GIBI HIC UMMADIGI BI ANDA EN KISA ZAMANDA NASIP ETSINNN...AMINNNNN

Allahım seninle aynı durumdayım, darısı başıma inşallah.... Sana da sağlıklı bir hamilelik ve bebiş diliyorum canım.

Yumurtası az olanlara, genetik hastalığı bulunmayanlara yapılması saçma geliyor bana. Benim az yumurtam oluyor birde üstüne bundan yaptırmak istedi doktorum çok gereksiz bulmuştum. Transfer parasının kaç katı pgt için ödemek saçma geldi açıkçası, hiç olmazda transferimi olurum tutarsa tutar tutmazsa zaten yapacak bişey yokki..

Bende henuz yaptirmadim ama doktorumz 1.basarisz tup bebek denemesinden sonra genetik testi ve kamerayla rahim inceleme yapalim dedi yani yaptracagim icin evet dedim

canım biliyorsun ki tedavi ile olan gebeliklerde genetik hastalık riski normale göre daha fazla oluyor. pgt bu olasılıklar için yapılıyor

canım biliyorsun ki tedavi ile olan gebeliklerde genetik hastalık riski normale göre daha fazla oluyor. pgt bu olasılıklar için yapılıyor
Doktorlar başarısız tedavilerde veya kayıplarda öneriyorlar daha çok. Fakat benim gibi az yumurtası olanlarda yapılması saçma geliyor sadece, yoksa çok yumurtası olan biri yaptırabilir. Bir veya iki embriyom olurken üstüne çokça para verip birde pgt yaptırmayı gereksiz buluyorum. Gen hastalığım yok, bebeğin sağlıklı doğabilme şansı her gebe kadında olduğu kadar olduktan sonra bana göre gereksiz...

Merhaba Kazen ..bizim bir arkadaşımız vardı. .Adı egunal. .artik girmiyor sanırım. Editör lugu de bıraktı mi acaba

merhabalar,ben 4 kez aşılama yaptırdım ,bir kez de tüp bebek ama sonuç negatif. Şimdi tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. Siz pgt hariç hangi testleri yaptırdınız ,ben daha öncekinde hiçbir test yaptırmadan direk tedaviye başlanmıştı.Şimdi bir kez deneyip olmayınca ikincisi için çok korkuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Sizin sorununuz neydi. Bende sizin gibi hiç test yaptırmadık kapsamlı kromozom testi yapıldı embriyo iki kez tutmadı ilkte te normal yaptırdık yine tutmadı. şimdi kanda genetik test yaptırdık sonuçları bekliyoruz.

Merhaba; Benim ikinci düşük olduktan sonra Kadın Doğum doktorum ikinci düşük materyalini genetiğe göndermemizi istedi. Onu ozel bir merkeze göndermiştik. Sonra eşler olarak bizi yönlendirdi. Onu da üniversite hastanesinde yaptırdık. Sonuçlar bir ay sonra çıkıyor. SGK karşılıyor. Bence o kadar para vermenize gerek yok. Araştırmanızı tavsiye ederim.

Genetik ve pırtılaşma
Rahim filmi
Vs

Tesekkur ederım mesaJın ıcın... bıraz arastrdım dusuk olmadıgu surece devlet hastanelerı yapmıyor bu testlerı ben uc bucuk yıkdır ınfertılım hıc gebe kalmadım olmuyo kı dussun

Bizdede genetik bir sorun yok. Hatta hiçbir sevep yok. 6 embriyodan 4 tanesi kromozomu bozuk çıktı. Ustelik dordude 1. Kalite. Doğal yoldan dort duşuğum var. Cghli embriyo tuttu, ilk defa kalp atımı duyduk ama kalbi durdu. Yaş çok onemli. Yaşınız ileriyse mutlaka yaptırın derim. Bana doktorum senin yaşına gore boyle sonuç çıkması normal dedi. İstersem yine pgt yapabileceğimizi soyledi. İçim rahat olsun diye yine yaptırcam. Sorununuz olmasada dollenmede hata olabiliyor.

Ne güzel embriyo sayınız iyi benim 1 tane oluyor hal böyle olunca tek embriyoya yaptırmak saçma geliyor. Daha önceden düşüğünüz varmış zaten böyle kişilere öneriyorlar çoğunlukla, gerçi cgh yapılmış gene sorun yaşamışsınız, keşke kesin sonuç alınsa...inşallah bundan sonraki denemenizde nasip olur. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…