• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek sürecinde PGT yaptırdınız mı ?

• Ankete Katılan
    340
eğer sade ücret okadarsahiç bişey değil cunku dna sperm hasar paneli ankarada 840 tl oda tabi kaan hocanin hastasiysan izmirdede sordum asagi yukarı aynı fiyat sizinki herhalde hasar paneli değil çünkü izmir de sorduğumda 3cesitmis bu test biri 800 her iki diğer testte sizin verdiğiniz fiyattaydi.ben izmir kaan bozkurt hastasiydim. 2tup denedim.okadar çok dolgun yumurtaya rağmen hiç sağlıklı embiriyo oluşmadı.kendi doktoruna çok kizginim, bu testi önermesi lazımdı diye düşünüyorum.bunu da buralarda araştırırken öğrendim.doğal yoldan da bi kizim varçok şükür buna rağmen hiç transfre gidemedik.dna hasarina igne tedavisi yapılıyor diye biliyorum.
Kaan beyle mi transfere gidemediniz?

Tesekkur ederım mesaJın ıcın... bıraz arastrdım dusuk olmadıgu surece devlet hastanelerı yapmıyor bu testlerı ben uc bucuk yıkdır ınfertılım hıc gebe kalmadım olmuyo kı dussun :KK43:
Devlet hastanesınde genetık boljmune gıttıgımde 1 düşüğüm vardı 2 yıl tedavı gordugumu soyledım. Cok kızdılar. Infertılıte isenız genetıge mutlaka gelmeliydınız dıye. Infertılıte hastası olarak gıdıyorsunuz klişe olmuş o dusuk mevzu. Oyle bırsey yok bılgınız olsun.

Bizdede genetik bir sorun yok. Hatta hiçbir sevep yok. 6 embriyodan 4 tanesi kromozomu bozuk çıktı. Ustelik dordude 1. Kalite. Doğal yoldan dort duşuğum var. Cghli embriyo tuttu, ilk defa kalp atımı duyduk ama kalbi durdu. Yaş çok onemli. Yaşınız ileriyse mutlaka yaptırın derim. Bana doktorum senin yaşına gore boyle sonuç çıkması normal dedi. İstersem yine pgt yapabileceğimizi soyledi. İçim rahat olsun diye yine yaptırcam. Sorununuz olmasada dollenmede hata olabiliyor.
Sperm dna hasar testı yapıldımı??
Bızdede sorun yoktu düşükler vardı meger %61 oranımda hasar varmış . Cuzı bır rakam testı mutlka yptırın derım

Devlet hastanesınde genetık boljmune gıttıgımde 1 düşüğüm vardı 2 yıl tedavı gordugumu soyledım. Cok kızdılar. Infertılıte isenız genetıge mutlaka gelmeliydınız dıye. Infertılıte hastası olarak gıdıyorsunuz klişe olmuş o dusuk mevzu. Oyle bırsey yok bılgınız olsun.

Aaaa gercekten mı her devlet hastanesınde varmı genetık ben kadın dgum hastanesıne gtcem orada yoktur dımı

Tesekkur ederım mesaJın ıcın... bıraz arastrdım dusuk olmadıgu surece devlet hastanelerı yapmıyor bu testlerı ben uc bucuk yıkdır ınfertılım hıc gebe kalmadım olmuyo kı dussun :KK43:
Benim de düşüğüm yok geçen ay tüp bebek denedim Rahime yerleşme olmadı bende tekrar aynı üzüntüyü yaşamamak için aklımda kalmasın diye eşimle genetik testi verdik dün. Üniversite hastanesinde. Yani düşük önemli değil bir başarısızlık var ortada sonuçta olmayan bişeyler var ve genetik araştırmak zorunda sen oraya gittiysen. Yani sende yaptrabilirsin yada söyle yap gittiğinde 1 kere başarısız gebelik oldu de birsey olmaz hemen yapiyolar zaten

Benim de düşüğüm yok geçen ay tüp bebek denedim Rahime yerleşme olmadı bende tekrar aynı üzüntüyü yaşamamak için aklımda kalmasın diye eşimle genetik testi verdik dün. Üniversite hastanesinde. Yani düşük önemli değil bir başarısızlık var ortada sonuçta olmayan bişeyler var ve genetik araştırmak zorunda sen oraya gittiysen. Yani sende yaptrabilirsin yada söyle yap gittiğinde 1 kere başarısız gebelik oldu de birsey olmaz hemen yapiyolar zaten

yalan mı syleyeyım :oops: ıkı ıgnelı asılama yaptırısam tupe rapor cıkıyor oncesınde bubtestler yapılırsa tup bosa gıtmemıs olur memur ınsanlarız bır tup 8 bın :( gıtcem ınsallah bı hastane arastıraym onumuzdekı ay baslamak ıstıyorum artık... Uc asılama tedavısı olmustum bır yıl ara verdımn

Merhaba, 2 tane embriyomuza 6.gün ngs uygulandı sonuç bir ay sonra geldi ikiside sağlqm çıktı bir embriyo transfer edildi.6.gün 47 9.gün 214 11.gün akşam 624 değerim.İnşallah önümüzdeki hafta kesemizi görürüz.
Cok sevindim, Rabbim hayirli saglikli kucagina almayida nasip eder insAllahhhhh

Merhaba, 2 tane embriyomuza 6.gün ngs uygulandı sonuç bir ay sonra geldi ikiside sağlqm çıktı bir embriyo transfer edildi.6.gün 47 9.gün 214 11.gün akşam 624 değerim.İnşallah önümüzdeki hafta kesemizi görürüz.
Cok sevındım ıns kese ve kalp atısını sorunsuz duyarsınız.
Sorun neydı acaba?

Cok sevındım ıns kese ve kalp atısını sorunsuz duyarsınız.
Sorun neydı acaba?

Merkezi randevu sıstemınden dsvlet hastanelerıne bakın tıbbı genetık bolumune. Yada en yakın hastaneden 182 arayarak randevu alınve ucretsız yaptırın. Oldukca malıyetli kalite vs aynı sonucta.

Tamam tesekkur ederım :)

2017 pgt fiyatları
Genlab kaç embriyo olursa olsun 1188 usd
Ngs :300 dolar embriyo başı
Memorial:295 usd
Bahçeci:350 usd
Acıbadem Atakent:1700 tl embriyo başı
1120 tl biyopsi ücreti

pgt fiyatları
Mbgenlab Prof dr Muhterem Bahçe kaç embriyo olursa olsun 1188 usd
Ngs :300 dolar embriyo başı
Memorial:295 usd