Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
- 248
Bu acayip bir Pazar tl bazlı olması için çok çabaladım tv lere çıktım yazdım artık devlette bu işim içinde merkezlerle durum konuşulurken pazarlık yapılmalı bizler durumun farkında olursak zaten çoğu merkez de fiyatları tl bazlı yapar bu durumda ortadan kalkarFish in bu kadar pahalı olmasına şaşırdım açıkçası.
Dolar Euro bazlı olmasını anlayabiliyorum çünkü merkezler de malzemelerini yurt dışından döviz cinsinden alıyorlar ancak kimi yerde 295 dolar kimi yerde 350 kimi yerde 400 ben arada bu kadar fark olmasını anlayamıyorum.Bu acayip bir Pazar tl bazlı olması için çok çabaladım tv lere çıktım yazdım artık devlette bu işim içinde merkezlerle durum konuşulurken pazarlık yapılmalı bizler durumun farkında olursak zaten çoğu merkez de fiyatları tl bazlı yapar bu durumda ortadan kalkar
Alınan problar yıllar evvel alınmış zaten tl de olsa kazanacaklar benim ilk yaptırdığım yerde 504 dolardı .Dolar Euro bazlı olmasını anlayabiliyorum çünkü merkezler de malzemelerini yurt dışından döviz cinsinden alıyorlar ancak kimi yerde 295 dolar kimi yerde 350 kimi yerde 400 ben arada bu kadar fark olmasını anlayamıyorum.
MerhabaZam mı geldi Memorial a? 7.750 ydi sanki fiyatı. Pgt hariç tabi
Bahceci de dediğin gibi pgt/ngs hariç 8.000 şuan. Ama yılbaşı zammı olacak diyolar
Standart paket aslında. 4-5 defa yumurta kontrolü muayene , yumurta toplama, 1-2 kan testi, psikolojik danışmanlık falan dahilMerhaba
Bu fiyatlara neler dahil acaba?
Rahim dinlendirme hava parası birde 1200 tlStandart paket aslında. 4-5 defa yumurta kontrolü muayene , yumurta toplama, 1-2 kan testi, psikolojik danışmanlık falan dahil
Ama rahim dinlendirme parası alıyo bahceci.1200tl. O dahil değil. Extra işlemler dahil değil. Ngs pgt dahil değil
Sana geçen özelden bir şey soracaktım kapalı idi mesajlaşma. Eğer sakıncası yoksa açabilir misin?Rahim dinlendirme hava parası birde 1200 tl
Aynen öyle valla. Bi de zam gelecek 1500 olur herhaldeRahim dinlendirme hava parası birde 1200 tl
Tıbbi genetik bölümünden randevu alın istek kağıdıyla gidin ikinizden de kan alır bakarlarMerhaba arkadaşlar doktorum eşimle bana kromozom testi istedi bulunduğun şehirde araştırmaya yaptırabilirsiniz dedi ben nereye başvuracağım hastane de acaba kadın doğuma mi ve eşim için nereye Başvuracağız bilen yazabilir mi
teşekkür ederimTıbbi genetik bölümünden randevu alın istek kağıdıyla gidin ikinizden de kan alır bakarlar
Daha Oncesinde dusuk var mi? Dusuk varsa genetige gonderdiniz mi ve Sonucu nasil geldi?mrb. eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş.testislerden biri hafif yukarıya çıkmış sonradan.. genetik test sonuçlarımız kromozom analiz sonucumuzda sıkıntı yok. bende de faktör 2 heterozigot ve mthfr 1298 bölgesinde homozigot mutasyon çıktı. esimde sayı ve hız problemi var( toplam 2 milyon hareket 0.5 milyon çıktı en son sperm testinde ) bizim gibi durumda olan hastalarda pgt yaptırmak gerekirdi ??? yeni araştıyorum bu durumu acaba pgt yaptırsak mı ??
düşük falan yok. 2,5 yıldır evliyim hiç hamile kalamadımDaha Oncesinde dusuk var mi? Dusuk varsa genetige gonderdiniz mi ve Sonucu nasil geldi?
Pgt yi daha Cok Onceden basarisiz gebelik gecirmis olanlara oneriyorlar. Mesela biz de Tup Bebek tedavimizde embriyolari genetik olarak tarattik ama benim Oncesinde uc kaybim vardi birisinde kromozomal anoploidi cikmisti. Ki buna ragmen kadin dogum doktorum gerekli olmadigini soylemisti. Bu konuda doktorunuz ne diyor?düşük falan yok. 2,5 yıldır evliyim hiç hamile kalamadım
bugün belki pgt olabilir demiş de... cuma tekrar konuşacağız bir daha soracam gerekliyse eğer yapalım diye... ondan önce araştırmak istedim..Pgt yi daha Cok Onceden basarisiz gebelik gecirmis olanlara oneriyorlar. Mesela biz de Tup Bebek tedavimizde embriyolari genetik olarak tarattik ama benim Oncesinde uc kaybim vardi birisinde kromozomal anoploidi cikmisti. Ki buna ragmen kadin dogum doktorum gerekli olmadigini soylemisti. Bu konuda doktorunuz ne diyor?
Bana da kesinlikle pgd yaptırmalısın diyen doktorlar oldu. Bu konuda kendi aralarında da fikir birliği Yok. Çünkü pgd de aslında temiz değil denen ama temiz çıkan embriyo oranları da % 20 civarı imiş.bugün belki pgt olabilir demiş de... cuma tekrar konuşacağız bir daha soracam gerekliyse eğer yapalım diye... ondan önce araştırmak istedim..
3 tüp bebek 3 düşük
5.gün embriyosu
Kalan donmuş 3 var
Denesem düşer diyorum
Başa da dönemem
Keşke başta pgt yapsaydı doktor
Çıkmazın içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?