Tüp Bebek sürecinde PGT yaptırdınız mı ?

• Ankete Katılan
    340
Fish in bu kadar pahalı olmasına şaşırdım açıkçası.
Bu acayip bir Pazar tl bazlı olması için çok çabaladım tv lere çıktım yazdım artık devlette bu işim içinde merkezlerle durum konuşulurken pazarlık yapılmalı bizler durumun farkında olursak zaten çoğu merkez de fiyatları tl bazlı yapar bu durumda ortadan kalkar

Dolar Euro bazlı olmasını anlayabiliyorum çünkü merkezler de malzemelerini yurt dışından döviz cinsinden alıyorlar ancak kimi yerde 295 dolar kimi yerde 350 kimi yerde 400 ben arada bu kadar fark olmasını anlayamıyorum.

Alınan problar yıllar evvel alınmış zaten tl de olsa kazanacaklar benim ilk yaptırdığım yerde 504 dolardı .
Razı olmayalım konuşalım ki düzelsin

Merhaba
Bu fiyatlara neler dahil acaba?
Standart paket aslında. 4-5 defa yumurta kontrolü muayene , yumurta toplama, 1-2 kan testi, psikolojik danışmanlık falan dahil
Ama rahim dinlendirme parası alıyo bahceci.1200tl. O dahil değil. Extra işlemler dahil değil. Ngs pgt dahil değil

Rahim dinlendirme hava parası birde 1200 tl

Iyi geceler arkadaşlar size bi kac sorum var.. benim bulundugum yerde tibbi genetik bolumune randovi cikiyor.. gitsem bana pıhtılaşma testi falan yapilirmi cunku dusugum falan olmadı . Asilamada kullandigim igneler yan etki yapti doktorum kan sulandirici verdi duzeldim bu yuzden yaptrmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar doktorum eşimle bana kromozom testi istedi bulunduğun şehirde araştırmaya yaptırabilirsiniz dedi ben nereye başvuracağım hastane de acaba kadın doğuma mi ve eşim için nereye Başvuracağız bilen yazabilir mi

Tıbbi genetik bölümünden randevu alın istek kağıdıyla gidin ikinizden de kan alır bakarlar

mrb. eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş.testislerden biri hafif yukarıya çıkmış sonradan.. genetik test sonuçlarımız kromozom analiz sonucumuzda sıkıntı yok. bende de faktör 2 heterozigot ve mthfr 1298 bölgesinde homozigot mutasyon çıktı. esimde sayı ve hız problemi var( toplam 2 milyon hareket 0.5 milyon çıktı en son sperm testinde ) bizim gibi durumda olan hastalarda pgt yaptırmak gerekirdi ??? yeni araştıyorum bu durumu acaba pgt yaptırsak mı ??

Daha Oncesinde dusuk var mi? Dusuk varsa genetige gonderdiniz mi ve Sonucu nasil geldi?

düşük falan yok. 2,5 yıldır evliyim hiç hamile kalamadım
Pgt yi daha Cok Onceden basarisiz gebelik gecirmis olanlara oneriyorlar. Mesela biz de Tup Bebek tedavimizde embriyolari genetik olarak tarattik ama benim Oncesinde uc kaybim vardi birisinde kromozomal anoploidi cikmisti. Ki buna ragmen kadin dogum doktorum gerekli olmadigini soylemisti. Bu konuda doktorunuz ne diyor?

bugün belki pgt olabilir demiş de... cuma tekrar konuşacağız bir daha soracam gerekliyse eğer yapalım diye... ondan önce araştırmak istedim..

bugün belki pgt olabilir demiş de... cuma tekrar konuşacağız bir daha soracam gerekliyse eğer yapalım diye... ondan önce araştırmak istedim..
Bana da kesinlikle pgd yaptırmalısın diyen doktorlar oldu. Bu konuda kendi aralarında da fikir birliği Yok. Çünkü pgd de aslında temiz değil denen ama temiz çıkan embriyo oranları da % 20 civarı imiş.

3 tüp bebek 3 düşük
5.gün embriyosu
Kalan donmuş 3 var
Denesem düşer diyorum
Başa da dönemem
Keşke başta pgt yapsaydı doktor
Çıkmazın içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…