Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
- 248
Pgt Ücretsiz değil ama daha uygundurDevlet hastanesinde ücretsiz dediginiz sey genetik test mi canim.yoksa yumurtayı anestezi ile alıp nasıl pgt yapiyorlar.pgtden sonra kaliteli yumurtalari alıp nerede transfer yapiyorlar.
Bahceci 8.250 ymiş şuan. Yanlış bilgi vermiyeyim arkadaşlarMaalesef yeni yıl zammı gelecek sanırım kliniklereMemorial 8.850 olmuş, Bahceci şuan 8.000. Ocakta zamlanacakmış
İnşallah başka bi extra masraf çıkmaz
Era testi yapıyorlar çok sanşsızlık olmuş ama ngs li embriyo illa tutacak diye bir durum yok tutmayabiliyor.Kızlar ben ngs li embriyo ile kimyasal gebelik yaşadım.öncesinde de doğal yolla iki kez kimyasal gebelik yaşadım.hormonlar,rahim filmi herşey normal.hatta histeroskopi bile yaptırdım hiçbirşey çıkmadı.eşimin morfoloji kötü,sayı ve hareket fena değil.buna rağmen 5.gün embriyolarımız oldu.doktor morfoloji etkileseydi 5.gün embriyosu oluşmazdı dedi.yalnız benim dondurulmuş embriyoya yapıldı genetik.başka bir doktor bunu mantıksız buldu.tutmama sebebi sadece bu olabilir mi? Embriyolar üzerinde çok oynamak.bir de alerjik çok fazla rahatsızlığım var.vücut kabul etmiyor olabilir mi?
Dondurulmuşa önermediklerini ben de duydum. Hatta bazı klinkler 5.gün biyopsi alıp ayrıca donduruyorlar, böylece ngs için karar verdiğinizde dondurulmuş biyopsi gönderilip embryoya zarar verme ihtmali kaldırılıyor.Evet erayı da biliyorum.bulduğum başka bir doktor şuan ona gerek görmedi.genetikten geçen embriyoların her zaman tutmadığını da biliyorum ama öncesinde de hep kimyasal yaşadığım için sanırım başka bir sorun var da bulunamadı henüz.sadece dondurulmuşa genetik yapılmaz diye okudum ve doktorum sorun olmayacak dedi yaptı.bi embriyom transfer günü çöp oldu.belki de ihmalkarlık vardı bilmiyorum.Allah hepimize yardımcı olsun
Benim de tsh yüksekti, 25 mg lık ilaç işe yaramayınca 50 mg verdiler, 1-2 hafta içinde 1,5 lara düştü. İlaca hep devam et dediler.Merhabalar suan cok zor durumdayim.Ben tsh tedavisi goruyorum.cok yuksekti ilaclarla dengelendi.zar zor iki tane embriyo elde edildi.sali gunu transferim var.transferden once yine tsh kana bakildi ve sonuc 3.28 cikti.referans araligindayim suan.ama bir doktor bisey olmaz dio baska bi doktor degerinin ikilerde olmasi gerekiyor yoksa embriyo tutmaz dio.nolur bana yardim edin.benim napmam lazim.
Benim de tsh yüksekti, 25 mg lık ilaç işe yaramayınca 50 mg verdiler, 1-2 hafta içinde 1,5 lara düştü. İlaca hep devam et dediler.
Transfer olsanız ve ilaca devam etseni zararı olur mu ki acaba?
Böyle durumda doktora güvenmekten başka bişi gelmiyor elden. Tshı düşürüp diğer ay transfer önerebilirler
150 mg mıııBen suan 150 mg iciyorum.en son ikilerde kalmisti ama suan 3.28 cikti.normalde ucun altinda transfer ediyolarmis.bana doktorum hamileykende ilaclara devam ediceksin dedi.sen naptin peki.nasil oldu tedavin
150 mg mııı
Benim ngs den iyi gelmiyor embriyolar, negatif geliyor. Sebepsiz ivf bizimki, şimdi 3 tane daha gönderdik, sonuç bekliyoruz
Maalesef hiç bilgim yok bu konuda. Allah sabır versin kayıplarınız için arkadaşımGenetik hastalık yüzünden iki bebeğimi kaybettim biri bir gunlükü diğeri 3 günlük.Doktorumuz bize Pgt yöntemi ile çocuk sahibi olacagimizi söyledi ama bizim bu yöntem hakkında ve daha iyi yapan yerler hakkında bilgimiz yok.metabolik hastalıklar yağ asidi oksidasyon defekti diye geçiyor.
allah yardımcın olsun inşaallah güzel bir sonuç gelir nerde yaptırdın150 mg mııı
Benim ngs den iyi gelmiyor embriyolar, negatif geliyor. Sebepsiz ivf bizimki, şimdi 3 tane daha gönderdik, sonuç bekliyoruz
Teşekkürler inşallahallah yardımcın olsun inşaallah güzel bir sonuç gelir nerde yaptırdın
İnşallah canım ama pgt ayrı para onu öğrendik,ngs ne kadar onu öğrenemedikMaalesef yeni yıl zammı gelecek sanırım kliniklereMemorial 8.850 olmuş, Bahceci şuan 8.000. Ocakta zamlanacakmış
İnşallah başka bi extra masraf çıkmaz
Hala 350 usd olması lazım, usd üstünden olunca zam olmuyo pek :))İnşallah canım ama pgt ayrı para onu öğrendik,ngs ne kadar onu öğrenemedik
bu nasıl birşey ya bir doktor bişey diyo öbürü onun dediği yanlış diyo hangisine inanacaz bilmiyorumKızlar ben ngs li embriyo ile kimyasal gebelik yaşadım.öncesinde de doğal yolla iki kez kimyasal gebelik yaşadım.hormonlar,rahim filmi herşey normal.hatta histeroskopi bile yaptırdım hiçbirşey çıkmadı.eşimin morfoloji kötü,sayı ve hareket fena değil.buna rağmen 5.gün embriyolarımız oldu.doktor morfoloji etkileseydi 5.gün embriyosu oluşmazdı dedi.yalnız benim dondurulmuş embriyoya yapıldı genetik.başka bir doktor bunu mantıksız buldu.tutmama sebebi sadece bu olabilir mi? Embriyolar üzerinde çok oynamak.bir de alerjik çok fazla rahatsızlığım var.vücut kabul etmiyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?