Allah sana sabır versin kızının acısını unutamazsın ama allah yerini doldursun sağlıklı hayırlı evlat versinHanımlar merhaba tekrar..
Eşimle bizim genetik sonuçlarımız normal karyotip çıktı. Benim ilk denemeden hidrosefali olan kızım vardı, 5.5 aylıkken tahliye edildi maalesef..2.denemem olumsuz oldu. 3.denemedeyse boş gebelik yaşadım. Şimdi 4.denemeye hazırlanıyorum. Boş gebelikteki genetik sonucunu da aldıktan sonra doktorla karar vereceğiz ama ben bu kez mikro çip yaptırmak istiyorum. Pgt ve Ngs ile ilgili çok araştırma okudum, yaptırmayı gerekli görmüyorum açıkçası..mikroçip yaptıran, yaptırmayan ve benim durumumda olan arkadaşlar neler yaptılar, yapmayı düşünüyorlar?...
tüp bebek için hangi merkezleri tavsiye ediyorsunuz konya ankara civarında istanbul bana çok zor olur bide çok pahalıBu tür durumlarda tüp bebek bir çözüm tabiki. Ama şunu da unutmayın: sağlıklı embriyo bulunamayabilir, bulunsa da tutunma olmayabilir, tutunma da yine düşebilir. Onun için tüp bebeğe başlamadan ciddi bir kontrolden geçmeniz iyi olur. Tüp tedavisi için de profesyonel bir merkezi seçmenizı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun.
Merhaba ben yazdığınızı yeni gördüm bende genetik yaptırmayı çok düşündüm ama daha sonra vazgeçtim çünkü doktorum kesinlikle gereksiz olduğunu söyledi doğal yolla ovülasyon (yumurtlama) testlerini takip ederek ilk ayda hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah denemek istersin belki diye yazdım eczanelerde testler çok pahalı ama internetten alışveriş yapılan sitelerde çok uygun Allah gönlüne göre versin inşallahmerhaba benimde düşüklerim oldu 4 defa. Sonrasında genetik ile tüp bebek dedi her doktor ona da tamam dedik girdik bir yola 3 yumurta toplama ve 2 defa transferim oldu; ilkinde tek bebek geldi sağlıklı transferim oldu tutmadı ikincide hiç sağlıklı gelmedi 3. denemede ise ise tek sağlıklı embriyom transfer edildi tuttu ama 7. haftada kalbi durdu; diğer düşüklerimle aynı şeyi yaşadım( o kadar emek, maddi manevi her yönden yıprandım şimdi ise normal yolla denemeye karar verdik rabbimin vardır bir bildiği bende genetikte işe yaramadı rabbim ol derse olacak
Ben de anlamıyorum.ama ilk tedavimi olduğum merkezde başka bir doktor var.burdan bir arkadaş hastasıydı.o doktor da dondurulmuşa genetik önermiyormuş.benim doktorum da biz bunları yapıyoruz çok düşük ihtimal embriyo kaybı oluyor demişti.şimdi başka bir şehirde tedaviye başlıycam.benim için son olacak tutmazsa da.hayırlısı hepimiz içinbu nasıl birşey ya bir doktor bişey diyo öbürü onun dediği yanlış diyo hangisine inanacaz bilmiyorum
Pgt 300 +ngs 350usd anladım şimdi tani bi embriyo 650 usdHala 350 usd olması lazım, usd üstünden olunca zam olmuyo pek :))
Çok sağolun..inş tek isteğim tüm kalbimle bu..Allah sana sabır versin kızının acısını unutamazsın ama allah yerini doldursun sağlıklı hayırlı evlat versin
Ben Ankarada oturuyorum. 3 denemedir aynı merkeze gidiyorum çünkü yaşadığım travmadan sonra doktorumdan başka doktora güvenemiyorum. Paragöz de değiller..novaartta Prof. Dr. Mehmet Erdem'e gidiyorum.tüp bebek için hangi merkezleri tavsiye ediyorsunuz konya ankara civarında istanbul bana çok zor olur bide çok pahalı
Bahcecide pgt hiç yaptırmadım, belki sadece ngs yapılıyodur bilmiyorum onuPgt 300 +ngs 350usd anladım şimdi tani bi embriyo 650 usd
Sizde inceleyecekleri parça küçüktür ondan ama pgt ye çok almışlarPgt 300 +ngs 350usd anladım şimdi tani bi embriyo 650 usd
Yok daha yaptırmadım henüz gitmedim de merkeze.ocak itibariyle başlıyoruz kısmetse de sorayım desim pgt ayrı ngs ayrı ücretmi diyeSizde inceleyecekleri parça küçüktür ondan ama pgt ye çok almışlar
Ayrı alınıyor ama sizin merkez çok istemişYok daha yaptırmadım henüz gitmedim de merkeze.ocak itibariyle başlıyoruz kısmetse de sorayım desim pgt ayrı ngs ayrı ücretmi diye
Ben burdaki bilgilerle ortalama bir fiyat söyledim canım herhangi bir merkezle anlaşmadık henüzAyrı alınıyor ama sizin merkez çok istemiş
Sana pgt ayrı ngs yapılmaz tek ngs sorununu çözer seninBen burdaki bilgilerle ortalama bir fiyat söyledim canım herhangi bir merkezle anlaşmadık henüz
Heee anladım ben farklarını da bilmiyorum,araştırdığımla bilgilerim.sağol canım.ölüyor karnımda sıkıntım oSana pgt ayrı ngs yapılmaz tek ngs sorununu çözer senin
Pgd de ngs bir tekniktir. Pgd tüm hepsinin genel adı. O yüzden pgd ayrı para ngs ayrı para olmuyor. Ama benim görüştüğüm merkez pgd ye gönderecekleri biyopsi için de ekstra biyopsi parası istiyor. Bu olağan bir şey mi?Sana pgt ayrı ngs yapılmaz tek ngs sorununu çözer senin
Bazı kromozomsal taşıyıcılıkta kırılma küçük oluyor ngs okumuyor o kromozomlara pgt ile bakılıyor anloid oluşturulmuş olacağından ngs ile de tüm kromozomlara bakılıyor dr un gerekli görmesi halinde ikisi aynı embriyo ya yapılıyor.Pgd de ngs bir tekniktir. Pgd tüm hepsinin genel adı. O yüzden pgd ayrı para ngs ayrı para olmuyor. Ama benim görüştüğüm merkez pgd ye gönderecekleri biyopsi için de ekstra biyopsi parası istiyor. Bu olağan bir şey mi?
Onlara nasıl bakılıyor peki? Array cgh mi fish mi? Bu sanırım çok ekstrem bir örnek olmalı.Bazı kromozomsal taşıyıcılıkta kırılma küçük oluyor ngs okumuyor o kromozomlara pgt ile bakılıyor anloid oluşturulmuş olacağından ngs ile de tüm kromozomlara bakılıyor dr un gerekli görmesi halinde ikisi aynı embriyo ya yapılıyor.
İlk fish sonra ngs tüm kromozomlara artık pek chg yapılmıyor mozaiklik acısından daha secici ngsOnlara nasıl bakılıyor peki? Array cgh mi fish mi? Bu sanırım çok ekstrem bir örnek olmalı.
Fish in bu kadar pahalı olmasına şaşırdım açıkçası.İlk fish sonra ngs tüm kromozomlara artık pek chg yapılmıyor mozaiklik acısından daha secici ngs
O arkadaş daha sormamış normal de daha uygun aslında tutturabildiğineFish in bu kadar pahalı olmasına şaşırdım açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?