Tüp Bebek sürecinde PGT yaptırdınız mı ?

• Ankete Katılan
    340
Selamlar. Benim de CD56 testin 18 çıktı doktor yüksek dedi serum verecekmiş. 12 den sonrası yüksek dedi.
Ya bana serum vermediler deltakortil diye bir ilaç verdiler acayip merak ediyorum neden serum vermediklerini, umarım eksik bir tedavi uygulanmıyordur.

Arkadaslar soranlar olmus donmus embryoya pgt yapiliyor mu diye: yapiliyor, ben yaptirdim. Lakin laboratuvar kalitesi, kullanilan teknik ve embryologun tecrubesi cok onemli. Cunku dondurulmus embryonun her cozulmesinde bir bozulma riski illa ki var, bu risk malzeme teknik ce tecrubeyler en aza indirgeniyor. Bu sebeple heryer bu hizmeti veremiyor olabilir.

Peki sonuç ne oldu kaç tane embriyoyagenetik yaptırdınız

Peki sonuç ne oldu kaç tane embriyoyagenetik yaptırdınız

Ben toplamda 20 embryo gonderdim; bunlarin sekiz tanesi dondurulmuslar tekrar acilarak biyopsiye alinmisti. Toplam iki adet saglikli embryom geldi, birinin taze olandan geldigini biliyorum; ama digerini sormamistim. Haftaya transfer hazirligi icin randevum var, sorarim size de bildiririm.

Neden öyle yaptılar siz daha sonra mı karar verdiniz genetik yaptırmaya? İnşallah bebeğin sağlıkla tutunur

Canım CD56 ya baktırmış mıydın o da sebep olabiliyormuş düşüğe, kan pıhtılaşması da? Donmuşlarına genetik test yapılamıyor mu peki?

Kan pıhtısına bakılacak
Kan sulandırıcı yapıyordum
Donmuş embriyoda pgt yapılmıyor

Neden öyle yaptılar siz daha sonra mı karar verdiniz genetik yaptırmaya? İnşallah bebeğin sağlıkla tutunur

Evet benim kimyasalim ve birinci semestir sessiz dusugum var. Ben ilk genetiksiz havuz yapmistim, dusukten sonra havuza genetikle devam ettim. Bu yuzden onceki dondurulmuslar acildi ve biyopsi oldular. Insallah tutunur bu sefer; dusugum cok agir gecti kimseler yasamasin boyle bir seyi dilerim.

Aminn inşallah Şimdi anladım yoksa böyle bi işlem yapmıyorlar da inşallah sağlıkla tutunur embriyon sana..

Merhaba arkadaşlar
Ben belcikadayım ve 6 tüp bebek negatif hikayem var. Şimdiye kadar sebebsiz infertilite diye biliyorduk taki düne kadar bizden kromozom testi yaptırmamızı istediler eşimin herşey normal cıktı bendede hata cıkmış ama hala ne olduğunu bilmiyorum iki haftaya kadar genetik uzmanıyla ve doktorumuzla randevu olacak ve öyle öğreneceğiz. Şimdi ise cok kötüyüm psikolojik olarak yıkıldım. Anneme benim cocuğum hiç olmayacak dedim. Genetik sorunları olanlar hicmi anne olamıyor. Benim gibi başına gelen varmı acaba ?

Hic panik yok arkadasim. Eger genetik sorun varsa, IVF ile olusturulan embryolariniza 3. Gunde biyopsi yapilip FIsH testine gidiyor, burada genetik bozuklugu tasiyan embryolariniz tespit edilip saglikli olanlarin transferi oneriliyor. Hic panik yok, senin isin kolay.

Belcika’da mi yaptirdiniz alti kere tup bebegi?

İnŞAllah öyledir arkadaşım. Cok kötüyüm ya hic sağlıklı gelmezse diyorum kendime engel olamıyorum ağlama krizlerindeyim. Napıcam şaşırdım. Yaş 33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…