• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek sürecinde PGT yaptırdınız mı ?

• Ankete Katılan
    340
Merhaba kızlar,ocak ayında tüp bebeğe başlıyoruz 3 doğal yoldan kayıptan sonra pgt önerdi doktorum.güncel fiyatlar nedir totalde ne kadara mal oluyor?

Artık devlette pgt yapıyor Bağcılar devlet hastanesinde Ocak’tan sonra başlayacak genetik bölümünde ama biyopsi yi devlet hastaneleri yapmıyor

Direkt dolar olarak mı alıyorlar,yoksa bu süreçte nakit tl elden nasıl işliyor bir fikrim yok.ona göre dolar kuruna göre doşar yapmak mı gerekiyor
Memorial de dolar bazlı tl aldılar bizden ama diyorum ya devlet hastanesinde yapılıyor bir görüş istersen anlaşmalı hastanesi vardır devlet hastanesinde tl olur hem

Memorial de dolar bazlı tl aldılar bizden ama diyorum ya devlet hastanesinde yapılıyor bir görüş istersen anlaşmalı hastanesi vardır devlet hastanesinde tl olur hem
Benim özel olacak doktorumun anlaşmalı olduğu yerleri öğrenicem bu gidişimde.istanbulda çalıştığı iki merkez var.anladım kredi kartı banka kartı vs olmuyor direkt dolar sanırım.dolar yapıl kenara koymalı.

Zam mı geldi Memorial a? 7.750 ydi sanki fiyatı. Pgt hariç tabi
Bahceci de dediğin gibi pgt/ngs hariç 8.000 şuan. Ama yılbaşı zammı olacak diyolar
Evet cnm dün sormuştum çok pahalı ;( yılda kaç kere zamlanıyor

Evet cnm dün sormuştum çok pahalı ;( yılda kaç kere zamlanıyor
Ooff off ciddi misin ya? Gercekten 1000 lira zam mı olur? Kim bu kadar maaşına zam alıyor ki:(
Ben yine 3 tane yi ngs ye gönderdim, cd56 yaptırdım, bunların sonucunu bekliyorum canım. İnşallah bu sefer tutar da yeniden denemek zorunda kalmayız

Ooff off ciddi misin ya? Gercekten 1000 lira zam mı olur? Kim bu kadar maaşına zam alıyor ki:KK43:
Ben yine 3 tane yi ngs ye gönderdim, cd56 yaptırdım, bunların sonucunu bekliyorum canım. İnşallah bu sefer tutar da yeniden denemek zorunda kalmayız
İnşallah cnm işte yokki piyasa da işi olan da sıkıntılı.
Allah yardımcımız olsun

Devlet hastanesinde ücretsiz dediginiz sey genetik test mi canim.yoksa yumurtayı anestezi ile alıp nasıl pgt yapiyorlar.pgtden sonra kaliteli yumurtalari alıp nerede transfer yapiyorlar.

Tamam canım onu öğrenmek istedim ogünün kuruna göre ödeyeceğiz kafadan 8000diyelim en az ocakta başlıyoruz.birde pgt ngs vs var
Maalesef yeni yıl zammı gelecek sanırım kliniklere :( Memorial 8.850 olmuş, Bahceci şuan 8.000. Ocakta zamlanacakmış
İnşallah başka bi extra masraf çıkmaz

Back