Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Opudan sonraki 2.adetle sanırımPgt yapıldıktan ne zaman sonra transfer yapılıyor? Bir ay iki ay? Hemen akabininde ?
Fulya bahcecide tanesi 350 usdMerhaba kızlar,ocak ayında tüp bebeğe başlıyoruz 3 doğal yoldan kayıptan sonra pgt önerdi doktorum.güncel fiyatlar nedir totalde ne kadara mal oluyor?
Şişli Memorial de tüp bebek 8850 tl gibi Bahçeci de öyle gibi artı pgtFulya bahcecide tanesi 350 usd
Şişli memorial 295 usd olması gerek
Direkt dolar olarak mı alıyorlar,yoksa bu süreçte nakit tl elden nasıl işliyor bir fikrim yok.ona göre dolar kuruna göre doşar yapmak mı gerekiyorFulya bahcecide tanesi 350 usd
Şişli memorial 295 usd olması gerek
Memorial de dolar bazlı tl aldılar bizden ama diyorum ya devlet hastanesinde yapılıyor bir görüş istersen anlaşmalı hastanesi vardır devlet hastanesinde tl olur hemDirekt dolar olarak mı alıyorlar,yoksa bu süreçte nakit tl elden nasıl işliyor bir fikrim yok.ona göre dolar kuruna göre doşar yapmak mı gerekiyor
Benim özel olacak doktorumun anlaşmalı olduğu yerleri öğrenicem bu gidişimde.istanbulda çalıştığı iki merkez var.anladım kredi kartı banka kartı vs olmuyor direkt dolar sanırım.dolar yapıl kenara koymalı.Memorial de dolar bazlı tl aldılar bizden ama diyorum ya devlet hastanesinde yapılıyor bir görüş istersen anlaşmalı hastanesi vardır devlet hastanesinde tl olur hem
Pardon yanlış okumuşum dolar bazlı tl demişsiniz özür dilerim.Memorial de dolar bazlı tl aldılar bizden ama diyorum ya devlet hastanesinde yapılıyor bir görüş istersen anlaşmalı hastanesi vardır devlet hastanesinde tl olur hem
Zam mı geldi Memorial a? 7.750 ydi sanki fiyatı. Pgt hariç tabiŞişli Memorial de tüp bebek 8850 tl gibi Bahçeci de öyle gibi artı pgt
O günlü kurdan tl ye çevirip tl ödemiştik biz Bahceciye. Kredi kartıyla ödedik, kliniğe gitmedik.Direkt dolar olarak mı alıyorlar,yoksa bu süreçte nakit tl elden nasıl işliyor bir fikrim yok.ona göre dolar kuruna göre doşar yapmak mı gerekiyor
Evet cnm dün sormuştum çok pahalı ;( yılda kaç kere zamlanıyorZam mı geldi Memorial a? 7.750 ydi sanki fiyatı. Pgt hariç tabi
Bahceci de dediğin gibi pgt/ngs hariç 8.000 şuan. Ama yılbaşı zammı olacak diyolar
Ooff off ciddi misin ya? Gercekten 1000 lira zam mı olur? Kim bu kadar maaşına zam alıyor kiEvet cnm dün sormuştum çok pahalı ;( yılda kaç kere zamlanıyor
İnşallah cnm işte yokki piyasa da işi olan da sıkıntılı.Ooff off ciddi misin ya? Gercekten 1000 lira zam mı olur? Kim bu kadar maaşına zam alıyor ki
Ben yine 3 tane yi ngs ye gönderdim, cd56 yaptırdım, bunların sonucunu bekliyorum canım. İnşallah bu sefer tutar da yeniden denemek zorunda kalmayız
Gercekten çok haklısınİnşallah cnm işte yokki piyasa da işi olan da sıkıntılı.
Allah yardımcımız olsun
Devlet hastanesinde ücretsiz dediginiz sey genetik test mi canim.yoksa yumurtayı anestezi ile alıp nasıl pgt yapiyorlar.pgtden sonra kaliteli yumurtalari alıp nerede transfer yapiyorlar.Memorial de dolar bazlı tl aldılar bizden ama diyorum ya devlet hastanesinde yapılıyor bir görüş istersen anlaşmalı hastanesi vardır devlet hastanesinde tl olur hem
Tamam canım onu öğrenmek istedim ogünün kuruna göre ödeyeceğiz kafadan 8000diyelim en az ocakta başlıyoruz.birde pgt ngs vs varO günlü kurdan tl ye çevirip tl ödemiştik biz Bahceciye. Kredi kartıyla ödedik, kliniğe gitmedik.
Maalesef yeni yıl zammı gelecek sanırım kliniklere Memorial 8.850 olmuş, Bahceci şuan 8.000. Ocakta zamlanacakmışTamam canım onu öğrenmek istedim ogünün kuruna göre ödeyeceğiz kafadan 8000diyelim en az ocakta başlıyoruz.birde pgt ngs vs var