- 14 Ocak 2017
- 761
- 882
- 18
- 35
Ay carsamba randevum benimde belli olur cinsiyet ins. , sizlerinkini duyuyorum heycanlaniyorum , rabbim hayirlisini sagliklisini versin kizimda yok oglumda ama iste insan ogrenmek istiyorTeşekkürler cnim. 11 haftalığız nasipse
Öncelik saglikli hayirli olması tabiki ama bn cocuklugumdan beri heep kızım olsun istemiştim ya nasip işte. Ben kanamam var diye gittim vajinal muayene yaptı cadı kızım bacaklarını apaçık tutmuş öyle gördük saklasa göremezdim dedi :)Ay carsamba randevum benimde belli olur cinsiyet ins. , sizlerinkini duyuyorum heycanlaniyorum , rabbim hayirlisini sagliklisini versin kizimda yok oglumda ama iste insan ogrenmek istiyor
Benim de lekelenmelerim devam ediyor.. doktor sorun yok dedi.. takilacak bir sey olmasa da yine de insan bitse diyor. Bana iki embriyo transfer edilmişti tek gebelik var beta hcg de yuksekti aslinda.. doktorum vucudun tutmayan embriyoyu atıyor olabilir dedi.. sende de var mi öyle bir durum?merhaba. 11+6 olduk fakt bu lekeler beni mahvetti. tam artık leke falan bitti normaliz diyorum hop bi başlıyor yine en baştan içerde neler oluyor korkusu.. bunlar hiç mi bitmeyecek kızlar?
6.haftada iki kese gördük. sonra 8.hafta kalp atışı için gittiğimde keselerden biri gelişimini durdurmuştu. sonra gitgide küçüldü zaten. o dönem benimde kahve/kırmızı lekelenmem olmuştu ama şimdiki onunla alakalı değildir artık 12.haftaya başlıyorum yarın.Benim de lekelenmelerim devam ediyor.. doktor sorun yok dedi.. takilacak bir sey olmasa da yine de insan bitse diyor. Bana iki embriyo transfer edilmişti tek gebelik var beta hcg de yuksekti aslinda.. doktorum vucudun tutmayan embriyoyu atıyor olabilir dedi.. sende de var mi öyle bir durum?
Bana bile daha surebilir dedi.. umarim senin de oyledir ve onemsizdir6.haftada iki kese gördük. sonra 8.hafta kalp atışı için gittiğimde keselerden biri gelişimini durdurmuştu. sonra gitgide küçüldü zaten. o dönem benimde kahve/kırmızı lekelenmem olmuştu ama şimdiki onunla alakalı değildir artık 12.haftaya başlıyorum yarın.
kaçıncı haftadasın? kaybolan keseden dolayıdır inşallah..Bana bile daha surebilir dedi.. umarim senin de oyledir ve onemsizdir
canım hamilelikten sanırım. benim ergenlikte bile sivilcem çıkmamıştı şimdi heryerimde bi kabartı hele yüzüm fena..Kizlar benim sivilcelerim artti iyice acaba hamilelikten mi yada ilaclardan mi ,ozellikle göğüslerimde cok fazla kirmizi kirmizi et beni gibi
7. Hafta.. inşallahkaçıncı haftadasın? kaybolan keseden dolayıdır inşallah..
Canım ya kesme ümidini bak bebişin de etkilenir. Sen bol bol dua et o iyi olacak inşallahSlm kizlar..benden pek iyi haber yok..bebek 7 gunde 2 gunluk geelismis. Adete gorede 9 gun geride. Carsamba tekrar gidicem. Ama pek umut verici degil
Ben de umutlu degilim. Cok uzgunum
Insallah ama elimde degil..hic iyiye yoramiyorum. Gecen hafta 5 gun geri dediginde icime kurt dusmustu.. bugun daha da umudum azaldiCanım ya kesme ümidini bak bebişin de etkilenir. Sen bol bol dua et o iyi olacak inşallah
Bol su içiyor musun pekiInsallah ama elimde degil..hic iyiye yoramiyorum. Gecen hafta 5 gun geri dediginde icime kurt dusmustu.. bugun daha da umudum azaldi
Iciyorum canim. Gercekten cok su icerim gunde 2.5 lt iciyorum.Bol su içiyor musun peki
Telas etme bir ara bende de bitmisti sonra geri geldi belirtilerSelam arkadaşlar benimde bugün 9+3 ama bugün sabahtan bütün belirtiler gitti ve çok tedirgin oldum yine yani inanınki kusan arkadaşlara heveslenesim geliyo çünkü en azından bebeğinizin sizinle olduğuna dair belirti bende şimdi hiç biri kalmadı göğsümün ağrısı çok çok azaldı bu ne şimdi sizce bebeğime birşey olsa anlarmıyım hani kanama ağrı gibi birşeymi olur sizce ne olur aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarada belki vardır
Canim bende vajinusmus var bu yuzden tup bebek yaptim zaten sence vajinal muayene olabilmem mumkunmu
Slm kizlar..benden pek iyi haber yok..bebek 7 gunde 2 gunluk geelismis. Adete gorede 9 gun geride. Carsamba tekrar gidicem. Ama pek umut verici degil
Ben de umutlu degilim. Cok uzgunum
Selam arkadaşlar benimde bugün 9+3 ama bugün sabahtan bütün belirtiler gitti ve çok tedirgin oldum yine yani inanınki kusan arkadaşlara heveslenesim geliyo çünkü en azından bebeğinizin sizinle olduğuna dair belirti bende şimdi hiç biri kalmadı göğsümün ağrısı çok çok azaldı bu ne şimdi sizce bebeğime birşey olsa anlarmıyım hani kanama ağrı gibi birşeymi olur sizce ne olur aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarada belki vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?