• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Aynı yerdemi muayene oldun? Adetle uyumlu olmayabiliyor 1 ile 2 hafta geriden olabilir diyor doktorlar, stres yapma biliyorsun en büyük düşmanımız stres, inşallah herşey yolunda gidecek.

Ara ara belirtiler azalıyor , kayboluyor gibi sonra geri geliyor, bir terslik olsa mutlaka belirti veriyor canım ,2 kaybım var 2 sindede çok az pembe akıntım olmuştu , ters giden bir şey olsa emin ol ağrı yada kanama belirti verir.
Hepimiz ne kadarda tedirginiz korkularımız var malesef , içini ferah tut canım , stres yok :))
Ayni yerde bakildi canim 7 gunde 2mm buyumus. 7w4d olmam lazim 6w1d gorunuyo.
Gecen hafta 5w6d cikmisti. 2 gun artmis yani

Tekrar gidicem diyorsun belki büyümesi hızlanır ,ne bileyim hani diyorlar ya şu kadar gerideydi haftasını yakaladı diye , Allahtan ümit kesilmez,Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah, iyi düşünelim iyi olsun.

Tekrar gidicem diyorsun belki büyümesi hızlanır ,ne bileyim hani diyorlar ya şu kadar gerideydi haftasını yakaladı diye , Allahtan ümit kesilmez,Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah, iyi düşünelim iyi olsun.
Gercekci olmak gerekirse pek umudum yok canim. Allahtan umut kesilmez ama. Hayirlisi neyse o olsun diyecek biseyim yok. Elimde olsa keske.

Iyi aksamlar kizlar, burada herkes hamile herkesi tebrik ederim oncelikle saglikli hamilelikler ve saglikli bebekler dilerim:) sizler basarili olabildiniz ve acaba embriyolarinizin kalitesi nasildi? Benim 2 donmusum var biri orta biri az daha zayifmis, basari sanslari var mi bilmiyorum, 6.gun embriyosu..sonucta hamile kalabildiniz ve acaba kalite olarak benim gibi olan var mi merak ettim , simdiden tesekkurler :)

Iyi aksamlar kizlar, burada herkes hamile herkesi tebrik ederim oncelikle saglikli hamilelikler ve saglikli bebekler dilerim:) sizler basarili olabildiniz ve acaba embriyolarinizin kalitesi nasildi? Benim 2 donmusum var biri orta biri az daha zayifmis, basari sanslari var mi bilmiyorum, 6.gun embriyosu..sonucta hamile kalabildiniz ve acaba kalite olarak benim gibi olan var mi merak ettim , simdiden tesekkurler :)
canım benimde iki dondurulmuşum vardı. 5.gün kalitesinden emin olamadıkları için 6.gün donduruldular. biri fena değil diğeri ortanın altında demişlerdi. ikiside transfer edildi. başta iki kese göründü ama sonra teke düştü. yinede iyi olan tutmuştur diyemem belli olmuyor çünkü. ilk transferimde çok iyi kaliteydi tutmadı.. allah sanada nasip etsin inş

canım benimde iki dondurulmuşum vardı. 5.gün kalitesinden emin olamadıkları için 6.gün donduruldular. biri fena değil diğeri ortanın altında demişlerdi. ikiside transfer edildi. başta iki kese göründü ama sonra teke düştü. yinede iyi olan tutmuştur diyemem belli olmuyor çünkü. ilk transferimde çok iyi kaliteydi tutmadı.. allah sanada nasip etsin inş
Cok saol cnm benim de aynen 6.gun beklendi emin olunmadigi icin, cok benziyor sana durum, umit oldun bana cok tesekkurler cnm, Allah razi olsun saglikla kucagina almani dilerim..

Cok saol cnm benim de aynen 6.gun beklendi emin olunmadigi icin, cok benziyor sana durum, umit oldun bana cok tesekkurler cnm, Allah razi olsun saglikla kucagina almani dilerim..
inşallah canım. bu iş hamile kalmakla bitmiyor. şimdiden üzme kendini. pozitifi görünce kese görünecek mi kalbi atacak mı diye zaten elin yüreğinde gezeceksin. rabbim bekleyen herkese anneliği, bizlere de evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..

Aynı yerdemi muayene oldun? Adetle uyumlu olmayabiliyor 1 ile 2 hafta geriden olabilir diyor doktorlar, stres yapma biliyorsun en büyük düşmanımız stres, inşallah herşey yolunda gidecek.

Ara ara belirtiler azalıyor , kayboluyor gibi sonra geri geliyor, bir terslik olsa mutlaka belirti veriyor canım ,2 kaybım var 2 sindede çok az pembe akıntım olmuştu , ters giden bir şey olsa emin ol ağrı yada kanama belirti verir.
Hepimiz ne kadarda tedirginiz korkularımız var malesef , içini ferah tut canım , stres yok :))
Telas etme bir ara bende de bitmisti sonra geri geldi belirtiler
Ay keşke telaş etmesem keşke rahat olabilsem ama işte beynime bi defa girmiş artık çıkmıyor daima bi belirti arıyorum kafayı yemesem iyidir ikinci çocukta rahat olurum diyodum ama hiç alakası yok aynı stres aynı duygular aynı korkular inşallah bu bebeğimde sağlıkla doğar ve bütün arkadaşlarda sağlıklı Doğum yapar

inşallah canım. bu iş hamile kalmakla bitmiyor. şimdiden üzme kendini. pozitifi görünce kese görünecek mi kalbi atacak mı diye zaten elin yüreğinde gezeceksin. rabbim bekleyen herkese anneliği, bizlere de evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..
Amin cnm amin, Gercekten zor surec her asamasi dedigin gibi stres bitmiyor hic..ne yapalim kismetimiz bu basa gelen cekilir:) allah sonumuzu hayir eylesin cnm

Iyi aksamlar cnım. 6. Gün çok güzel bi embriyo masallah. Yani kalitesizi bile nekadar güçlü ki 6. Güne gelmis. Bana 5. Gün 5aa transfer edilmisti. Insallah sende güzel haberlerle gelirsin buraya :)

canım geçen hafta 5+6 gözükmüş bu hafta 6+6 olması gerekiyordu 5gün geriden gidiyor. buda çok fazla değil ümidini kesme

Slm kizlar..benden pek iyi haber yok..bebek 7 gunde 2 gunluk geelismis. Adete gorede 9 gun geride. Carsamba tekrar gidicem. Ama pek umut verici degil

Ben de umutlu degilim. Cok uzgunum
15 güne kdr normal üzülme kalp atışı düzgünse sorun olmaz o arayı kısa süre içince kapatır boşuna üzülmüş olcan ;)

edosko edosko cnm bnm ikizlerde gerideydi. 1 hafta falan hatta.10+0 daki kontrolde ileri çıktı .yani ilk haftalar geri olabilir takılma kalbi atio sonuçta ferah tut içini. Bu doktoru degis sen gülüm

15 güne kdr normal üzülme kalp atışı düzgünse sorun olmaz o arayı kısa süre içince kapatır boşuna üzülmüş olcan :KK66:
Bilmiyorum canim
.bildigim aradaki farkin kapanmasi gerekigi benim.arttigi icin iyi dusunemiyorum.. kalp atisi var. Ama gecen sefer 110 du. Dun 92 cikti. Ondada azalma var..

edosko edosko cnm bnm ikizlerde gerideydi. 1 hafta falan hatta.10+0 daki kontrolde ileri çıktı .yani ilk haftalar geri olabilir takılma kalbi atio sonuçta ferah tut içini. Bu doktoru degis sen gülüm
Canim 2 dr a gidiyorum iste
Tup bebek dr um. Ici dolu dedi sevindi. Bos gebelikten suphelenmstm gecen hafta bu kiza nasil derim diye seni dusunuyorm 1 haftadir dedi..tabi ben baska bi dra gittm demedim..kalp atisi yeni baslamis dedi.onuda yorumlayamadm. Gecen hafta gittim o zaman yeni baslamisti diyemedim. Tup dr um bu kadar soledi.

Hemen ciktim.iste oteki dr a gittim
.olcumler ona ait.carsamba tekrar cagirdi. Takip etmemiz gerekiyo dedi..surat ifadesi pek iyi degildi. Olcumler yaniltir dedi. Ama cok ugrasti tekrar tekrar olctu.. geriden gelmesi degilde. 1 haftada yeteri kadar gelismemesi moralimi cok bozdu

canım merhaba. epeydir görünmüyorsun buralarda. nasılsın herşey yolunda mı?
İyiyim cnm bolca lekelenmelerim var malesef cuma günü Rahime dikiş atılacak ikiz diye riske almayalım dedi doktor .. hamileliğin keyfine varamadım stres sıkıntıdan rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip etsin hepimizin sen nasılsın iyimizin:)
Bilmiyorum canim
.bildigim aradaki farkin kapanmasi gerekigi benim.arttigi icin iyi dusunemiyorum.. kalp atisi var. Ama gecen sefer 110 du. Dun 92 cikti. Ondada azalma var..
Benim kızımdada 1hafta geriden gidiyor demişti 1 ay geçmeden normale döndü
Rabbim isterse hiç bşy engel olmaz ini bşy olmuycak

Peki fark acilmismiydi.. 1 hafta sonra 10 gun geri dustumu..benim dert ettigim geriden gelmesi degil. 1 haftada az gelismesi. :(
İyiyim cnm bolca lekelenmelerim var malesef cuma günü Rahime dikiş atılacak ikiz diye riske almayalım dedi doktor .. hamileliğin keyfine varamadım stres sıkıntıdan rabbim sonuna kdr götürmeyi nasip etsin hepimizin sen nasılsın iyimizin:)

Benim kızımdada 1hafta geriden gidiyor demişti 1 ay geçmeden normale döndü
Rabbim isterse hiç bşy engel olmaz ini bşy olmuycak

Peki fark acilmismiydi.. 1 hafta sonra 10 gun geri dustumu..benim dert ettigim geriden gelmesi degil. 1 haftada az gelismesi. :KK43:
Yok cnm her gittiğimde ara kapanmıştı benim
Sen bidaha gittiğinde ne olacağı belli olur şnş iyi de olcak kötü hissetmiyorum İnan

Back