• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Siyah beyaz :) bende alttan muayene etti yine ama dinletti çok kısacık hadi güzel haberlerini bekliyoruz
bakalım hala yumurtalarım şişmiş. ne kadar zaman geçti hala uyarılmış duruyorlar. bide benim rahmim ters. arkaya dönük o yüzden sanırım alttan bakamadı.

Canim dondurulmus transferi mi seninki ? Estrofemi bana 10 haftada bıraktırdı .12.hafta bırak demezse bırak cnm sen fazlasına gerek yok.birde Bulantidan dolayı ilaç aliyprmussunuz bn doktorlarım vermedi .estrofem de tüp bebek doktoru değil normal doktorum uyarınca tup bebek ci bırak dedi
dondurulmus degil. yarin kontrolumuz var insallah biraktirir canim. sizinki de ikizdi bulantilara dayanabiliyorsaniz sahane. ilac almam gereken saate kadar cikariyorum ben :KK43:

bakalım hala yumurtalarım şişmiş. ne kadar zaman geçti hala uyarılmış duruyorlar. bide benim rahmim ters. arkaya dönük o yüzden sanırım alttan bakamadı.

Benim yumurtalarda aynı şekilde cnm uyarılmış hatta başka bir doktora gidersen durumu şöyle panik olabilir dedi :)
yum

dondurulmus degil. yarin kontrolumuz var insallah biraktirir canim. sizinki de ikizdi bulantilara dayanabiliyorsaniz sahane. ilac almam gereken saate kadar cikariyorum ben :KK43:
Çıkarıyorum bazen tüm gün bazende tüm gün bulantı oluyor.sabrediyoRum

Bugün felaket bir baş ağrısı var .tüm günümü mahvetti huzursuz ve ağrıyla dolu geçsin artikkkk böyle bir ağrı yok gözüm bile ağrıyor. Migrenim var normalde

canım kese kaç mm peki.
ben de 6+4 de karnımdan bakan tüp bebek dr um görmemişti. aynı gün başka kadın doğumcu alttan muayenede gördü. kesem 21 mm di. sanırım 20 mm den sonra bebek görünüyormuş ( tam emin değilim öyle hatırlıyorum ) günlerimiz yakın yarın 7+4 olcak benimde randevum var. çok merak ediyorum ben de.
1.5 cm dedi canim yanlis degilsem simdi gorunmez cok erken dedi daha bakmadan 15 gu sonra gorunur dedi ama ben cok tedirginim yinede

canım kese kaç mm peki.
ben de 6+4 de karnımdan bakan tüp bebek dr um görmemişti. aynı gün başka kadın doğumcu alttan muayenede gördü. kesem 21 mm di. sanırım 20 mm den sonra bebek görünüyormuş ( tam emin değilim öyle hatırlıyorum ) günlerimiz yakın yarın 7+4 olcak benimde randevum var. çok merak ediyorum ben de.
Senin haftani neye gore hesapladi canim doktorun son adetine goremi ki benimki oyle hesapladi cok sacma geldi bana 30 ocaktaki transferi 11 ocaktan sayiyo neden se

Hani vajinal bakılsa daha iyi olacak gibi ama sanırım korkun var ,aslında hiç korkulacak birşey değil, eskiden bende vajinal muayene olacağım zaman çok stresli oluyordum doktorum makat kısmını rahat bırakırsam çok kolay olduğunu söyledi o günden sonra vajinal muayenelerim hep rahat geçti, ama korku farklı birşey tabiki benimde yenemediğim farklı korkularım var malesef:)
Canim bende vajinusmus var bu yuzden tup bebek yaptim zaten sence vajinal muayene olabilmem mumkunmu

Canim bende vajinusmus var bu yuzden tup bebek yaptim zaten sence vajinal muayene olabilmem mumkunmu
Canım kusura bakma aslında sorularımla seni sıkıntıya sokmak istemem ama sen tüp bebek yaparken nasıl muane oldun çünkü iki 3 günde bir alttan yumurtalık kontrolü yapılmak zorunda bunu nasıl aştın ( Lütfen merakımdan sordum mazur gör

Kızlar ilk kez kanamam oldu hastaneye gittim. Bebeğin eşi asagidaymis eger kanama durmazsa rahime dikiş atilatacakmis. Progesteron igne ve crinone jel verdi. Ense kalınlığı 1.11 çıktı çok iyimis. Bide kızım olacağını ögrendim. Bugünün en güzel haberi buydu sanırım. Böyle bi durum yaşayan varmı duzelir mi :(

Kızlar ilk kez kanamam oldu hastaneye gittim. Bebeğin eşi asagidaymis eger kanama durmazsa rahime dikiş atilatacakmis. Progesteron igne ve crinone jel verdi. Ense kalınlığı 1.11 çıktı çok iyimis. Bide kızım olacağını ögrendim. Bugünün en güzel haberi buydu sanırım. Böyle bi durum yaşayan varmı duzelir mi :KK43:
gözün aydın canım. ense kalınlığı güzel çıkmış.

Kızlar ilk kez kanamam oldu hastaneye gittim. Bebeğin eşi asagidaymis eger kanama durmazsa rahime dikiş atilatacakmis. Progesteron igne ve crinone jel verdi. Ense kalınlığı 1.11 çıktı çok iyimis. Bide kızım olacağını ögrendim. Bugünün en güzel haberi buydu sanırım. Böyle bi durum yaşayan varmı duzelir mi :KK43:
şuan kaçıncı haftadasın

Back