ense kalınlığı önemli. ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum zaten. net bir sonuç vermiyor.olasılık veriyor. halamın kızına engelli dediler kan sonucuna göre. sağlıklı nurtopu gibi oğlu oldu ve şuan ilk okulda ve sınıf birinicisi.Evet cnim sagolasin ama kanama korkuttu. Doktor çok ic açıcı konusmadi baska doktorada gidicem. Ya bide ense kalınlığı normal çıkıp kan testinde aksi bisey olabiliyomu
11 oldum cnimşuan kaçıncı haftadasın
Masallaj subanallah. Ya bnde aldırma vs hicbisey düşünmüyorum. Sadece engelli bi çocuğum olucaksa araştırma falan yapip verimli bi anne olmak istediğimden. Hakkimizda hayirlisiense kalınlığı önemli. ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum zaten. net bir sonuç vermiyor.olasılık veriyor. halamın kızına engelli dediler kan sonucuna göre. sağlıklı nurtopu gibi oğlu oldu ve şuan ilk okulda ve sınıf birinicisi.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ama çokda sonuca bağlı kalma net sonuç vermiyorMasallaj subanallah. Ya bnde aldırma vs hicbisey düşünmüyorum. Sadece engelli bi çocuğum olucaksa araştırma falan yapip verimli bi anne olmak istediğimden. Hakkimizda hayirlisi
Amiin cnim. Hepimize nasip etsin insallahrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ama çokda sonuca bağlı kalma net sonuç vermiyor
merhaba. son kontrolümde doktorum %70-80 oranında doğruluk payı var demişti. aynı şekilde nifty test var o da tarama için yapılıyor ve %99 doğruluk payı varmış. ben ikisini de yaptırmayacağım. %1 nil'e olsa yanılma payını göze alamam. dahası evladımın canını özürlü bile olsa alamam benim düşüncem bu..Masallaj subanallah. Ya bnde aldırma vs hicbisey düşünmüyorum. Sadece engelli bi çocuğum olucaksa araştırma falan yapip verimli bi anne olmak istediğimden. Hakkimizda hayirlisi
Bnimde düşüncem tam olarak bu. Ama özel bakım isteyen çocuklar oldugu icin arastirma ve gerekirse özel egitimler alicam bakimiyla ilgili. Asla ve asla aksi bisey düşünmedimmerhaba. son kontrolümde doktorum %70-80 oranında doğruluk payı var demişti. aynı şekilde nifty test var o da tarama için yapılıyor ve %99 doğruluk payı varmış. ben ikisini de yaptırmayacağım. %1 nil'e olsa yanılma payını göze alamam. dahası evladımın canını özürlü bile olsa alamam benim düşüncem bu..
Hep karindan bakildi canim alttan bakilmadi hic zorunlu degilmis alttan bakmakCanım kusura bakma aslında sorularımla seni sıkıntıya sokmak istemem ama sen tüp bebek yaparken nasıl muane oldun çünkü iki 3 günde bir alttan yumurtalık kontrolü yapılmak zorunda bunu nasıl aştın ( Lütfen merakımdan sordum mazur gör
canım 9.haftanın içindesin artık senin gözükür bence artık daha fazla eziyet etme kendine ve git. ben 7+1 de karından bakarak gördük ve duyduk kalbini.Hep karindan bakildi canim alttan bakilmadi hic zorunlu degilmis alttan bakmak
Dun gittim canim ilk defa keseyi girdu daha yatmadan cok kucuk goremem karindan asagidan bakma imkanimiz yokmu dedi yok dedim sonra karindan bakti zoraki keseyi gordu 15 gun sonra gorunur bebek dedi olumsuz biseyde soylemedi bend3 sormaya korktum zaten kanamam agrim falan yok bilmiyorum hayirlisi artik korkuyorum ama yapcak bisey yokcanım 9.haftanın içindesin artık senin gözükür bence artık daha fazla eziyet etme kendine ve git. ben 7+1 de karından bakarak gördük ve duyduk kalbini.
anladım canım. bir sıkıntı yoktur. kötü düşünme. inşallah en kısa zamanda bebeğini görür rahatlarsınDun gittim canim ilk defa keseyi girdu daha yatmadan cok kucuk goremem karindan asagidan bakma imkanimiz yokmu dedi yok dedim sonra karindan bakti zoraki keseyi gordu 15 gun sonra gorunur bebek dedi olumsuz biseyde soylemedi bend3 sormaya korktum zaten kanamam agrim falan yok bilmiyorum hayirlisi artik korkuyorum ama yapcak bisey yok
Kendimden cok esimi alistirmaya basladim kotusu olur diye her gun soruyo ne zmn gorunur sen biliyosun soylemiyosun bana diye Allah onun yuzune baksin diyorum artik elden bisey gelmiyo cok siskinlik oluyo karnimda limonu abartiyorum galiba ondanmi oluyoki yoksa ters biseymi var gercekten kafam cok karisikanladım canım. bir sıkıntı yoktur. kötü düşünme. inşallah en kısa zamanda bebeğini görür rahatlarsın
Deme oyle her kanama bebek kaybetmek demek degilya gitmedinmi doktora Allah korusun sana bagislasin insallahMalesef dün gece kanamam oldu, bebeğimi kaybediyorum
o şişkinlik bendede varKendimden cok esimi alistirmaya basladim kotusu olur diye her gun soruyo ne zmn gorunur sen biliyosun soylemiyosun bana diye Allah onun yuzune baksin diyorum artik elden bisey gelmiyo cok siskinlik oluyo karnimda limonu abartiyorum galiba ondanmi oluyoki yoksa ters biseymi var gercekten kafam cok karisik
Sabah kalktigimda ne guzel hafif incecik oluyo gobegim gun yatana kadar balon oluyo Allah ol der insallah bizede olur ya nerde isteyen varsa onada bizede sagol canim icimi ferahlatiyosuno şişkinlik bendede var
Cnm o şişkinlik bende de var.senin son adet tarihin ne cnmSabah kalktigimda ne guzel hafif incecik oluyo gobegim gun yatana kadar balon oluyo Allah ol der insallah bizede olur ya nerde isteyen varsa onada bizede sagol canim icimi ferahlatiyosun
11 ocak son adet 30 ocak transfer canim ben transferden hesaplayip kendimi rahatlatiyorum yoksa zaman gecmiyoCnm o şişkinlik bende de var.senin son adet tarihin ne cnm
Canim hayirli olsun gözün aydin kac haftaliktin senKızlar ilk kez kanamam oldu hastaneye gittim. Bebeğin eşi asagidaymis eger kanama durmazsa rahime dikiş atilatacakmis. Progesteron igne ve crinone jel verdi. Ense kalınlığı 1.11 çıktı çok iyimis. Bide kızım olacağını ögrendim. Bugünün en güzel haberi buydu sanırım. Böyle bi durum yaşayan varmı duzelir mi
Teşekkürler cnim. 11 haftalığız nasipseCanim hayirli olsun gözün aydin kac haftaliktin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?