benim doktorum karından baktı görmezse alttan bakıyorKizlar meraba pozitif sonuc aldiktan sonra ilkkez bugun merkeze gidip kontrol olcam 6+4 haftalik olduk sizce alttani yoksa karindan mi muayene olcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim doktorum karından baktı görmezse alttan bakıyorKizlar meraba pozitif sonuc aldiktan sonra ilkkez bugun merkeze gidip kontrol olcam 6+4 haftalik olduk sizce alttani yoksa karindan mi muayene olcam
Alttan bakti canim cok sukur keseyi gordum kalp atisinida gordum Rabbum bekleyen dileyen herkese yasatsin buda ultrasin resmibenim doktorum karından baktı görmezse alttan bakıyor
maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende c.tesi günü duydum. 1 cm olmuş bileEki Görüntüle 1962987
Alttan bakti canim cok sukur keseyi gordum kalp atisinida gordum Rabbum bekleyen dileyen herkese yasatsin buda ultrasin resmi
Bana bitkisel herşey yasak canim doktoruna sor bnce sakıncası yoksa icebilirsinKızlar mide bulantısı ve kusmadan dün çok muzdarip oldum çıkardıktan sonra baş dönmeside yaşadım bugün Allah'a şükürler olsun biraz daha iyiyim. Azar azar yiyorum taze zencefil çayı içmek iyi geliyormuş internetten okudum bende içsem miki? Bebişime zarar vermez değilmi zencefil aranızda içen oldumu ? Kızlar
Gözün aydın canim Allah kucağına almayi nasip etsinEki Görüntüle 1962987
Alttan bakti canim cok sukur keseyi gordum kalp atisinida gordum Rabbum bekleyen dileyen herkese yasatsin buda ultrasin resmi
Eger cihaz iyiyse karından iyi degilde vajinal bakarlar cnim.Kizlar meraba pozitif sonuc aldiktan sonra ilkkez bugun merkeze gidip kontrol olcam 6+4 haftalik olduk sizce alttani yoksa karindan mi muayene olcam
Canim estrofem bende tansiyon yapmıştı carpintidan uyuyamiyordum. Birakinca duzeldi. Sen de kullaniyor musun?Canim troid gebelikte çok önemli düşuge sebep oluyor. Ve troid için zaten tedavi görüyorum günlük aldığım bir ilaç var dozu gebelik boyunca tekrar tekrar ayarlanacak. Tsh yüksekliği kalp çarpıntısına sebep oluyor yani yersiz de değil endişem. Isallh senin dediğim gibi sadece korkularimda kaynaklıdır.
Hosgeldiniz je le bnde devam ediyorum crinone coraspin aynı ilaçlar bana baska vitamin vermedi folik asitten baskaMerhaba hamile dostlarim. Bu başlığı ekim anneleri basliginda bir arkadas bahsetti ordan buldum. Ben de 40 yasindayim. Ilk denememde hamile kaldim ve Ilk saglikli hamileliğim. Euthrox, Crinone ve coraspin kullaniyorum sadece. Vitaminleri de biraktim sadece folik asit aliyorum. Tup bebekte aldigimiz binlerce ilactan sonra kendimi hafiflemis hissediyorum. Dr um ilk 2 ayda 2 kilo almamdan pek haz etmedi. Bulantin olsa bile zorla yemek yeme dedi. Ben zorla yiyordum gecsin diye. Bulantilarim coktu simdi bazen azaliyor o anda manyaga baglamis bir istah geliyor.
Iste boyle geciyor gunlerim. Sizleri bulduguma memnun oldum.
Maşşallah canım çok net çıkmış resim hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinEki Görüntüle 1962987
Cok gecmis olsun canim inssallah duzelirsin bebegini sag saglim alirsin kucaginaIyı aksamlar kızlar uzun zamandır yazamıyorum, kotu gunler gecırdım, kısaca anlataym, tam bebegmın kalp atısını duymaya gdecegm gunun gecesı, kanamam oldu hem de fazlaca hemen acıle gıttık, doktor ultrasonla baktı, kese hareketlı sabaha duser, dusmezse ayrıntılı ultrasonla bakarz kalp atışını duymamız gerek dedı, hastaneye yatırdı benı, ıgne yaptlar, neyse sabh ayrıntılı ultrasonda bebegımın kalp atısını duyduk cok şukur, yatışa devam dedı doktor, kan sulandırıcı ıgne kullanıyordum, doktor devam edecez dedı, tup bebek doktorum ıse hemen kes ıgneyı dedı, ıkı doktor arasnda kaldm, neyse yaptırmadm, bır haft hastane de yattm, tam kanamam bıttı çıkacgm gun sabah yenıden buyuk bır kanama gecırdm. Bu sefer doktor yapacam kan sulandırıcı ıgneyı dedı, tamam dedım ama yıne tup bebek doktorumu aradm, hemen cık o hastaneden devlet hastanesıne gıt dedı, cıktk hastaneden devlet hastanesıne gıttım. Hemen yatırdılar ve bır suru test yaptılar, ve benım guatrm yuksek çıktı, zaten ılac kullanıyordum ama hamılelıkle yukselmıs, ılacımın dozunu ayarladılar ve 10 gun sonra tekrar test yaptr dedıler, kısa dedm ama uzun oldu, sımdı evde yatıyorum hala lekelenmeler devam edıyor,
Canım bende bulantılardan mahvoldum. Ben içiyorum çayını. Ama benimki doğadan zencefil limonlu çay. Birde katı şekilde aldım onuda bi tutam koparıp ağzımda çiğniyorum. Ayrıca ıhlamur falanda içiyorum. Normal çayı içemiyorum artık bende bunlarla idare ediyorum. Bugün sabahtan beri kustum. 3 kilo vermişim.Kızlar mide bulantısı ve kusmadan dün çok muzdarip oldum çıkardıktan sonra baş dönmeside yaşadım bugün Allah'a şükürler olsun biraz daha iyiyim. Azar azar yiyorum taze zencefil çayı içmek iyi geliyormuş internetten okudum bende içsem miki? Bebişime zarar vermez değilmi zencefil aranızda içen oldumu ? Kızlar
Benim doktorum 6+6 da biraktirdi estrofemi neden acaba
Kızlarrrr müjdeeeee.bebeğimin kalp atişi duyduk:)biraz geriden geliyor ama sıkıntı yok şimdilik..
Kızlar doktordan döndüm. Bebeğim gayet iyi tam haftasında çıktı. kalp atışını doktor dinletmeden gördüm kalbi atıyor dedim. doktorda bakalım dedi sesini açtı. rabbim isteyen herkese bu anları yaşatsın. yanlız süpriz ikinci bir kese gözüktü. bebeğimin ikizide varmış ama yaşamamış. geçen hafta gelen leke ondandı galiba.
Canım bende bulantılardan mahvoldum. Ben içiyorum çayını. Ama benimki doğadan zencefil limonlu çay. Birde katı şekilde aldım onuda bi tutam koparıp ağzımda çiğniyorum. Ayrıca ıhlamur falanda içiyorum. Normal çayı içemiyorum artık bende bunlarla idare ediyorum. Bugün sabahtan beri kustum. 3 kilo vermişim.
Benim drum da hamilelik beslenmesinde uzmanmis sanirim yarim saat yemek konusunu anlatti. Ama kiloya da takik. Ilk 3 ay kilo almami istemedi. Ben 2kg aldim :)Kızlar günaydın. Kafama takıldı bisey sormak istiyorum size. Ben doktoruma çok güveniyorum bebekle ilgili cok guzel bilgiler veriyo detayli. Ama bana gelince yemem yememem gerekenlerle ilgili zerre biseu soylemiyo. Bebegi goruyoruz ve bitiyo randevu. Sizinkiler nasil geciyo baska doktor bakmalimiyim
Bu arada Dr um bazi bilgiler verdi sizinle paylasayim;
Yemek 5 öğün
Sabah sekerli gidalar, kaymak vs yasak. Her sabah yumurta, peynir zeytin salatalik domates ve cavdar/kepek ekmegi.
Ara ogunlerde 5+6 tane badem, ceviz, findik yaninda 1 meyva olabilir (meyva muz yasak harici mevsim meyvalari)
Meyva suyu yasak, seker yuklemesi dedi.
1 ogunde mutlaka zeytinyagli( kabizlik icin, ikinmak bebegi zorluyormus)
1 ogunde mutlaka et veya balik
Haftada 3-4 bakliyat (ozellikle mercimek, nohut, fasulye)
Karnabahar, brokoli, lahana koyu yeşil sebzeler surekli tüketilebilir
Sabah cay acik serbest
Gece yatmadan 1 bardak süt. Cok acikirsak icine yulaf turu seylerle alinabilir.
Tatli sutlu tatlilar var. Serbetli tatli yasak.
Suan bulantilarla hersey kolay geliyor ama birzaman gözümün döneceğini soyledi.
Hergun yarim saat yürümek iyiymis saglikli hormon uretmek için
Hergun 8-10 bardak su(saglikli plasenta icin)
Bir de sizi strese sokacak internet sitesi vs kesinlikle yasak
Kendi hamileliginizi kesinlikle kimseyle kiyaslamayin ve kimseyi ornek almayin, Dr bilgisi disinda asla bir bilgiye itimat etmeyin dedi.
Benim sancilarim hep en basindan beri belimden vuruyor. Son 1 hafta bende de cogaldi. Bazen sol yumurtaligima kayiyor. Dr hepsine normal diyor. Rahim bu hafta genisliyormus ama baglar geriden geldigi icin geriliyormus. Portakal kadardi gecen hafta rahim. Bir de yorgunlukta cogaliyor.Günaydın kizlar iki gündür bel ağrısından muzdaribim. Ağrı değil belim ayriliyor resmen.
Teşekkür ederim canım ama bnimki herseyi yiyip icebilirsin dedi sordugumda. :/Benim drum da hamilelik beslenmesinde uzmanmis sanirim yarim saat yemek konusunu anlatti. Ama kiloya da takik. Ilk 3 ay kilo almami istemedi. Ben 2kg aldim :)
Kusmam olmadiginda tuhaf bir istah geliyor. Bana verdigi rejimi sana da paylasayim.
Çok ayakta kalıyorsan yada yoruluyorsan olabilir. Biraz dinlenince gecerGünaydın kizlar iki gündür bel ağrısından muzdaribim. Ağrı değil belim ayriliyor resmen.