rahim ağzı yetmezliği dedikleri şey mi? serklaj yapılıyor ve bol istirahat etmen lazım canımrahim agzi genişliği dıye bsy duydnzmu bnm dikiş atılması gerektıgnı syledi doktorm 3 aydan snra
progestan fitil kullandığım için bende de oluyor o akıntı. beyaz/şeffaf akıntıdan korkma. sarı veya yeşilimsi akıntı hele kötü koku eşlik ediyorsa enfeksiyon demekKızlar afedersiniz benim bembeyaz akıntım olmaya basladi dünden beri. Enfeksiyon falanmidir yoksa normalmi?
Insallahhh yaaa valla gitmeyw korkuyorum yine goremessem diyeOhhh çok şükürbende tup bebek merkezine gittiğimde sadece görmüştüm doktor bizim cihazlardan kaynakli demişti özele gittim hemencik duymustu. Cok sevindim tatlimm. @Hanzade tatlim sira sende insallah
bn rahım fılmı cekılmıstım raporumdada yazıyo bız suan takıp altındayız 12 ncı haftada dikiş atılcak belli testler yapıldıktan snra ddı bebege zararı olmaz ddı bsy olr mu kiEvet canim benim dr um da bakti 3.5 iyi dedi.3 un altinda olunca galiba dikis atiliyor ilerde dusuk riski olmasin diye
ewdeyım hıc bı iş yapmıyorum progesteron iğnem var sadece ıgne vurulmaya cıkıyorum onn dısında yemek yapıyorm asadece calısmıyorm zaten suanrahim ağzı yetmezliği dedikleri şey mi? serklaj yapılıyor ve bol istirahat etmen lazım canım
beyaz degil sarı olursa iltihap olabilir idrar testi yaptr bnce cnmKızlar afedersiniz benim bembeyaz akıntım olmaya basladi dünden beri. Enfeksiyon falanmidir yoksa normalmi?
Gözünaydın canım maşallah bebişine. Diğer kese için üzüldüm hayırlısı olsun inş. Benimde Çarşamba günü Dr muayenem var inş bizde duyarız pıt pıt sesleri. Benimde geçen hafta 10-15 dk süren bir hafif kanamam olmuştu acilen hastaneye gittik kendi Dr um yoktu. O an hastanede bulunan kadın doğumcu bir kese daha gördü ikiz de olabilir diğer kese kanama alanı da olabilir Dedi. Çarşamba belli olacak artık hayırlısı.Kızlar doktordan döndüm. Bebeğim gayet iyi tam haftasında çıktı. kalp atışını doktor dinletmeden gördüm kalbi atıyor dedim. doktorda bakalım dedi sesini açtı. rabbim isteyen herkese bu anları yaşatsın. yanlız süpriz ikinci bir kese gözüktü. bebeğimin ikizide varmış ama yaşamamış. geçen hafta gelen leke ondandı galiba.
Çok şükür hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklamanı Allah nasip etsin inşKizlar hepinizi etiketleyemedim telefondan girdigim icin.. ben daha onceki takip doktoruma gittim icim rahat etmedi.. cok sukur kalp atisini zor da olsa gordu. Ama daha sesi yok. Pit pit goz kirpiyoduyalniz 6+ 4 degil 5 +6 olarak gorundu. Sorun degil filan dedi ama. Biraz olsun icim rahatladi
Jeli biraktim ama benprogestan fitil kullandığım için bende de oluyor o akıntı. beyaz/şeffaf akıntıdan korkma. sarı veya yeşilimsi akıntı hele kötü koku eşlik ediyorsa enfeksiyon demek
Dikiş in hiç zararı yok canım sen rahat ol normal yapacaksan doğuma yakın dikişler i aciyorlar eğer sezeryansa bazen bir sonraki için acmiyirlar. Sen sadece bol dinlen ağır is sakin yapmayacaksin.bn rahım fılmı cekılmıstım raporumdada yazıyo bız suan takıp altındayız 12 ncı haftada dikiş atılcak belli testler yapıldıktan snra ddı bebege zararı olmaz ddı bsy olr mu ki
Yok kız bnm sarı akıntı var transferden beri geçen testler yapıldı tertemiz masallah.akıntı normal kaşıntı ve yanma yoksaprogestan fitil kullandığım için bende de oluyor o akıntı. beyaz/şeffaf akıntıdan korkma. sarı veya yeşilimsi akıntı hele kötü koku eşlik ediyorsa enfeksiyon demek
sagol cnmm anestezı verıyolarmıs galiba dikiş için cok cok dıkkat edıyorum egılmıyorum bile hıçDikiş in hiç zararı yok canım sen rahat ol normal yapacaksan doğuma yakın dikişler i aciyorlar eğer sezeryansa bazen bir sonraki için acmiyirlar. Sen sadece bol dinlen ağır is sakin yapmayacaksin.
Sagol canim insallahhhÇok şükür hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklamanı Allah nasip etsin inş
canım bence git görürsün. ben bugün 7+1 oldum karından gördü.Insallahhh yaaa valla gitmeyw korkuyorum yine goremessem diye
sağol canım,hakkında hayırlısı olsun. benim kırmızı kanamam hiç olmadı. kanama alanı yok dedi. kahve leke geldi 1dk sürmedi. geçen hafta 1 kese vardı bugün 2 görüldü. birinde bebek yoktu.Gözünaydın canım maşallah bebişine. Diğer kese için üzüldüm hayırlısı olsun inş. Benimde Çarşamba günü Dr muayenem var inş bizde duyarız pıt pıt sesleri. Benimde geçen hafta 10-15 dk süren bir hafif kanamam olmuştu acilen hastaneye gittik kendi Dr um yoktu. O an hastanede bulunan kadın doğumcu bir kese daha gördü ikiz de olabilir diğer kese kanama alanı da olabilir Dedi. Çarşamba belli olacak artık hayırlısı.
Cnm sen medipole devam edecek misin Günseli hoca bana bir kontrole daha geleceksin sonra artik biz takip edemiyoruz dediSagol canim insallahhh
Yok canim. Allah nasip ederde ilerleme guzel giderse. Devam etmicem. Banada ters aslinda yalniz gidip gelemiyorum.. bugun gittigim dr a gidicem.bahcelievlerde memorial hizmet hastanesi meltem hanim. Ablamda onda dogum yapti gelinimizde. Dogum.yapan cok tanidiklarimiz var. Iyi bi dr. Sana yakinsa git. Biraz muayanesi parali.. ama benim.ozel saglik sigortam var para odemiyorum.Cnm sen medipole devam edecek misin Günseli hoca bana bir kontrole daha geleceksin sonra artik biz takip edemiyoruz dediorada bana uzak normalde ben Günseli hoca için gidiyorum ama bakalım o birini önerir mı ?
Yok cnm ya ters kalıyorYok canim. Allah nasip ederde ilerleme guzel giderse. Devam etmicem. Banada ters aslinda yalniz gidip gelemiyorum.. bugun gittigim dr a gidicem.bahcelievlerde memorial hizmet hastanesi meltem hanim. Ablamda onda dogum yapti gelinimizde. Dogum.yapan cok tanidiklarimiz var. Iyi bi dr. Sana yakinsa git. Biraz muayanesi parali.. ama benim.ozel saglik sigortam var para odemiyorum.
Hmmm. Simdiden bak o zaman canim. Karar verirsin..nerede.oturuyorsun.hangi ilceYok cnm ya ters kalıyorartık yakınlarda iyi bir doktor bulurum inşallah
Evet anestezi veriliyor ama cook kisa sureli oluyormussagol cnmm anestezı verıyolarmıs galiba dikiş için cok cok dıkkat edıyorum egılmıyorum bile hıç
Cnm benim öyle rahim ağzım kısa aynen dikiş atılacak yoksa erkenden açılma ve erken Doğum olabilir korkma kolay bi operasyonrahim agzi genişliği dıye bsy duydnzmu bnm dikiş atılması gerektıgnı syledi doktorm 3 aydan snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?