Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Cnm benim öyle rahim ağzım kısa aynen dikiş atılacak yoksa erkenden açılma ve erken Doğum olabilir korkma kolay bi operasyon
Ewet doktorumda söyledi hem erken doğum olmasın diye ddi o dikiş doğuma kadar kalicak dedi canim zaten sezeryan olmak isterim o gun gelsin

İyi akşamlar hanımlar benim dünden alt karın bölgeme ağrılar giriyo bu acaba dünden başladığım magnezyumdanmı düne kadar böyle birşey yoktu hatta hiç sancım yoktu ben buna bağladım acaba iyi gelmedimi bana

Bnce bebek buyuyo ve yerlesiyo diye olablr hc magnezyum kullanmadm ama cnm

canım magnezyum kasılmayı önler ağrı yapmaz. o kısım rahimin genişleyerek kapsadığı kısım oluyor. bu haftalarda rahim büyüyerek yukarı çıkmaya başlıyor. ikinci trimesterın rahat geçmesinin nedeni rahmin yularda olması zaten. ağrına lekelenme eşlik ederse yada kramp tarzı dayanamayacağın ağrın olursa acile git tabi. geçmiş olsun

Bnce bebek buyuyo ve yerlesiyo diye olablr hc magnezyum kullanmadm ama cnm
İnşallah dediğin gibidir dün doktora gidene kadar en ufak bi sancı yoktu dün akşamdan ara ara sancı gibi girip çıkıyo
Aslında bende magnezyumun iyi olduğunu duymuştum ama aynı güne denk gelince tedirgin oldum her lavaboya girdiğimde korkuyorum leke görecem diye Allah göstermesin hayırlısı inşallah atlatırız bu stresli günleri bu günleri gülerek hatırlarız

Bnde çok duydum kasılma oluyo diyeni stres olmma bnce cnm bu aylarda haftalarda olr bnde bebis iyice tutunuyo ve yerini genisletuyo

canım bebek gelişiyor ondandır

magnezyum falan vermedi benim doktorum. bende vajinaya vuran bir ağrı, baskı hissediyorum. önceden üşüttüğümde adet dönemlerimde böyle hissederdim şimdi de ayaklarımı üşüttüm galibaaaaa diye dolanıyorum inşallah öyledir

Vajinal ağrı bnde de var cnm .olurmuş rahim büyüdüğü icinmiymis neymiş. Çoğul gebelikte daha çok oluyormus

İyi pazarlar. Kızlar ya benim hasimato troid im var geçen hafta endekronolojiye gittim tsh normal çıktı gebeligin 12. Haftasında tekrar gel dedi.ama 3 gündür felaket kalp çarpıntım var acaba troid e bağlı çarpıntı mi yoksa gebelikle alakalı bir durummu neyapmam lazım birde regli olacak gibi ağrım ara arada olsa devam ediyor. Benim gibi kalp çarpıntısı olan var mi

Kızlar aslında 6asadigimiz şeyler normal fakat bizler korkularimiz yüzünden bunun endisesini yaşıyoruz. Doktorum anın tadını çıkar korkarak yasanma burdan çıkınca senin olmeyeceginin garantisi varmı

canım kaçıncı haftadasın? ilacını kullanmaya devam ediyorsun değil mi? benim hipotiroidim var ve her ay kontrole gidiyorum. gebelik öncesi normaldi ama gebelik başladığı gibi tsh fırladı

canım kaçıncı haftadasın? ilacını kullanmaya devam ediyorsun değil mi? benim hipotiroidim var ve her ay kontrole gidiyorum. gebelik öncesi normaldi ama gebelik başladığı gibi tsh fırladı
Canim 7. Haftadayım evet ilacımı kullanıyorum geçen haftada gittim normaldi. 12 hafta gel dedi ama kalp çarpıntım olunca korkmaya başladım belki bir tahlil yaptiririm

Kızlar aslında 6asadigimiz şeyler normal fakat bizler korkularimiz yüzünden bunun endisesini yaşıyoruz. Doktorum anın tadını çıkar korkarak yasanma burdan çıkınca senin olmeyeceginin garantisi varmı
Canim troid gebelikte çok önemli düşuge sebep oluyor. Ve troid için zaten tedavi görüyorum günlük aldığım bir ilaç var dozu gebelik boyunca tekrar tekrar ayarlanacak. Tsh yüksekliği kalp çarpıntısına sebep oluyor yani yersiz de değil endişem. Isallh senin dediğim gibi sadece korkularimda kaynaklıdır.

Canim 7. Haftadayım evet ilacımı kullanıyorum geçen haftada gittim normaldi. 12 hafta gel dedi ama kalp çarpıntım olunca korkmaya başladım belki bir tahlil yaptiririm
Canım gebeligin ilk haftalarında çarpıntı olabiliyor. Bende de olmuştu hatta bir aksam carpintidan acaba panik atak mi geçiriyorum diye korktum meğersem gebeliğin ilk zamanlarında oluyormuş sonra vücut alıştıkça normala döndu. İlacını kullanıyorsan hiç korkma zamanla geçer.

S Sinem cetinkaya canim bende hasimato hastasıyım,haftaici 75 mg kullandığım ilacı hafta sonu 100 mg alıyorum.Son testte 1.59 cıkmıştı tsh ama doktor sürekli kontrol altında tutuyor.Testlerini aksatma.Kalp çarpıntısı ilk haftalarda bendede oldu sürekli tansiyok aleti ile geziyordum ama geçti sımdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…