- 14 Ocak 2017
- 761
- 882
- 18
- 35
Benim adet zamanim gecti canim o ayriydi biraz once hemsireyle görüştüm bebek ve kese büyüdükce rahim kasilma seklinde agri yaparak genisliyomus canim ilk kez gebe kalanlarda daha siddetli hissediliyomus , kanama veya lekelenmen olmadigi icin endiselenme istirahat et dediBendede var canim sanirim adet zamani yaklasti ondan olabiliyomus
Sevindim canim kotu bisey olmadikca agrilarq sizilara raziyizBenim adet zamanim gecti canim o ayriydi biraz once hemsireyle görüştüm bebek ve kese büyüdükce rahim kasilma seklinde agri yaparak genisliyomus canim ilk kez gebe kalanlarda daha siddetli hissediliyomus , kanama veya lekelenmen olmadigi icin endiselenme istirahat et dedi
Aynen canim kötü bisi olmasin saglikla alalim bebelerimizi kucagimizaSevindim canim kotu bisey olmadikca agrilarq sizilara raziyiz
Amin canim amin bende bi kac gun daha bekleyip tekrar gidicem belki gorurum de rahatlarimAynen canim kötü bisi olmasin saglikla alalim bebelerimizi kucagimiza
Ah kuzum görsende rahatlamiyosun ben cumaya yine baska doktordan randevu aldim tekrar göreyim diye insan 2 günde bi görmek istiyo yerinde mi kalbi hala atiyomu diye , sipalar öle beklettiki bizi insan inanamiyo hamile oldugunaAmin canim amin bende bi kac gun daha bekleyip tekrar gidicem belki gorurum de rahatlarim
Canim bends sen gibiyim .arada bir key daha Randevu Aldim.dr um sakincali oldugunu ultrason be kalp atisi dinlemenin vucuda isi gonderdigini bunun dusuk tehlikesini arttirdigini soylediAh kuzum görsende rahatlamiyosun ben cumaya yine baska doktordan randevu aldim tekrar göreyim diye insan 2 günde bi görmek istiyo yerinde mi kalbi hala atiyomu diye , sipalar öle beklettiki bizi insan inanamiyo hamile olduguna
Kac haftalik oldun canimTeyzoşlaar bende meleğimi gördüm bugun. 2 boyutlu ultrasonda gösterdi kocaman olmus eller ayaklar hic durmuyo. Guzel rabbim isteyen herkese hayirlisiyla bu mukemmel duyguyu yasatsin insallah. Hayal gibi geliyodu. Biri bana bunlari yasicaksin dese ya hadi ordan derdim. Bin şükür elhamdülillah
9+4 olduk cnim. Bnde 23 üne randevu aldım..rabbim hayırlı sonuclar nasip etsin insallahKac haftalik oldun canim
Ayyy rahatlanmazmi hic bi zaman o pit pit kalp atisini duymayacagiz saniyo insan ilk bebegimi duymadan kaybettim ben bunda da ayni seyi yasatmasin Rabbim kimseyede bizede insallahAh kuzum görsende rahatlamiyosun ben cumaya yine baska doktordan randevu aldim tekrar göreyim diye insan 2 günde bi görmek istiyo yerinde mi kalbi hala atiyomu diye , sipalar öle beklettiki bizi insan inanamiyo hamile olduguna
Estrafem kullaniyosun degilmi cnm.bnim de oluyor estrafem den kaynaklı olabilir. Bnde burun kanaması bile oluyor. Şükür dünkü muayeneden sonra bu pazartesi birakiyorum
Ah kuzum görsende rahatlamiyosun ben cumaya yine baska doktordan randevu aldim tekrar göreyim diye insan 2 günde bi görmek istiyo yerinde mi kalbi hala atiyomu diye , sipalar öle beklettiki bizi insan inanamiyo hamile olduguna
Teyzoşlaar bende meleğimi gördüm bugun. 2 boyutlu ultrasonda gösterdi kocaman olmus eller ayaklar hic durmuyo. Guzel rabbim isteyen herkese hayirlisiyla bu mukemmel duyguyu yasatsin insallah. Hayal gibi geliyodu. Biri bana bunlari yasicaksin dese ya hadi ordan derdim. Bin şükür elhamdülillah
Bu hafta sadece estrafem bırakıyorum. 12 haftadan sonra folic ve progestan bırakacağım.Canım sadece estrofemi mi bıraktırıyorlar diğer ilaçlara devammı?
Aynen canım ,benimde randevum 23 ne ama arada diğer Dr a gidesim var :)
Ayy maşallah ,banada hala hayal gibi geliyor ve kaybetme korkumu yenemiyorum malesef,inşallah bi dahakine bende kocaman ve hareket halindeyken görürüm.
İnşallah cnimm benimmm insallahCanım sadece estrofemi mi bıraktırıyorlar diğer ilaçlara devammı?
Aynen canım ,benimde randevum 23 ne ama arada diğer Dr a gidesim var :)
Ayy maşallah ,banada hala hayal gibi geliyor ve kaybetme korkumu yenemiyorum malesef,inşallah bi dahakine bende kocaman ve hareket halindeyken görürüm.
Ben onu sekizinci hafta bıraktım canım...Sadece crino jel clexan corasprin ve folik kullanıyorumEstrafem kullaniyosun degilmi cnm.bnim de oluyor estrafem den kaynaklı olabilir. Bnde burun kanaması bile oluyor. Şükür dünkü muayeneden sonra bu pazartesi birakiyorum
Dondurma ye cnmkızlar ben yanıyorumhem sıcak basıyor hem sürekli susuz hissediyorum. su kesmiyor, çay ve meyve suyundan başka ayran falan ne buldumsa içiyorum ama yok fenalardayım
işte dondurmayı sürekli yiyemiyorum ki kalorisi çok. buz çiğneyesim varDondurma ye cnm
Bu hafta sadece estrafem bırakıyorum. 12 haftadan sonra folic ve progestan bırakacağım.
kızlar ben yanıyorumhem sıcak basıyor hem sürekli susuz hissediyorum. su kesmiyor, çay ve meyve suyundan başka ayran falan ne buldumsa içiyorum ama yok fenalardayım
Bende de kan pıhtılaşması falan yok ama hibor falan kullanıyorum cok yakıyor ya 3 dk hayattan soğutuyor yani. Ve 12. haftaya kadar devam dedi dr ben şok. Benim doktor günde 1 tane Türk kahvesi içebilirsin dedi onun bir zararı yok dedi haberin olsunGünaydın kızlar
Şu estrofem den bende bir kurtulsaydım aslında hepsinden :) bende kan pıhtılaşması olmadığı halde Coraspin ve hibor verdiler neden acabahibor göbek çevremi mosmor yaptı ,ecza deposuyum sanki
Bir sıcak basıyor sorma bu estrofem de yapıyormuş.
Ben çay sadece sabahları çok açık bir bardak içiyorum ,Türk kahvesi tiryakisiyim transferden beri onuda içmiyorum kafein var diye hasretim çaya kahveye
Su,ayran,süt,taze sıkılmış meyve suyu tüketiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?