• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
canım bulamadım ki :KK43: başka doktorlara da danış olur mu rabbim kolaylık versin
Sağol canım bi cuma ne diycekler bakalım ona göre başka yere giderim.
Canim bende ilk bebegimde 3 ay bekledim gorurum umidiyle ama hep 4 haftalik kese olarak kaldi buyumez alalim dedi doktorum inanmadim kac doktor gezdim hepsi ayni seyi soyledi yinede bekledim kendisi de dusebilir demisti doktorum dusmedi kanamamda olmadi ama bi sabah tirnaklarim morarinca doktorum hemen gel seni zehirler deyince gidip aldirdim normal bebekti o
Simdi tup bebek denedik bundada goremedim hala 6+6 demesine ragmen hala gorunmedi vardir bundada bi hayr Allah hayirlisini versin herkesede bizede uzulme hic bekle insallah duzelir canim Allah ne derse o olur
valla korkuyorum ama artık belirsizliktende sıkıldım hamileyim desem diyemiyorum değilim desem değerler ve kese var ortada.off inşallah sende görürsün canım bebeğini.benim bugun 6+6 idi

Sağol canım bi cuma ne diycekler bakalım ona göre başka yere giderim.
valla korkuyorum ama artık belirsizliktende sıkıldım hamileyim desem diyemiyorum değilim desem değerler ve kese var ortada.off inşallah sende görürsün canım bebeğini.benim bugun 6+6 idi
Benimde ayni 6+6 ama gorunurde bisey yok

yok daha neler öyle düşünme. bende tatlıya bayılırım normalde şimdi tatlı yemiyorum. canım sürekli baharatlı acı şeyler istiyor.
Oyy oyy nerelere gitsem bugun gorunur de igneleri keser belki diyodum ne gorundu nede igneler kesildi estrofemi kesti nasil olsuysa her aksam progestan 3 gunde bi ilave proluton hergun cleaxsen sizdede devam ediyomu bu igneler

yok daha neler öyle düşünme. bende tatlıya bayılırım normalde şimdi tatlı yemiyorum. canım sürekli baharatlı acı şeyler istiyor.
Ay bnde gece uyanır nutella yerdim kaşık kaşık simdi agzima suremiyorum cnim.hic istemiyo. Hep ekşi seyler ohh miss

gece 12 de yattım. sabah 8:30 da kalktım. 13:30 da geri yattım akşam 17:00 de kalktım. bu kadar uyuduğumu hatırlamıyorum
Bende calismasam hiic uyanmam inan. Gecen izin gunumde 14 saat uyudum. Dun gece aksam 10 uyum saban 13:30da kalktim. Calismasam heeepp uyurdum kafami.koydugum yerde dalıyorum

Eklentiler

• 20170228_211009.png
    20170228_211009.png
    163,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 20170228_210951.png
    20170228_210951.png
    156,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 20170228_210933.png
    20170228_210933.png
    164,5 KB · Görüntüleme: 23
Oyy oyy nerelere gitsem bugun gorunur de igneleri keser belki diyodum ne gorundu nede igneler kesildi estrofemi kesti nasil olsuysa her aksam progestan 3 gunde bi ilave proluton hergun cleaxsen sizdede devam ediyomu bu igneler
canım hiç kafana takma geç olsun güzel oldun. zaten ilaçlar 12.haftaya kadar devam bende içiyorum estrofem

Bende calismasam hiic uyanmam inan. Gecen izin gunumde 14 saat uyudum. Dun gece aksam 10 uyum saban 13:30da kalktim. Calismasam heeepp uyurdum kafami.koydugum yerde dalıyorum
aynıyım ya hep uyku

Back