Canim hafif karin bel agrisi oluyo ara ara sendede varmi sagli sollu kasik agrisi falansanırım öyle ama için rahat edecekse bir hafta sonra bir doktora git 3 hafta bekleme çok geç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hafif karin bel agrisi oluyo ara ara sendede varmi sagli sollu kasik agrisi falansanırım öyle ama için rahat edecekse bir hafta sonra bir doktora git 3 hafta bekleme çok geç
Canım cihazı iyi değil bunun başka bir açıklaması yok.Dun kan testi yapildi tekrar 6656 cikti iyi dedi doktor gelisiyo ama neden gozukmuyo
Oyy agzina saglik icim sisti sabahtan beri dunyanin muayene parasini aliyo alamamislarmi duzgun bi cihaz insani bunalima sokuyolarCanım cihazı iyi değil bunun başka bir açıklaması yok.
Sağol canım bi cuma ne diycekler bakalım ona göre başka yere giderim.canım bulamadım ki başka doktorlara da danış olur mu rabbim kolaylık versin
valla korkuyorum ama artık belirsizliktende sıkıldım hamileyim desem diyemiyorum değilim desem değerler ve kese var ortada.off inşallah sende görürsün canım bebeğini.benim bugun 6+6 idiCanim bende ilk bebegimde 3 ay bekledim gorurum umidiyle ama hep 4 haftalik kese olarak kaldi buyumez alalim dedi doktorum inanmadim kac doktor gezdim hepsi ayni seyi soyledi yinede bekledim kendisi de dusebilir demisti doktorum dusmedi kanamamda olmadi ama bi sabah tirnaklarim morarinca doktorum hemen gel seni zehirler deyince gidip aldirdim normal bebekti o
Simdi tup bebek denedik bundada goremedim hala 6+6 demesine ragmen hala gorunmedi vardir bundada bi hayr Allah hayirlisini versin herkesede bizede uzulme hic bekle insallah duzelir canim Allah ne derse o olur
kasık ağrısı, bel ağrısı, koku hassasiyeti, arada mide yanması bulanması, uyku,yorgunluk bitkinlik hissi hepsi var canımCanim hafif karin bel agrisi oluyo ara ara sendede varmi sagli sollu kasik agrisi falan
Benimde ayni 6+6 ama gorunurde bisey yokSağol canım bi cuma ne diycekler bakalım ona göre başka yere giderim.
valla korkuyorum ama artık belirsizliktende sıkıldım hamileyim desem diyemiyorum değilim desem değerler ve kese var ortada.off inşallah sende görürsün canım bebeğini.benim bugun 6+6 idi
Iyi bari onlarin normal oldugunu biliyimkasık ağrısı, bel ağrısı, koku hassasiyeti, arada mide yanması bulanması, uyku,yorgunluk bitkinlik hissi hepsi var canım
yok daha neler öyle düşünme. bende tatlıya bayılırım normalde şimdi tatlı yemiyorum. canım sürekli baharatlı acı şeyler istiyor.Iyi bari onlarin normal oldugunu biliyim
Cok limon yiyorum kurudumu noldu acaba bebek icimde
Oyy oyy nerelere gitsem bugun gorunur de igneleri keser belki diyodum ne gorundu nede igneler kesildi estrofemi kesti nasil olsuysa her aksam progestan 3 gunde bi ilave proluton hergun cleaxsen sizdede devam ediyomu bu igneleryok daha neler öyle düşünme. bende tatlıya bayılırım normalde şimdi tatlı yemiyorum. canım sürekli baharatlı acı şeyler istiyor.
Cihaz iyi degildir belki cnim. Git rahatla bence. Degerin masallah cok guzel strese girme boşunaDun kan testi yapildi tekrar 6656 cikti iyi dedi doktor gelisiyo ama neden gozukmuyo
Ay bnde gece uyanır nutella yerdim kaşık kaşık simdi agzima suremiyorum cnim.hic istemiyo. Hep ekşi seyler ohh missyok daha neler öyle düşünme. bende tatlıya bayılırım normalde şimdi tatlı yemiyorum. canım sürekli baharatlı acı şeyler istiyor.
Ayy ne guzel soyluyosunuz Allah razi olsun yaa esim gelince ne desem diye kara kara dusunmekten beynim patladi offfCihaz iyi degildir belki cnim. Git rahatla bence. Degerin masallah cok guzel strese girme boşuna
Dimi yaa tursu limonn ayyyyAy bnde gece uyanır nutella yerdim kaşık kaşık simdi agzima suremiyorum cnim.hic istemiyo. Hep ekşi seyler ohh miss
Bende calismasam hiic uyanmam inan. Gecen izin gunumde 14 saat uyudum. Dun gece aksam 10 uyum saban 13:30da kalktim. Calismasam heeepp uyurdum kafami.koydugum yerde dalıyorumgece 12 de yattım. sabah 8:30 da kalktım. 13:30 da geri yattım akşam 17:00 de kalktım. bu kadar uyuduğumu hatırlamıyorum
Çünkü tüp bebek doktoruma gittigimde cihazlar iyi olmadigindan vajinal bakiyoruz 10 haftaya kadar demişti. Hic sıkma canını gerçektenAyy ne guzel soyluyosunuz Allah razi olsun yaa esim gelince ne desem diye kara kara dusunmekten beynim patladi offf
Ay evet bn zaten hamileligin sadece aşerme sık idrar gitme ve kalça ağrısı belirtisini yaşıyorum:) ve ilk turşu suyu asermistim :)Dimi yaa tursu limonn ayyyy
Tatlım bak bissuru var bu şekilde. Daha coook var örnekler geç döllenme cihaz vs hersey yaziyoDimi yaa tursu limonn ayyyy
canım hiç kafana takma geç olsun güzel oldun. zaten ilaçlar 12.haftaya kadar devam bende içiyorum estrofemOyy oyy nerelere gitsem bugun gorunur de igneleri keser belki diyodum ne gorundu nede igneler kesildi estrofemi kesti nasil olsuysa her aksam progestan 3 gunde bi ilave proluton hergun cleaxsen sizdede devam ediyomu bu igneler
aynıyım ya hep uykuBende calismasam hiic uyanmam inan. Gecen izin gunumde 14 saat uyudum. Dun gece aksam 10 uyum saban 13:30da kalktim. Calismasam heeepp uyurdum kafami.koydugum yerde dalıyorum
Hepsi var bendedeAy evet bn zaten hamileligin sadece aşerme sık idrar gitme ve kalça ağrısı belirtisini yaşıyorum:) ve ilk turşu suyu asermistim :)
Canim ben de gecenhafta 6+4 te gittim goremedim.olabiliyo demekki.ins goruruz.bu cuma beni tekrar cagirdi.ultrason goruntun var mi peki merak ettim benimkiyle aynimi gorunuyorIyiki yazdin canim bunu simdi ciktim muayeneden 6+6 dedi ama goremedik 3 hafta sonra daha iyi goruruz kucuk daha dedi