• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Benimde ayni 6+6 ama gorunurde bisey yok
Ay yalnız değilim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:₺
Tatlım bak bissuru var bu şekilde. Daha coook var örnekler geç döllenme cihaz vs hersey yaziyo
Ay allah senden razı olsun okuduklarım beniö içime su serpti:)
Canim ben de gecenhafta 6+4 te gittim goremedim.olabiliyo demekki.ins goruruz.bu cuma beni tekrar cagirdi.ultrason goruntun var mi peki merak ettim benimkiyle aynimi gorunuyor
cuma benimde ultrasonum var 6+3 de gittim sadece kese vardı oda cok kücük.

selam kızlar, herhalde hamileliği en berbat geçen benim aranızda :( Dün tüm gün yattım, kusmaktan içim dışıma çıktı ve çok halsiz kaldım. Bugün zar zor işe geldim, bu gidişle rapor alacağım sanırım. Durmadan mide bulantım ve kusma var, bir şey yesem 5 dk sonra çıkarıyorum. Artık dayanamıyorum :(

Günaydin kizlar....Bendede dünden beri siddetli bir bas agrısı var ne yapsam bilemedim :(

selam kızlar, herhalde hamileliği en berbat geçen benim aranızda :KK43: Dün tüm gün yattım, kusmaktan içim dışıma çıktı ve çok halsiz kaldım. Bugün zar zor işe geldim, bu gidişle rapor alacağım sanırım. Durmadan mide bulantım ve kusma var, bir şey yesem 5 dk sonra çıkarıyorum. Artık dayanamıyorum :KK43:
Allah allah biraz rapor al bencede canım.ben kızımdada bundada cok yaşamadım öyle aşiri derece miğde bulantısı yok bende.sabahları biraz oluyor sonra en sevdiğim şeyden bile tiksinebiliyorum

Yenidunya3 Yenidunya3 canım bugüne kadar bende öyleydim hiçbirşey durmuyordu midemde artık ağlamaktan helak olmustum zofer verdi doktor cok cok iyi geldi bugün bildiğin kahvaltı yaptım ve hiç öğürmedim cok mutluyum yani:)))
Birde doktor dedi ki ilaçlar A-B-C-D grubuna ayrılır bu zofer B grubunda ve hamilelik için uygundur D grubu hamilelik için uygun değildir dedi. Biz gebelere bu ilacı veriyoruz kadınlar kulübünden birileri ortaya bu ilaç için kötü birşeyler yazmış bu da kulaktan kulağa yayılmış o yüzden içmiyor kimse falan dedi. Öyle birşey yok zararlı olsa biz vermeyiz. Öğürmek bebeğe zararlı birşeydir ne kadar az olursa o kadar iyidir dedi. Aklında bulunsun arkadaşım bence hiç çekme yani aç karnına sabah akşam iç ohhh süper oldu

Günaydin kizlar....Bendede dünden beri siddetli bir bas agrısı var ne yapsam bilemedim :KK43:
Estrafem kullaniyosun degilmi cnm.bnim de oluyor estrafem den kaynaklı olabilir. Bnde burun kanaması bile oluyor. Şükür dünkü muayeneden sonra bu pazartesi birakiyorum

Yenidunya3 Yenidunya3 canım bugüne kadar bende öyleydim hiçbirşey durmuyordu midemde artık ağlamaktan helak olmustum zofer verdi doktor cok cok iyi geldi bugün bildiğin kahvaltı yaptım ve hiç öğürmedim cok mutluyum yani:)))
Birde doktor dedi ki ilaçlar A-B-C-D grubuna ayrılır bu zofer B grubunda ve hamilelik için uygundur D grubu hamilelik için uygun değildir dedi. Biz gebelere bu ilacı veriyoruz kadınlar kulübünden birileri ortaya bu ilaç için kötü birşeyler yazmış bu da kulaktan kulağa yayılmış o yüzden içmiyor kimse falan dedi. Öyle birşey yok zararlı olsa biz vermeyiz. Öğürmek bebeğe zararlı birşeydir ne kadar az olursa o kadar iyidir dedi. Aklında bulunsun arkadaşım bence hiç çekme yani aç karnına sabah akşam iç ohhh süper oldu
tamam canım sorayım alayım olmazsa, gerçekten berbat bir durumdayım, hiçbir şeyden zevk almıyorum, hayattan nefret ettim neredeyse..yiyorum 5 dk geçmiyor kusuyorum. sadece yatakta hareketsiz yatarsam midem bulanmıyor sanki :) kafayı yiyecem

Kizlar benim degisik bi kasik agrim var bugün sanki karnimin etlerini ayiriyolar adet agrisina hem benziyo hem benzemiyo ilik ilik bisiler akiyo sanki icimde , yumurtalara yakin kizimlarda daha cok üsütmüsüm gibi ama kesinlikle üsütmedim üzerimden bahtaniyeyi eksik etmedim neler oluyo bi fikriniz varmi :KK61:

Kizlar benim degisik bi kasik agrim var bugün sanki karnimin etlerini ayiriyolar adet agrisina hem benziyo hem benzemiyo ilik ilik bisiler akiyo sanki icimde , yumurtalara yakin kizimlarda daha cok üsütmüsüm gibi ama kesinlikle üsütmedim üzerimden bahtaniyeyi eksik etmedim neler oluyo bi fikriniz varmi :KK61:
Bendede var canim sanirim adet zamani yaklasti ondan olabiliyomus

Back