senin son adet tarihi transfer tarihi ve test gününü bana yazarmısınBugun bana 6+6 dedi nasil hesqpliyolar anlamadim transfer tarihim 30 ocak ona gore 4 haftalik oluyo son adete gore hesapliyolar sanirim oda 11 ocak yarin 7+0 oluyo o zmn hic bisey anlamadim
inşallah öyle dir.vakit yaklastıkca stres basıyor yinecanım öyle düşünme. sen bir sürü şey yaşamızsın. hormonlar düşüktür o yüzden görünmemiş olabilir.
canım ben 1 şubattta transfer oldum bugün 6+4 oldum. seninde 30 ocaksa ve 5. gün embriyosuysa 6+5 oldun. ben c.tesi kalp atışına gidecem.
Evet 5.gun embriyosu ilk hamileligim de iki ay beklemistim ama sadece kesesini gormustum 3.aydada sonlandirdilar gelismedigi icin kalp atisi falan hic duyulmadi ya buda oyle olursacanım öyle düşünme. sen bir sürü şey yaşamızsın. hormonlar düşüktür o yüzden görünmemiş olabilir.
canım ben 1 şubattta transfer oldum bugün 6+4 oldum. seninde 30 ocaksa ve 5. gün embriyosuysa 6+5 oldun. ben c.tesi kalp atışına gidecem.
seni çok iyi anlıyorum. benimde bu 3. hamileliğim. diğer ikisini kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım. çok zor gerçekten. ama sen benden 1 adım şansıslısın boynuna sarılacağın bir evladın var. rabbim ona sağlıklı ömürler versin. raabim isteyen herkese nasip etsin.inşallah öyle dir.vakit yaklastıkca stres basıyor yine
Dun kan testi yapildi tekrar 6656 cikti iyi dedi doktor gelisiyo ama neden gozukmuyoCnim bnim 5 haftalık vajinal görüldü, 6 haftalık karından göründü..degerlere gore degiskenlik gosterir tabiki ama bence haftaya baska bi doktora git. Görünür
gözünaydın,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. birşey sorcam ben aşırı uyuyorum normal mi ben korkmaya başladımKızlar tr bebislerim çok iyi maşallah kıpır kıpır firlama lar durmuyorlar .zıplayıp duruolar çok güzel. Hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız işallah .dualarım sizlerle
Son adet 11 ocaksenin son adet tarihi transfer tarihi ve test gününü bana yazarmısın
Benim adet günüme yakin oluyor canim , 5 gun adet olurdum hemen hemen 3-4 gunde sürüyor, anneme göre normal bebektede olurmus rahim her ay adet olmak ister gibi agri yaparmisarkadalar bende rahmimde agrı oluyor sizlerde oluyor mu
değerlerin biraz daha yükselince görürsün canım. benim değerlerin bayağı yüksek o yüzden görmüşüm demekkiSon adet 11 ocak
Transfer 30 ocak
8.gun hcg 35
11.gun hcg 176
14.gun 460
27.gun 6656
14 subatta ve bugun muayene oldum ikisindedd kese falan gorunmedi 3 hafta sonra gel dedi
Degerler dusukse o zmn anormal bisey var demekkideğerlerin biraz daha yükselince görürsün canım. benim değerlerin bayağı yüksek o yüzden görmüşüm demekki
sanırım öyle ama için rahat edecekse bir hafta sonra bir doktora git 3 hafta bekleme çok geçDegerler dusukse o zmn anormal bisey var demekki
maşallah canım sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallahKızlar tr bebislerim çok iyi maşallah kıpır kıpır firlama lar durmuyorlar .zıplayıp duruolar çok güzel. Hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız işallah .dualarım sizlerle
canım ben o kadar şok olmuştum ki doktor söylediyse bile hatırlamıyorum. sonlandırmak için acele etme lütfen. biraz bekle bikaç doktorun fikrini al duruma göre hareket et. inşallah güzel haberlerle gelirsin..Canım peki 6haftalık keseyi gördüğünde kaç mm di?bana kücük fln dediler.korkuyorum kabusa döndü bi var bi yok düştü düşmedi.her an korku içindeyim
öyle canım cok şükür amq bu kadar cok deneme olunca artık hiçbirşey teselli etmiyorseni çok iyi anlıyorum. benimde bu 3. hamileliğim. diğer ikisini kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım. çok zor gerçekten. ama sen benden 1 adım şansıslısın boynuna sarılacağın bir evladın var. rabbim ona sağlıklı ömürler versin. raabim isteyen herkese nasip etsin.
Beklıyorum bende canım cuma günü tekrar tahlil ve muayne olucak.ultrason kağidi verdiyse orda yazıyor.artık düşmediyse sonlandırıcaz dedilercanım ben o kadar şok olmuştum ki doktor söylediyse bile hatırlamıyorum. sonlandırmak için acele etme lütfen. biraz bekle bikaç doktorun fikrini al duruma göre hareket et. inşallah güzel haberlerle gelirsin..
canım bulamadım kiBeklıyorum bende canım cuma günü tekrar tahlil ve muayne olucak.ultrason kağidi verdiyse orda yazıyor.artık düşmediyse sonlandırıcaz dediler
Cnm bn paso uyuyorum uyanık olduğum saat çok az .belli bir süre sonra geçer heralde çok normal yani korkmagözünaydın,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. birşey sorcam ben aşırı uyuyorum normal mi ben korkmaya başladım
gece 12 de yattım. sabah 8:30 da kalktım. 13:30 da geri yattım akşam 17:00 de kalktım. bu kadar uyuduğumu hatırlamıyorumCnm bn paso uyuyorum uyanık olduğum saat çok az .belli bir süre sonra geçer heralde çok normal yani korkma
Canim bende ilk bebegimde 3 ay bekledim gorurum umidiyle ama hep 4 haftalik kese olarak kaldi buyumez alalim dedi doktorum inanmadim kac doktor gezdim hepsi ayni seyi soyledi yinede bekledim kendisi de dusebilir demisti doktorum dusmedi kanamamda olmadi ama bi sabah tirnaklarim morarinca doktorum hemen gel seni zehirler deyince gidip aldirdim normal bebekti oöyle canım cok şükür amq bu kadar cok deneme olunca artık hiçbirşey teselli etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?