• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
neden vajinal baktırmıyorsun bebeğe hiç bir zararı yok.
Vajinismus vardi canim bende senelerce sirf bu yuzden bebek sahibi olamadim 2 yil once tedavi gordum hemen kaldim ama 3 ay sonra gelismedigi icin gebeligi sonlandirdilar iki yildirda bi daha hamile kalamadigim icin tup bebek denedik sorunumu tam olarak cozmus degilim bu yuzden vajinal muayene olamiyorum cok isterdim vajinal baktirip bugun bebegimi gorebilmeyi

Sarisekerannesi Sarisekerannesi ben 6+1 de karından keseyi ve yolk sacını gördük hatta doktor kalp atışını gördü yanıp sönen birşey var bak o kalp atışı vajinal baksam pıt pıt sesini duyardın dedin. şaşırdım bebeği görmeden kalp atımını nasıl gördü diye

Vajinismus vardi canim bende senelerce sirf bu yuzden bebek sahibi olamadim 2 yil once tedavi gordum hemen kaldim ama 3 ay sonra gelismedigi icin gebeligi sonlandirdilar iki yildirda bi daha hamile kalamadigim icin tup bebek denedik sorunumu tam olarak cozmus degilim bu yuzden vajinal muayene olamiyorum cok isterdim vajinal baktirip bugun bebegimi gorebilmeyi
anladım canım. geçmiş olsun. geç olsun güzel olsun sorun değil

Duphalagi aldim dün basladim canim , süte gelince ah ne güzel icerdim bi bilsen ama simdi gorunce midem kalkiyo , ama bakalim icmeyi deneyecegim
iyi yapmışsın canım şifa olsun inş. Benimde akşamüstü bulantılarım oluyor şimdilik kusma yok.Akşam progestan iğnesi olunca kayınvalideme uğruyor yemek yiyoruz burnum yemek parfüm kokusuna karşı hassaslaştı.

İnş duyarsınız canım tüm hamişler bu önemli sesi duysun inş. Amin. benimde 8 martta Dr la randevum var
gerçi ben daha kesemide görmedim. dr geçen hafta yurt dısındaydı o yüzden 1 hafta geç gidiyorum. başkasına da gitmedim. sabırlıymışım valla :)

Iyiki yazdin canim bunu simdi ciktim muayeneden 6+6 dedi ama goremedik 3 hafta sonra daha iyi goruruz kucuk daha dedi
Canım birincisi 3 hafta sonra çağırması çok saçma bugün gözükmediyse haftaya gözükür yani. Muayene ücreti almak için öyle yapıyorlar 15günü geçmezse kontrol 15 günü geçerse muayene alıyor o yüzdendir. İkincisi benim 6+1 günlük kalp atışını bile duydum Allah'a şükür.

iyi yapmışsın canım şifa olsun inş. Benimde akşamüstü bulantılarım oluyor şimdilik kusma yok.Akşam progestan iğnesi olunca kayınvalideme uğruyor yemek yiyoruz burnum yemek parfüm kokusuna karşı hassaslaştı.
Oh oh ne güzel birak hassaslassin ne kadar stresli olsak da bi yandan hamileligin tadini cikaralim biliyorsun bizim her kadin gibi ayda bir hamile kalma ihtimalimiz yok rabbim nasip etsin ins. Da belki ikinci bi hamileligimiz olmayacak bile o yüzden tadini cikaralim herseyin , erkeklerin askerlik anilarini anlatmasi gibi gelirdi bana kadinlarin hamilelikte yasadiklarini dogumda yasadiklarini anlatmasi , öle icim sizlayarak dinlerdim ki Allahim bi gün bende yasarmiyim acaba derdim benimde hamilelim böyle gecti deyip anlatirmiyim derdim , bu günümüze binlerce kez şükür rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin bebelerimizi ins.

Back