- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Anladım o zaman benim görme ümidim olmasın artık.sanıeım göremiycez.çünkü 6+2 de biz sadece keseyi gördük ve cok kücük tüSarisekerannesi ben 6+1 de karından keseyi ve yolk sacını gördük hatta doktor kalp atışını gördü yanıp sönen birşey var bak o kalp atışı vajinal baksam pıt pıt sesini duyardın dedin. şaşırdım bebeği görmeden kalp atımını nasıl gördü diye
Dimi ama haftaya gel bile demedi sinirimden agliyorum iki saattir baska doktora gitmekte istemedim napiyim bilmiyorumCanım birincisi 3 hafta sonra çağırması çok saçma bugün gözükmediyse haftaya gözükür yani. Muayene ücreti almak için öyle yapıyorlar 15günü geçmezse kontrol 15 günü geçerse muayene alıyor o yüzdendir. İkincisi benim 6+1 günlük kalp atışını bile duydum Allah'a şükür.
Canim ya kalk başka doktora git. Niye kendini harap ediyorsun ki.Dimi ama haftaya gel bile demedi sinirimden agliyorum iki saattir baska doktora gitmekte istemedim napiyim bilmiyorum
haftaya gelsem filan deseydin keşkeDimi ama haftaya gel bile demedi sinirimden agliyorum iki saattir baska doktora gitmekte istemedim napiyim bilmiyorum
Cok canim sıkıldı valla napcagimi bilemedim insan haftaya gel tekrar bakalim derCanim ya kalk başka doktora git. Niye kendini harap ediyorsun ki.
canım bende 6 haftalık sadece kese görmüştüm. 10 gün sonra falandı sanırım kalp atışları için çağırmıştı. böyle karamsar olmaAnladım o zaman benim görme ümidim olmasın artık.sanıeım göremiycez.çünkü 6+2 de biz sadece keseyi gördük ve cok kücük tü
Sabrına hayranım bebiş keseni görmeye gittiğinde kalp atışını da duyarsın inş.gerçi ben daha kesemide görmedim. dr geçen hafta yurt dısındaydı o yüzden 1 hafta geç gidiyorum. başkasına da gitmedim. sabırlıymışım valla :)
valla bazen heyheyleniyorum =) kalkıp gidim diyorum. sonra yatışıyorum. ağrım yok lekem yok belirtim hiç olmadı. değerlerim güzel arttı en son 19. gün 5119 du.Sabrına hayranım bebiş keseni görmeye gittiğinde kalp atışını da duyarsın inş.
Yazdıklarına katılıyorum canım bende çok özel günler yaşıyorum Rabbime şükürler olsun bu güzel yüce duyguyu yaşattığı için hamilelik bir hanımın başına gelebilecek en güzel şey Rabbim bu güzel günlerin keyfini çıkarabilmeyi sonrasında yavrularımızı sağlıkla kucaklayabilmeyi cümlemize nasip etsin inş. Çok haklısın canım erkeklerin askerlik anıları varsa bayanlarında hamilelik anıları var:))Oh oh ne güzel birak hassaslassin ne kadar stresli olsak da bi yandan hamileligin tadini cikaralim biliyorsun bizim her kadin gibi ayda bir hamile kalma ihtimalimiz yok rabbim nasip etsin ins. Da belki ikinci bi hamileligimiz olmayacak bile o yüzden tadini cikaralim herseyin , erkeklerin askerlik anilarini anlatmasi gibi gelirdi bana kadinlarin hamilelikte yasadiklarini dogumda yasadiklarini anlatmasi , öle icim sizlayarak dinlerdim ki Allahim bi gün bende yasarmiyim acaba derdim benimde hamilelim böyle gecti deyip anlatirmiyim derdim , bu günümüze binlerce kez şükür rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin bebelerimizi ins.
Biraz daha sabret Canım inş bebiş keseni göreceksin. Diğer yazdıkların için maşallah diyeyimvalla bazen heyheyleniyorum =) kalkıp gidim diyorum. sonra yatışıyorum. ağrım yok lekem yok belirtim hiç olmadı. değerlerim güzel arttı en son 19. gün 5119 du.
sorun yoktur umarım.
inşallahhhhhhhBiraz daha sabret Canım inş bebiş keseni göreceksin. Diğer yazdıkların için maşallah diyeyim
Canım peki 6haftalık keseyi gördüğünde kaç mm di?bana kücük fln dediler.korkuyorum kabusa döndü bi var bi yok düştü düşmedi.her an korku içindeyimcanım bende 6 haftalık sadece kese görmüştüm. 10 gün sonra falandı sanırım kalp atışları için çağırmıştı. böyle karamsar olma
Cnim bnim 5 haftalık vajinal görüldü, 6 haftalık karından göründü..degerlere gore degiskenlik gosterir tabiki ama bence haftaya baska bi doktora git. GörünürBilmiyorumki anca o zaman daha net gorunur dedi vajinal baksam gorurum dedi ama ben baktiramiyorum
canım vajinal bakarsa belki gözükür. benim doktor zorunlu olmadıkça vajinal bakmıyor. ben geçen hamileliğimde 6+4 de karından duymuşum kalp atışını.Anladım o zaman benim görme ümidim olmasın artık.sanıeım göremiycez.çünkü 6+2 de biz sadece keseyi gördük ve cok kücük tü
canım araştır iyi bir kadın doğumı bul. uzman bir sürü doktor var. onlardan birine git şuan sen kaç haftalıksın. 7+0 da git rahat karından bebeğide görürsünDimi ama haftaya gel bile demedi sinirimden agliyorum iki saattir baska doktora gitmekte istemedim napiyim bilmiyorum
Benim vajınal bakıldı ve görülmedicanım vajinal bakarsa belki gözükür. benim doktor zorunlu olmadıkça vajinal bakmıyor. ben geçen hamileliğimde 6+4 de karından duymuşum kalp atışını.
canım araştır iyi bir kadın doğumı bul. uzman bir sürü doktor var. onlardan birine git şuan sen kaç haftalıksın. 7+0 da git rahat karından bebeğide görürsün
Tatlim maşallah. Nekadarliksin simdiKızlar tr bebislerim çok iyi maşallah kıpır kıpır firlama lar durmuyorlar .zıplayıp duruolar çok güzel. Hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız işallah .dualarım sizlerle
Bugun bana 6+6 dedi nasil hesqpliyolar anlamadim transfer tarihim 30 ocak ona gore 4 haftalik oluyo son adete gore hesapliyolar sanirim oda 11 ocak yarin 7+0 oluyo o zmn hic bisey anlamadimcanım vajinal bakarsa belki gözükür. benim doktor zorunlu olmadıkça vajinal bakmıyor. ben geçen hamileliğimde 6+4 de karından duymuşum kalp atışını.
canım araştır kadın doğumda uzman bir sürü doktor var. onlardan birine git şuan sen kaç haftalıksın. 7+0 da git rahat karından bebeğide görürsün
canım öyle düşünme. sen bir sürü şey yaşamızsın. hormonlar düşüktür o yüzden görünmemiş olabilir.Benim vajınal bakıldı ve görülmedibu durumda cuma sonlandırır sanırım
canım ben 1 şubattta transfer oldum bugün 6+4 oldum. seninde 30 ocaksa ve 5. gün embriyosuysa 6+5 oldun. ben c.tesi kalp atışına gidecem.Bugun bana 6+6 dedi nasil hesqpliyolar anlamadim transfer tarihim 30 ocak ona gore 4 haftalik oluyo son adete gore hesapliyolar sanirim oda 11 ocak yarin 7+0 oluyo o zmn hic bisey anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?