- 13 Kasım 2013
- 322
- 106
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni çok iyi anlıyorum canım.Daha önce iki kez bebeğinin kalp atışları durmuş bir anne adayı olarak bazen burada yazılanlara inanamıyorum.İnsanlar buraya fikir alış verişine ama en önemlisi kafasını dağıtıp stresini azaltmaya geliyor.Ama bazen öyle karamsar yazılar görüyorum ki hayrete düşüyorum,bir daha girmeyeceğim diyorum ama sonra benim gibi başka insanlara moral vermem lazım deyip yeniden yazıyorum.Bir kere şunu unutma herkesin hikayesi bambaşka ve birbirine benzemez hatta iki hamilelik bile aynı insanda farklı belirtiler gösterebilir.Sen kendi hikayenin kahramanısın şu anda ve bunun tadını çıkar.Bütün olumsuzluklara kulağını tıka ve Allah'a bol bol dua et...Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle..Keseyi gördük simdi de kalkp atisi olusmayabilir telasi basladi , olusmayan olusup haftasina duranlarda cok yazmis bazen hic bu siteye girmeden bekleyeyim diyorum kötü etkileniyorum diye ama vakit te gecmiyor , Allahim sen bize sabir ver her asamasi stres...
Seni çok iyi anlıyorum canım.Daha önce iki kez bebeğinin kalp atışları durmuş bir anne adayı olarak bazen burada yazılanlara inanamıyorum.İnsanlar buraya fikir alış verişine ama en önemlisi kafasını dağıtıp stresini azaltmaya geliyor.Ama bazen öyle karamsar yazılar görüyorum ki hayrete düşüyorum,bir daha girmeyeceğim diyorum ama sonra benim gibi başka insanlara moral vermem lazım deyip yeniden yazıyorum.Bir kere şunu unutma herkesin hikayesi bambaşka ve birbirine benzemez hatta iki hamilelik bile aynı insanda farklı belirtiler gösterebilir.Sen kendi hikayenin kahramanısın şu anda ve bunun tadını çıkar.Bütün olumsuzluklara kulağını tıka ve Allah'a bol bol dua et...Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle..Keseyi gördük simdi de kalkp atisi olusmayabilir telasi basladi , olusmayan olusup haftasina duranlarda cok yazmis bazen hic bu siteye girmeden bekleyeyim diyorum kötü etkileniyorum diye ama vakit te gecmiyor , Allahim sen bize sabir ver her asamasi stres...
Canim ya Allah razi olsun Allah ne muradin varsa versin bebeğini saglikla kucagina al ins. Cok moralim bozulmustu iyi geldin , haklisin zaten sorla birbir güçlükle çocuk sahibi oluyoruz ondada olumsuzluklari düşünüp animizi bozmamak gerekiyo , rabbim neyi reva gördüyse onu yasacagiz cok sagol yenidenSeni çok iyi anlıyorum canım.Daha önce iki kez bebeğinin kalp atışları durmuş bir anne adayı olarak bazen burada yazılanlara inanamıyorum.İnsanlar buraya fikir alış verişine ama en önemlisi kafasını dağıtıp stresini azaltmaya geliyor.Ama bazen öyle karamsar yazılar görüyorum ki hayrete düşüyorum,bir daha girmeyeceğim diyorum ama sonra benim gibi başka insanlara moral vermem lazım deyip yeniden yazıyorum.Bir kere şunu unutma herkesin hikayesi bambaşka ve birbirine benzemez hatta iki hamilelik bile aynı insanda farklı belirtiler gösterebilir.Sen kendi hikayenin kahramanısın şu anda ve bunun tadını çıkar.Bütün olumsuzluklara kulağını tıka ve Allah'a bol bol dua et...Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle..
Bence de canım bir terslik olsa doktor söylerdi. Kendini üzme boşuna. Biliyorum insanın elinde olmuyor ama düşünmemeye çalış. Ben bu gebelki te artık nasibimde varsa Allah yazdıysa olacak diyoRum. Nasibimde yoksa ne kadar düşünsem de üzülsem de olmayasaksa olmayacak. Ben günlük yeme içmeme devam ediyorum. Sadece kola kahve hazır gıdalar yemiyorum. Ve hep evdeyim şimdilik dışarı çıkıp yormuyorum kendimi. Bence sende rahat ol sadece mutlu olmaya keyfini Çıkarmaya çalış. Bu sefer olacak inşallahSelam ciciş anne adayları bende dün bebeğimin kesesini gördüm. 4+5 tim. İdrara cok sıkışıktım heyecandan. Daha iyi görünebilirdi idrar olmasa dedi.ide nelere dikkat etmem.gerektigini söyledi. Ama yine burda okuduklarimdan dolayı kesenin sekliyle ilgili tedirginim. Terslik olsa doktor söylerdi dmi? Yani yuvarlak degil ya midem bulandı biraz. Nolur cevaaapp
İnşallah cnimm bnim ne güzel konuştun sen öyle. Rabbim bizlere saglikla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah. Ama bn çalışıyorum doktora sordum engel teşkil edermi diye. Oda bebek sizin hareketlerinizden dolayı düşmez artık dedi. Eğilmek kalkmak hoplamak zıplamak artik risk değil sizler için dedim ve bebeğinizin artık düşmesi için kemiklerinizin kırılması lazım.anca dedi. Oyüzden sende kasma kendini. Bebeğimiz allahın izniyle bizimle artikB
Bence de canım bir terslik olsa doktor söylerdi. Kendini üzme boşuna. Biliyorum insanın elinde olmuyor ama düşünmemeye çalış. Ben bu gebelki te artık nasibimde varsa Allah yazdıysa olacak diyoRum. Nasibimde yoksa ne kadar düşünsem de üzülsem de olmayasaksa olmayacak. Ben günlük yeme içmeme devam ediyorum. Sadece kola kahve hazır gıdalar yemiyorum. Ve hep evdeyim şimdilik dışarı çıkıp yormuyorum kendimi. Bence sende rahat ol sadece mutlu olmaya keyfini Çıkarmaya çalış. Bu sefer olacak inşallah
Bide doktor bana baharattan acıdan salam sosis sucuktan çiğköfteden midyeden balıktan(sadece egeden çıkan balık yiyebilirmisim) ciger yürekten iyi yikanmamis salata ve sebzeden asitli iceceklerden uzak dur dediB
Bence de canım bir terslik olsa doktor söylerdi. Kendini üzme boşuna. Biliyorum insanın elinde olmuyor ama düşünmemeye çalış. Ben bu gebelki te artık nasibimde varsa Allah yazdıysa olacak diyoRum. Nasibimde yoksa ne kadar düşünsem de üzülsem de olmayasaksa olmayacak. Ben günlük yeme içmeme devam ediyorum. Sadece kola kahve hazır gıdalar yemiyorum. Ve hep evdeyim şimdilik dışarı çıkıp yormuyorum kendimi. Bence sende rahat ol sadece mutlu olmaya keyfini Çıkarmaya çalış. Bu sefer olacak inşallah
Evet aynen canım. Benim bugün adete göre 6 haftalık oldu ama ilk günlerde ki gibi kasık ağrım yok sadece bazen karnımda yanma gibi hassasiyet oluyor. Insallah bebislerimizi kucağımıza alırız. Bende öğretmenim Allah tan 15 tatile denk geldi ama tatil bittiğinde nasıl olacak bilmiyorum. Hem sabahciyim hemde malum bizim meslek stresli...Bide doktor bana baharattan acıdan salam sosis sucuktan çiğköfteden midyeden balıktan(sadece egeden çıkan balık yiyebilirmisim) ciger yürekten iyi yikanmamis salata ve sebzeden asitli iceceklerden uzak dur dedi
Yok canım sanmıyorum hormonlar dan dolayı böyle birsey yaşamış olman normal. Hiç sıkma canını.. millet ilişkiye bile giriyo 9 ay boyunca. Hiç birşey olmaz ..:)Selam anne adayları size birşey sormam lazım çok ayıp çok utanıyorum ama dün gece uykuda anlarsınız yani oldu yani birşeyler hemde iki defa hayatta böyle olmazdı sizce tutmuşsa eğer bebeğim birşey olmuşmudurburda çok açık yazmayayım çok utanıyorum çünkü
Al benden de o kadar , bende uyku yok ama vücudum ates gibi ve cok acikiyorum simdilik bu belirtilere tutunup bebegim benimle ve büyüyor diye kendimi avutuyorum keske daha net bi garantimiz olsa , elimde olsa her gün ultrasone girer kese hala duruyo mu kesenin icinde küçük de olsa bebebisim olustumu diye hergun bakardimBenimde nasıl uykum geliyor anlatamam.Bende çalışıyorum şu an ofisteyim bıraksalar 3 saat kesintisiz uyurum,akşamları tavuk gibi oldum en geç 9 buçukta koltukta uyumuş oluyorum.Ve acayip halsizim.Enteresan olan şudur ki tüm bu belirtiler için Allah'a şükrediyorum :)
Idrar testi mi canimYa kızlar diğer topiğimizede yazdım sabah test yazdım negatifti ve bu akşam öylesine elime aldım bi baktım ikinci çizgi çok çok silik bu şimdi geçersiz değilmi
benim de bir buçuk yıl önce boş gebeliğim oldu.Sol yumurtalıkta 5 cm çikolata kisti ve 2 cm de miyom olduğu tesbit edildi.hamile kalmadan önce gittiğim doktor çok temiz yumurtaliklarin,sağlıklı bir gebelik yaşarsın dedi.bir daha ki gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. 7 haftalikken de kurtaj oldumAllah, isteyen her kişiye anneligi yasatsin inşallah
Şimdi tüp bebek tedavisine başladık bakalım. büyük ihtimal pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallahbenim de bir buçuk yıl önce boş gebeliğim oldu.Sol yumurtalıkta 5 cm çikolata kisti ve 2 cm de miyom olduğu tesbit edildi.hamile kalmadan önce gittiğim doktor çok temiz yumurtaliklarin,sağlıklı bir gebelik yaşarsın dedi.bir daha ki gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. 7 haftalikken de kurtaj oldum
Evet canım benim bugün transferden sonra 7. Günümdü evde dayanamayıp test yaptım sabah hafif çizgide yoktu yani negatifti aynı testi bidaha akşam baktımki ikinci çizgi çok hafif belli içim bi tuhaf oldu sonra yine içime korku girdi dedim zaten geçersiz oldu buIdrar testi mi canim