- 14 Ocak 2017
- 761
- 882
- 18
- 34
Bence gecersiz olmayabilir canim 7. Gun test icin cok erken olduğu icin ilk basta cikmamis olabilir ,sen 10. Gün falan yine tekrarla ve sabah ilk idrarla yap , ins. Bebisin seninledir...Evet canım benim bugün transferden sonra 7. Günümdü evde dayanamayıp test yaptım sabah hafif çizgide yoktu yani negatifti aynı testi bidaha akşam baktımki ikinci çizgi çok hafif belli içim bi tuhaf oldu sonra yine içime korku girdi dedim zaten geçersiz oldu bu
Merhaba canım,uyku ve yorgunluk dışında bende de bir şey yok.O da muhtemelen çalıştığım içindir..Ayrıca panik yapma daha çok erken ve herkesde aynı belirtiler olmaz.Stres yok hamileliğin tadını çıkar...Slm kizlar nasilsiniz bisiler hissediyo musunuz bende bisi yok
Ne is yapiyosun canim , sanirim 3 -4 aylik olana kadar stresten kurtulup tam hamile olduguma inanamayacagim ben hala rüya gibiMerhaba canım,uyku ve yorgunluk dışında bende de bir şey yok.O da muhtemelen çalıştığım içindir..Ayrıca panik yapma daha çok erken ve herkesde aynı belirtiler olmaz.Stres yok hamileliğin tadını çıkar...
Merhaba cnim. Bnde hep halsiz ve yorgun hissediyorum. Bide ara ara kasık ve bel agrim oluyo. Sizinde dişleriniz ağrıyo mu bn cok cekiyoeum hic agrimazdiSlm kizlar nasilsiniz bisiler hissediyo musunuz bende bisi yok
Dis agrim yoktu canim ama kasik agrim var agaklarima da kramp giriyorMerhaba cnim. Bnde hep halsiz ve yorgun hissediyorum. Bide ara ara kasık ve bel agrim oluyo. Sizinde dişleriniz ağrıyo mu bn cok cekiyoeum hic agrimazdi
Mimarım ben canım,oturarak calisiyorum Allahtan...Ama uyku cok tatli geliyor :)Ne is yapiyosun canim , sanirim 3 -4 aylik olana kadar stresten kurtulup tam hamile olduguma inanamayacagim ben hala rüya gibi
Senin iyimis canim ben hemsireyim ve bizim meslekle tüp bebek tedavisi asla beraber gitmiyo dogurana kadar evde olacagim sanirim hayirlisi ,yavrumu kucagima alayimda calismasamda olurMimarım ben canım,oturarak calisiyorum Allahtan...Ama uyku cok tatli geliyor :)
Çok sevindim canım İnşallah kucağına almayı da nasip eder RabbimKızlar dun agrım var dıye doktora gıttım keselerı gordukkkk
Hayirli olsun saglikla kucaginada al ins.Kızlar dun agrım var dıye doktora gıttım keselerı gordukkkk
Hayirlisi olsun Allah tamamina erdirsin canım...Nasıl bir ağtlrın vardı?Kızlar dun agrım var dıye doktora gıttım keselerı gordukkkk
Canım bacaklarım ve belim.bişe yok dedi doktor.kabızlık yasıyorum ondan heralde ne yesem kabız sıvı tuketım yapıotum ekmk yemıorum yıne bole.esım sureklı masaj yapıyorHayirlisi olsun Allah tamamina erdirsin canım...Nasıl bir ağtlrın vardı?
Allah sağlıcakla kucaginiza da almayi nasip etsin inşaallah ☺Kızlar dun agrım var dıye doktora gıttım keselerı gordukkkk
Merhaba canim bebeğinin kalp atislarini falan duymus olmalisin degil mi ?merhabalar bende hala hamile olduğuma inanamıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin
Ayyy cok sevindim cnim yaaa. 2 embriyomu konmuştu sana. Ben tek kese gördümKızlar dun agrım var dıye doktora gıttım keselerı gordukkkk
Aynen canım...karnim sismeden de inanamayacağim heralde...Allah sonuna kadar hayır etsin...merhabalar bende hala hamile olduğuma inanamıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin
Bana da iki embriyo transfer edildi tek kese gördük ama dr um kesenin icinde tek mi cift mi henuz bilemeyiz cok erken dedi , acaba tek kese görüp sonra ikizleri olacagini ogrenen varmiAyyy cok sevindim cnim yaaa. 2 embriyomu konmuştu sana. Ben tek kese gördüm
İki tane transfer edilmişti ikiside tutmuş.işallah kalp atışlarını duyarizAyyy cok sevindim cnim yaaa. 2 embriyomu konmuştu sana. Ben tek kese gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?