• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canım ikimizin transfer günü de 1 şubat. Ben 22 şubatta Dr a gittim bebeğimin kesesini gördük çok şükür kalp atışı için 8 marta randevu verdi Dr. Proloton iğne yazdı haftada 1. Fakat vitamin vermedi bana. folic trio içiyorum dedim o yeterli Dedi hamilelik öncesi elevit içtim yaklaşık 1 hafta kadar midemi fena agrıttı transferden sonra hiç içmedim. Dr a gittiğimde imomdan bahsedicem
sizin kaç haftalık gözüktü

Cvbın için çok teşekkür ederim canım. Ben Çarşamba gününe kadar günde 2 kez progeston 50 mg iğne olucam kalçalarım çok acıyor iğne olurken yüz üstü yatamıyorum bebeğime zarar vermiyim diye yan yatıyorum sabah sağ akşam sol kalçamdan iğne oluyorum ve günde 2 kez crinino jel kullanıyorum. Bugün annem karnabahar pişirmiş bana özel vitamin olsun diye yedim sonrada acayip midem bulandı başım tuhaf oldu sanırım hamilelik bulantılarım başladı

canım seninki daha fenaymış ya. benim 2doz tek seferde yapılıyordu. iğne yerlerine alkollü pamuk koy o minik şişlikleri hafifletiyor. birde yüzükoyun yatmıyorum ben belim çok ağrıyor öyle yatınca. sırf dönmeyeyim diye koltukta yatıyorum. düz yatmanın şimdilik bi zararı yoktur bebek büyüdükçe kan akışı yavaşlattığı için tavsiye edilmiyor düz yatmak.

yemek konusunda bende enteresan günler yaşıyorum. mesela mutfaktaki eşime .... kapağını aç geliyorum diye sesleniyorum o kadar canım çekiyor ki vakit kaybetmek istemiyorum. ama işte o şeyden bi kaşık yiyip ikinci kaşığı çiğneyemiyorum bile. bi anda o çok istediğim şey dünyanın en iğrenç şeyine dönüşüyor.

Kızlar günaydın. Biz bugün 9+1 olduk ama bnim hala zerre belirtim yok ve ben artık çok kafaya takıyorum 2 haftadirda kontrole gitmedim çarşamba günü randevum. Bisey oldu diye aklım çıkıyor :(

Kızlar ben günde 2 kere progestan iğne 50 mg vuruluyorum. Bugün başım döndü midem bulandı. Günde 2 doz bana ağırmı geldi diye düşünüyorum. günde 50 mg doz 2 tane iğne vurunan oldu mu aranızda kızlar
Ben vuruluyorum canım yanında da estofem 3 kere alıyorum ve hibor kullanıyorum. Ben de memnun değilim mide bulantım oluyor cok. Daha erken ama baş dönmelerini iğne ilaçlara bağlıyorum yapacak birşey yok kullanıyoruz malesef

Kızlar günaydın. Biz bugün 9+1 olduk ama bnim hala zerre belirtim yok ve ben artık çok kafaya takıyorum 2 haftadirda kontrole gitmedim çarşamba günü randevum. Bisey oldu diye aklım çıkıyor :KK43:
canım herkesde belirti olacak diye bir şart yok. benim annem ben doğduktan sonra kardeşime 4 aylık hamileyken hamile olduğunu tesadüfen öğreniyor. 9 ay hiçbir belirti yaşamamış. düşün öyleki 4 aylıkken öğreniyor o kadar rahat. birşeyi yoktur bebeğinin. bu kadar rahat geçmesi senin içinde bebek içinde iyi. çarşamba günü güzel haberlerle döneceksin inşallah. Benimde bir belirtim yok. sadece kasık ağrısı var birde uyku hali koku hassasiyeti.

Kızlar günaydın. Biz bugün 9+1 olduk ama bnim hala zerre belirtim yok ve ben artık çok kafaya takıyorum 2 haftadirda kontrole gitmedim çarşamba günü randevum. Bisey oldu diye aklım çıkıyor :KK43:
Benimde yok..sifir belirti. 5+5 oldum bende. Basindan beri yok.. sorun yoktur canim iyi dusunelim

Cvbın için çok teşekkür ederim canım. Ben Çarşamba gününe kadar günde 2 kez progeston 50 mg iğne olucam kalçalarım çok acıyor iğne olurken yüz üstü yatamıyorum bebeğime zarar vermiyim diye yan yatıyorum sabah sağ akşam sol kalçamdan iğne oluyorum ve günde 2 kez crinino jel kullanıyorum. Bugün annem karnabahar pişirmiş bana özel vitamin olsun diye yedim sonrada acayip midem bulandı başım tuhaf oldu sanırım hamilelik bulantılarım başladı
Canim bende proluton deport igne kullaniyorum ayakta vurunuyorum igne mi ayakta da deniyebilirsin

Olmaya bilir canim korkma teyzem 4 aylik olana kadar hic bi belirti hissetmemis bebeğini haklisin seni anliyorum bizim bebekler özel olunca hemen hemen hergün ultrasonda gorsek anca rahat olacagiz

Canim ben imom aldim kullanmaya basladim.birsey daha sorcam benim saglikocaginda yapilan kan testlerimde kansizlik cikti degerim 10 mus.bu imom kansizligada iyi gelirmi ? Yoksa kansizlik icin gebeligin baslarindada bisiler yapmak gerekiyomu
Canim bende de demir eksikliği var. Doktor 3. Aya kadar kesinlikle kullanma dedi.sabahları 1 yemek kaşığı pekmez ve kırmızı et agirlikli beslen dedi. Demiri gıdalardan almak lazımmış ilk 3 ay.

Adsız.jpg

canım tüp bebek merkezi bana sadece forbiol kullan dedi. benim iki kaybım olduğu için sadece bunu veriyoruz dedi. yanlız ben tüp bebeği antalyada yaptırdım denizlide yaşıyorum. kontrollerimi denizlideki doktorum yapıyor ve denizlinin iyi doktorları arasında. ona ben söyledim vitaminle önemliymiş diye oda bana forbiolu kullanma sadece imom kullan mide bulatısı yapmaz omega var ve folik asit var dedi. bende tüp bebek merkezinin söylediğini söyledim. evde elevit var ikisini kullansam olurmu dedim. oda kullan sakıncası yok. 12.haftadan sonra ikisinide bırakırsın sadece imom kullanırsın en iyisi o dedi. içinde omega olan tek vitaminmiş. birde değerleri elevitten yüksek.
proloton iğneyi bende haftada 1 vuruluyorum. sabah akşam jel kullanıyorum. kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. birde sabahları 3 tane estrofem kullanıyorum. ben 17 şubatta keseyi gördüm. bugün yine gördüm. 4 martta kalp atışına gidicem. hatta bugün kal atışını gördü ama sesini duymadık.
Bende günde 1 kez kan sulandırıcı clexane iğne- 3 adet estrofem- 3 adet folic trio( içinde folik asit,D vitamini, kalsiyum var) - günde 2 kere crinino jel- 3 gündür günde 2 kere progestan 50 mg iğne - haftada 1 proloton iğne oluyorum. Kesemizi 22 şubatta gördük çok şükür kalp atışımız için Dr 8 marta randevu verdi. Bizim 5inci gün embriyosu idi. Dr a gittiğimde imom u sorucam. İnş bebişlerimize şifa olsun ilaçlarımız amin

Back