• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canım mide bulantılarında doktorum zencefilin her türlüsünü kullanabilirsin dedi. Boğazın için de çayını kullanabilirsin hem midene de iyi gelir biraz da bal koyarsan daha iyi gelir
Ay canım cevabın için çok sağol eltimde bugün bahsetti internetten bakmış zencefil iyi her ikisinede ama senin doktorunda söyleyince kesin yarın alacam çünkü bu Boğaz beni mafetti

İyi akşamlar kızlar ben çok kötüyüm Boğaz'ım acayip dolmuş sabahtan yutkunamıyorum birde zaten başım yerden kalkmıyo midem bulanıyo ama kusamıyorum şu Boğaz ağrısına sizce ne iyi gelebilir acaba bitki çayları iyi değil diye duymuştum

2 fincan kadar ıhlamur içebilirsin canım içine biraz limon sık ve bal koy rahatlatır inşallah,pastil için Dr danış eğer sakıncası yoksa kullanırsın, bir bardak ılık suya tuz ve karbonat at bol bol gargara yap mikrobunu yada bakteri herneyse kırsın.

canım herkesde belirti olacak diye bir şart yok. benim annem ben doğduktan sonra kardeşime 4 aylık hamileyken hamile olduğunu tesadüfen öğreniyor. 9 ay hiçbir belirti yaşamamış. düşün öyleki 4 aylıkken öğreniyor o kadar rahat. birşeyi yoktur bebeğinin. bu kadar rahat geçmesi senin içinde bebek içinde iyi. çarşamba günü güzel haberlerle döneceksin inşallah. Benimde bir belirtim yok. sadece kasık ağrısı var birde uyku hali koku hassasiyeti.
Ya benim annemde 3 aylıkken öğrenmiş beni. Ama is yerinde cok zorladim kendimi oyuzden cok korkuyorum

Olmaya bilir canim korkma teyzem 4 aylik olana kadar hic bi belirti hissetmemis bebeğini haklisin seni anliyorum bizim bebekler özel olunca hemen hemen hergün ultrasonda gorsek anca rahat olacagiz
Heh işte tamda istediğim o. Bi sebep bulsamda hastaneye gitsem diye bakıyorum sonra frenliyorum kendimi. Rabbim korusun hepimizin evlatlarını

2 fincan kadar ıhlamur içebilirsin canım içine biraz limon sık ve bal koy rahatlatır inşallah,pastil için Dr danış eğer sakıncası yoksa kullanırsın, bir bardak ılık suya tuz ve karbonat at bol bol gargara yap mikrobunu yada bakteri herneyse kırsın.
Sağol canım hamilelik belirtisi şükür ettiğim tek şey ama Boğaz'da içine girince resmen hasta oldum sabahtan inliyorum yarın artık birşeyler yapacam çünkü evde bitki çayı hiç yok yarın nasip olursa zencefil almayı düşünüyorum bugünde ılıksuyla karbonat deneyecem senin belirtilerin ne durumda

Arkadaşlar ıhlamuru evde kendiniz kaynatın hazır bitki çaylarını tavsiye etmiyor doktorlar

Sağol canım hamilelik belirtisi şükür ettiğim tek şey ama Boğaz'da içine girince resmen hasta oldum sabahtan inliyorum yarın artık birşeyler yapacam çünkü evde bitki çayı hiç yok yarın nasip olursa zencefil almayı düşünüyorum bugünde ılıksuyla karbonat deneyecem senin belirtilerin ne durumda

Evde ıhlamur yoksa bu akşamlık ılık suyun içine limon sık ve bal koy yudum yudum iç yumuşatsın.
Canım bende pek bir belirti yok bu aralar ,koku hassasiyetim var, pis kokuları alınca seviniyorum diyorum demekki hamileliğim devam ediyor

İyi akşamlar kızlar ben çok kötüyüm Boğaz'ım acayip dolmuş sabahtan yutkunamıyorum birde zaten başım yerden kalkmıyo midem bulanıyo ama kusamıyorum şu Boğaz ağrısına sizce ne iyi gelebilir acaba bitki çayları iyi değil diye duymuştum
canım bol tuzlu suyla gargara yapabilirsin. bal yada pekmez iyi gelir. sıcak değil ama ılık limonlu bişeyler iç. geçmiş olsun

Arkadaşlar akşam mercimek çorbası yaptım sıcak sıcak içince bayağı yumuşattı bu Arada karbonat yerine kabartma tozu olurmu gargara için fikirleriniz için hepinize çok çok teşekkürler :KK36:

Arkadaşlar akşam mercimek çorbası yaptım sıcak sıcak içince bayağı yumuşattı bu Arada karbonat yerine kabartma tozu olurmu gargara için fikirleriniz için hepinize çok çok teşekkürler :KK36:
bende bugün mercimek çorbası yaptım ama içemedim. kokusu rahatsız etti, midemi bulandırdı. halbuki çok severim

bende bugün mercimek çorbası yaptım ama içemedim. kokusu rahatsız etti, midemi bulandırdı. halbuki çok severim
İnanki bende yaparken ben bunu içemiyecem dedim ama şükür içtim çünkü boğazıma birazda olsa iyi geldi senin koku hassasiyetin daha fazla herhalde Allah yardımcın olsun

İnanki bende yaparken ben bunu içemiyecem dedim ama şükür içtim çünkü boğazıma birazda olsa iyi geldi senin koku hassasiyetin daha fazla herhalde Allah yardımcın olsun
koku hassasiyetim çok. yerde gezen böceğin kokusunu alıyorum :) o derece yoğum geliyor kokular.

Back