• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben hala kendime doktor bulamadım İstanbul avrupa yakasında olan önerebileceğiniz biyer var t mı

Cnm bn ısrarla tup bebek doktoruma sordum.bnm doktorum meşhur bir doktor .12.haftaya kadar estrafem kullanıyorsun dedi.rahim duvarını kalinlastiran bir ilaç bu.bn doktorumu dinliyorum .kafa karıştırmaya gerek yok.tup bebek doktorunuza göre hareket edin.

Aslında benim Dr um da profesör,türkiyenin sayılı isimlerinden Bülent Tıraş,2.dr beni korkuttu.
Sen günde kaç tane alıyorsun?Dr kim canım?

sakın bırakma. bende her sabah 3 tane alıyorum. tüp bebek merkezi olsun kontrole gittiğim doktorum olsun 12. haftaya kadar kullanmam gerektiğini bebeğe sıfır zararı olduğunu söyledi. ve çok önemli sakın bırakma dedi. bence bırakma.

Dünden beri interneti de didik didik ettim ,kullanıp sağlıklı bebek dünyaya getirmişler ama işte bu 2.dr beni endişelendirdi ,öylemi böylemi düşüne düşüne kafayı yedim,neyse stresi bırakıp tüp bebek doktorumu dinlemeye karar verdim sonuçta belirli bir tedaviden onunla geçtim.

Cvp yazan bütün arkadaşlarıma çookk teşekkür ediyorum.

Kızlar ben hala kendime doktor bulamadım İstanbul avrupa yakasında olan önerebileceğiniz biyer var t mı
canım şişli ve gaziosmanpaşa da tavsiye edebileceğim 2 doktor var. bende 3.aydan sonra bu ikisinden birine başlayacağım. sana yer olarak uygunsa isim yazabilirim

peynir yiyorum ama peyniri de ekmeksiz yiyemiyorum. midem bulandıkça peynir ekmek yer oldum kilo almak da istemiyorum ilk aylarda. sütten çok ayran ve yoğurt tüketip beslenmeme çeşitlilik kazandırmak istiyorum. sorumluluk hissediyorum şuan benim depolarımı kullansa da 2-3 hafta sonra sonra yediklerimden istifade edecek kuzum. temiz ve doğru beslenmek istiyorum.
bebekler için minik kutularda baby mix var sade yoğurt, %100 doğal yazıyor ama güvenilir mi ne dersin?
canım ben ekmek olarak uno denge diye bir ekmek var hem kilo aldırmıyor hemde faydalı onu tüketiyorum. 5tl fiyatı ama bana 1 hafta gidiyor. tavsiye ederim.

Kızlar ben günde 2 kere progestan iğne 50 mg vuruluyorum. Bugün başım döndü midem bulandı. Günde 2 doz bana ağırmı geldi diye düşünüyorum. günde 50 mg doz 2 tane iğne vurunan oldu mu aranızda kızlar

vitaminler ilk 3 ay için önemliymiş. tüp bebek doktoru verdi zaten evde 1 kutu vardı o bitsin elevit değil imom kullanacağım en iyisi oymuş. buradaki doktorum elevit mide bulantısı yapar bitince imom kullan dedi
Bana doktorum hic bi vitamin onermedi hangi vitaminler onlar gec kalmayayim ben :KK43:

Aslında benim Dr um da profesör,türkiyenin sayılı isimlerinden Bülent Tıraş,2.dr beni korkuttu.

Dünden beri interneti de didik didik ettim ,kullanıp sağlıklı bebek dünyaya getirmişler ama işte bu 2.dr beni endişelendirdi ,öylemi böylemi düşüne düşüne kafayı yedim,neyse stresi bırakıp tüp bebek doktorumu dinlemeye karar verdim sonuçta belirli bir tedaviden onunla geçtim.

Bende gunde 3 tane iciyorum canim dokrorum daha devam edeceksin dedi ama su haftada birakacaksin demedi vardir bi bildikleri

Yok cnm sadece imom kullanacaksın
Normalde bi hamilenin kullanması gereken folik asit 400 mg dır .. imomda 400 mg folik asit var .. ben ikiz hamileyim ona rağmen sadece imom kullanıyorum özellikle doktora sordum ayrıca almana gerek Yok dedi folik asit :) memnunum bende ne migde bulantısı yaptı nede kabız oldum .. sen yinede doktoruna sor istersen cnm
Canim ben imom aldim kullanmaya basladim.birsey daha sorcam benim saglikocaginda yapilan kan testlerimde kansizlik cikti degerim 10 mus.bu imom kansizligada iyi gelirmi ? Yoksa kansizlik icin gebeligin baslarindada bisiler yapmak gerekiyomu

Bende gunde 3 tane iciyorum canim dokrorum daha devam edeceksin dedi ama su haftada birakacaksin demedi vardir bi bildikleri

Bende artık öyle diyorum canım ,dünden beri strese girdim gerek yok stres daha çok zarar .
Bebişlerimiz Allaha emanet,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

canım ben ekmek olarak uno denge diye bir ekmek var hem kilo aldırmıyor hemde faydalı onu tüketiyorum. 5tl fiyatı ama bana 1 hafta gidiyor. tavsiye ederim.

tatlım bende uno çok tahıllı kullanıyorum ama ekmek bu sonuçta fazlası kilo aldırır diye düşünüyorum.

Süper olur iki semtde yakım bana gidebilirim

tatlım şişlide özel türkiye hastanesinde nevra topalismailoğlu var. çok konuşmaz ama işinin ehlidir. ben ona gideceğim. birde gop da meydanda dr kezban narin kıyak diye bir doktor var. kendi muayenehanesinde hastalarıyla ilgileniyor. güleryüzlü ve sohbet eden herşeyi açıklayan bir doktor. ben düzenli olarak nevra hn düşünüyorum ama arada kezban hn a da gideceğim sanırım. bebeğimin 2 haftada bir kontrol altında olmasını istiyorum.

Kızlar ben günde 2 kere progestan iğne 50 mg vuruluyorum. Bugün başım döndü midem bulandı. Günde 2 doz bana ağırmı geldi diye düşünüyorum. günde 50 mg doz 2 tane iğne vurunan oldu mu aranızda kızlar
ben yaptırdım canım 2 hafta kadar. sonra kanamam kesilince fitile döndüm ama kalçalarım hala düzelmedi. baş dönmesi mide bulantısı olmadı ama olsa da ilaca değil hamileliğe bağlardım

Gökhan ciragil cnm

Gökhan ciragil cnm .bn günde sabah 2 akşam 2 estrofem kullanıyorum

ben yaptırdım canım 2 hafta kadar. sonra kanamam kesilince fitile döndüm ama kalçalarım hala düzelmedi. baş dönmesi mide bulantısı olmadı ama olsa da ilaca değil hamileliğe bağlardım
Cvbın için çok teşekkür ederim canım. Ben Çarşamba gününe kadar günde 2 kez progeston 50 mg iğne olucam kalçalarım çok acıyor iğne olurken yüz üstü yatamıyorum bebeğime zarar vermiyim diye yan yatıyorum sabah sağ akşam sol kalçamdan iğne oluyorum ve günde 2 kez crinino jel kullanıyorum. Bugün annem karnabahar pişirmiş bana özel vitamin olsun diye yedim sonrada acayip midem bulandı başım tuhaf oldu sanırım hamilelik bulantılarım başladı

imom marka kullan içinde hepsi var balık yağıda dahil
Canım ikimizin transfer günü de 1 şubat. Ben 22 şubatta Dr a gittim bebeğimin kesesini gördük çok şükür kalp atışı için 8 marta randevu verdi Dr. Proloton iğne yazdı haftada 1. Fakat vitamin vermedi bana. folic trio içiyorum dedim o yeterli Dedi hamilelik öncesi elevit içtim yaklaşık 1 hafta kadar midemi fena agrıttı transferden sonra hiç içmedim. Dr a gittiğimde imomdan bahsedicem

Canım ikimizin transfer günü de 1 şubat. Ben 22 şubatta Dr a gittim bebeğimin kesesini gördük çok şükür kalp atışı için 8 marta randevu verdi Dr. Proloton iğne yazdı haftada 1. Fakat vitamin vermedi bana. folic trio içiyorum dedim o yeterli Dedi hamilelik öncesi elevit içtim yaklaşık 1 hafta kadar midemi fena agrıttı transferden sonra hiç içmedim. Dr a gittiğimde imomdan bahsedicem
canım tüp bebek merkezi bana sadece forbiol kullan dedi. benim iki kaybım olduğu için sadece bunu veriyoruz dedi. yanlız ben tüp bebeği antalyada yaptırdım denizlide yaşıyorum. kontrollerimi denizlideki doktorum yapıyor ve denizlinin iyi doktorları arasında. ona ben söyledim vitaminle önemliymiş diye oda bana forbiolu kullanma sadece imom kullan mide bulatısı yapmaz omega var ve folik asit var dedi. bende tüp bebek merkezinin söylediğini söyledim. evde elevit var ikisini kullansam olurmu dedim. oda kullan sakıncası yok. 12.haftadan sonra ikisinide bırakırsın sadece imom kullanırsın en iyisi o dedi. içinde omega olan tek vitaminmiş. birde değerleri elevitten yüksek.
proloton iğneyi bende haftada 1 vuruluyorum. sabah akşam jel kullanıyorum. kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. birde sabahları 3 tane estrofem kullanıyorum. ben 17 şubatta keseyi gördüm. bugün yine gördüm. 4 martta kalp atışına gidicem. hatta bugün kal atışını gördü ama sesini duymadık.

Back